סיכום שבוע

1Unicorn1

New member
סיכום השבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: קבעתי כמה הפקות מעניינות
משהו רע שקרה לך השבוע: עקרו לי 2 שיני בינה חח שיר שלא הפסקת לשמוע: אין משהו ספציפי התחדשות השבוע: לא בזבזתי כלום! תוכנית השבוע: קצרים סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: המבורגר באגאדירררררר יציאת השבוע: לא משהו מיוחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הפקת איפור מטריפה ... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:את המאפרת המדהימה שלומית לנגרמן
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אחד שלומפר ואחד לאטך .... מה יהיה??? התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד, לעבוד ולעשות את ההפקה
לסיכום,איך עבר עלייך השבוע: חביב, עם הרבה משככי כאבים ....

keren LC

New member
../images/Emo194.gifהסיכום השבוע שלי...

דוגמן השבוע:- דוגמנית השבוע: נטליה ודינובה. משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעור מודרני טוב, הופעה של היהודים- היה כיף. משהו רע שקרה לך השבוע: היו כמה דברים. שיר שלא הפסקת לשמוע: Nobody's Wife התחדשות השבוע: סווצ'רים מהיינס ופול אנד בר. תוכנית השבוע: פבריקה זביוזד 7 סרט השבוע: - ספר השבוע: "לפחד ולהישאר בחיים". מאכל השבוע: ספגטי עם בשר. יציאת השבוע: ההופעה של היהודים בחינם^^ ואנדרי/אבולעפיה כרגיל:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: **** אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:**** ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בהופעה של היהודים: "נס ציונה על המפה!!!!" (אני לא מנס ציונה) התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל ללמוד, השביתה הרסה לי את השיגרה... לסיכום,איך עבר עלייך השבוע: נחמד+

kimi d

New member
די זה לא הוגן !!!!

מזכירה לי בקטנה את לינדזי לוהן, אבל את כ"כ יפפפפפפפפפפפפהההההההה:]] אוףףףף

keren LC

New member
תודה רבה לך../images/Emo140.gif

חח האמת שאומרים לי שאני דומה להרבה.... אבל ללינדזי עוד לא אמרו לי. תודה בכל אופן! את מהממת!

דנה!

New member
עונהההההה

דוגמנית השבוע: מישל מהפורום משהו טוב שקרה לך השבוע: ישנתי 14 שעות בלילה אחד! משהו רע שקרה לך השבוע: למדתייי ועבדתי קשה :( שיר שלא הפסקת לשמוע: lo que paso paso תוכנית השבוע: חברים כמו כל שבוע מאכל השבוע: קוסקוס יציאת השבוע: היוםם מסיבה לטיניתתת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ואללה שום דבר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את חברה שלי שיש לה יום הולדת אבל אני לא יוכל להיות איתה התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד, לעבוד וללמוד לסיכום,איך עבר עלייך השבוע: קשה ומעייף הוסיפו את תמונת השבוע שלכם

למעלה