סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo221.gif סיכום שבוע ../images/Emo221.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
לסיכום,איך עבר עלייך השבוע:
הוסיפו את תמונת השבוע שלכם
סוף שבוע טוב לכולם!

kimi d

New member
אני:] ../images/Emo13.gif

דוגמן השבוע:\\\ דוגמנית השבוע: מישל פרי המקסימה! משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: כאב נכנס.. התחדשות השבוע: נעלי אדידס חדשות תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: פיצצצצצצצצצה :))))) יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום ראשון מתחילה ב11 יש יש יש!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נוני שלי:) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיכום,איך עבר עלייך השבוע: כרגיל ;] הוסיפו את תמונת השבוע שלכם תמונת השבוע שלי מורכבת מהרבה תמונות, השקעתי:]

היי

אני לא בפורום הזה אני די קוראת סמוייה אבל אני חייבת להגיד שאת פשוט מדהימה

kimi d

New member
יייייאאאא תודה ענקית לכוללללללללללםםםם:]]]]

רק עכשיו חזרתי הביתה מאתמול, ולראות כמה שאתם מפרגנים זה הכי כיף בעולםם:) :) תודה לרותם:] דנה:} מישלי:] לנה :] בובית 16:] ו..מאיה:] אוהבת את כולכןןןןן!!! וביבית, החולצה היא בעצם טוניקה של אמא שלי מגולף חח :)

kimi d

New member
תודה רבה:]

חח אהבת דווקא את התמונה שאני פחות אהבתי.. :)

brain damage2

New member
כל אחד והטעם שלו=)

אני ממש אוהבת תמראה שלכ כי הוא לא "כמו כולם" הוא ממש ממש מיוחד.

מורלוש

New member
סמוויה בפוורום :) וחייבת להגיד ש ..

את פשוווט יפה !!
וטיפהטיפה דומה ללירז צ'רכי ... חח

lost green eyes

New member
אפשר גם? ../images/Emo140.gif

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: אולגה.. אוהבת את היופי שלה :) משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי במסיבת טראנס אקוסטי מדהימה. משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי צו גיוס ולעוד ארבעה חודשים.. ואני רוצה להתגייס לפני. שיר שלא הפסקת לשמוע: שיר שהוקדש לי.. יפייפה. foreigner - reo speedwagon - i wanna know what love is התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: לא צופה בטלוויזיה כך ש... סרט השבוע: - ספר השבוע: "ארבעה בתים וגעגוע" מאכל השבוע: מוקרם יציאת השבוע: בית המרזח - רמת ישי. פאב הבית שלי :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש אותו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו..
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: I wanna know what love is I want you to show me I wanna feel what love is I know you can show me התוכניות שלי לשבוע הבא: אין. חיה מהיום להיום.. לסיכום,איך עבר עלייך השבוע: נפלא הוסיפו את תמונת השבוע שלכם : *מצורפת* (תמונה מאתמול..)

למעלה