למתן יש נעלי ספורט חדשות (כבר לא כ"כ)
אלפנטן היו הראשונות שלו ובזאת נגמר ועבנרו לניו באלאנס הרחבות. עשיתי לי מנהג, כל ראש השנה (ופסח) קונים נעלי ספורט ונעל אחת יפה, לחג וגם לאח"כ, לכל ילד. (ותודה לסבא שעוזר עם זה כי זו חתיכת הוצאה). ככה שלשניהם כבר יש נעלי התעמלות שבימים הקרירים שהיו הם נעלו אותן, חוצמזה יש קרוקס שעדיין הולכים איתם וכשקריר אפשר ללכת עם גרביים, הקרוקס הזה מחמם בטירוף, וחומזה קניתי גם נעלי בד לחג, שהן החגיגיות. למתן זה לא קריטי, לליבי קצת יותר, קניתי במיקס עודפים 2 זוגות לליבי- אחד עלה 40 ש"ח והשני 70.... ההוצאה הגדולה היא נעלי ההתעמלות כי בגלל הרגל הרחבה מתן נועל רק ניו באלאנס WIDE, לליבי אין את הבעיה הזאת אבל השנה היא בחרה נייק..שזה קצת הרבה מאד יקר... אני הולכת לחנו שאני מאד סומכת עליהם, נעלי אריאל בפסאז' חיים בראשל"צ, שם אבחנו את הרגל הרחבה מאד של מתן כשהיה בן שנה ו3 חודשים והמליצו לי בחום לעזוב את אלפנטן וללכת על הרחב. שם גם מצאתי פעם ראשונה סנדלים של IMAC שהן רחבות במיוחד ומתאימות באופן מופלא לרגל שלו. לכן שימי לב שאת הולכת למישהו שמודד לה את הרגל ושיודע לתת לך מידה שתהיה טובה גם בעוד 4-5 חודשים לפחות.