צרצור שיוד

בוליפלג

New member
ממקו - לא חשוב איך יראו הגלגלים - העיקר שהדבש

יהיה כבר בפנים
בהצלחה ונו - תלדי כבר
ואגב, אם תרצי בכל זאת מוצי - אני מוכרת לך את שלי במחיר רצפההה

נעל סגורה-התלבטות

טוב אז החורף אוטוטו כאן ןעדיין אין לנו נעל סגורה למקרה הצורך. האם אתן הצטיידתן כבר בנעל סגורה? מתלבטת טם לקנות עכשיו או למשוך עוד חודש עם סנדל מקסימום פלוס גרב כדי לקנות כבר ממש קרוב לשימוש הרי הרגל שלהם גדלה נורא מהר. מצד שני אז כולם רצים לחנויות ולא נשארים צבעים ומידות. היא בת שנתיים ושבעה חודשים עדיין קונים אלפנטן לגן? או שנעל ספורט עד עכשיו (הולכת כשנה בדיוק) הלכה רק עם אלפנטן או פפיה. לא הייתה נעל ספורט בעונה שעברה לא יודעת אפילו למה. תודה על העזרה

kerenbg

New member
אנחנו כבר כחודש בערך רק עם נעל סגורה (התעמלות

או קרוקס שזה גם סגור כבר לא עם סנדלים מזמן האמת

היה גשם אז הלכנו לקנות נעליים, הקטנה בת

שנתיים וחצי - קניתי נעליים של נמרוד, זוג אחד. חוץ מהיומיים שהיה גשם, היא הולכת עדיין רק בסנדלים.

לימיצ

New member
למתן יש נעלי ספורט חדשות (כבר לא כ"כ)

אלפנטן היו הראשונות שלו ובזאת נגמר ועבנרו לניו באלאנס הרחבות. עשיתי לי מנהג, כל ראש השנה (ופסח) קונים נעלי ספורט ונעל אחת יפה, לחג וגם לאח"כ, לכל ילד. (ותודה לסבא שעוזר עם זה כי זו חתיכת הוצאה). ככה שלשניהם כבר יש נעלי התעמלות שבימים הקרירים שהיו הם נעלו אותן, חוצמזה יש קרוקס שעדיין הולכים איתם וכשקריר אפשר ללכת עם גרביים, הקרוקס הזה מחמם בטירוף, וחומזה קניתי גם נעלי בד לחג, שהן החגיגיות. למתן זה לא קריטי, לליבי קצת יותר, קניתי במיקס עודפים 2 זוגות לליבי- אחד עלה 40 ש"ח והשני 70.... ההוצאה הגדולה היא נעלי ההתעמלות כי בגלל הרגל הרחבה מתן נועל רק ניו באלאנס WIDE, לליבי אין את הבעיה הזאת אבל השנה היא בחרה נייק..שזה קצת הרבה מאד יקר... אני הולכת לחנו שאני מאד סומכת עליהם, נעלי אריאל בפסאז' חיים בראשל"צ, שם אבחנו את הרגל הרחבה מאד של מתן כשהיה בן שנה ו3 חודשים והמליצו לי בחום לעזוב את אלפנטן וללכת על הרחב. שם גם מצאתי פעם ראשונה סנדלים של IMAC שהן רחבות במיוחד ומתאימות באופן מופלא לרגל שלו. לכן שימי לב שאת הולכת למישהו שמודד לה את הרגל ושיודע לתת לך מידה שתהיה טובה גם בעוד 4-5 חודשים לפחות.

פלגיה

New member
אמרתי וכולם התנפלו עלי

אבל אני אגיד שוב. בסביבות גיל שלוש אפשר למצוא נעליים טובות חזקות ויפות גם בלי לשלם הון תועפות על המותג. אני קונה נעליים בשוק ב50 עד 80 שקלים לכל היותר. הן טובות לרגליים, ולא חבל לקנות עוד זוג במידת הצורך.

buba300

New member
פלגיה את ממש צודקת ואגיד לך למה../images/Emo140.gif

הילדים בגן ממש לא נמצאים עם נעליים. איך שהילדה מגיעה לגן מורידים לה נעליים, יוצאים לחצר, אוכלים, משחקים בגן. זאת אומרת כל היום יחפים והכי כיף בעולם. קניתי לה זוג אחד שווה ואחד של גלי מהגומי ועוד כפכף של קרוקס. אבל בגדול, הפיצית בקושי עם נעליים. בבית גם יחפים. אז דעתי היא כשלך (אגב, השקעתי בקרוקס רק בגלל שהיה יום חמסין ומטורף והילדה היתה עם נעל סגורה). ולגבי החורף, קניתי לרומי בחורף שעבר בעונת מעבר נעלי בובה אז אפשר להוסיף גרב.

מירב 1984

New member
היי אני חדשה בפורום....

האמת היא שגם אני היתלבטתי ולבסוף קניתי דווקא בזול נסעתי לנמרוד עודפים בת"א יש מלא דגמים וסוגים וממש בזול!!!! עלה לי על זוג 80-90 ש"ח בלבד נעל שעולה בקניון 190 ש"ח ממליצה בחום!!!! אם מישהי מעונינת בפרטים אז בכיף ניתן לשלוח לי מסר בהצלחה...

Lara27

New member
ספרים קלסיים

שלום בנות לא נולדתי בארץ ולא עברתי ילדות פה ולכן אני לא מכירה ספרות ילדים הקלסית של ילדי ישראל (בסיגנון "מעשה בחמישה בלונים", "מיץ פטל" וכו') האם תוכלו לעזור לי עם רשימת הספרים שחובה בכל בית ישראל? לילד בן 2-3 תודה מראש

ממה שאני זוכרת כרגע

הזחל הרעב הבית של יעל דגדוגים הביצה שהתחפשה שמוליק קיפוד הצב של אורן הלו הלו אבא

רשימה חלקית

מעבר למה שכתבת: דודי שמחה, בוא אלי פרפר נחמד הבית של יעל תירס חם סיר הסירים כספיון זה מה עולה לי עכשיו:)

לא חושבת שהספרים הקלסיים הם חובה

איה פלוטו ודגדוגים למשל אצלינו הם כשלון נחרץ. חלק מהספרים שרשמו לך כאן הם יחסית "חדשים", אני לא גדלתי עליהם (כספיון למשל). ההמלצה שלי - לכי לחנות ספרים, תבקשי המלצות מהמוכרת, תדפדפי בספרים וכך תבחרי מה שמתאים לילד שלך.

polegra

New member
הדובון לא לא , האריה שאהב תות

שירי ביאליק לפעוטות זה מה שעולה לי שעוד לא כתבו.... טלי

rey

New member
הנשיקה שהלכה לאיבוד

אליעזר והגזר מגדל של קוביות בניתי ספרים שתפסו טוב אצלנו מהחדשים יותר - אילת מטיילת, חנן הגנן, בועות הסבון של גלי ויש ספר שהיה הצלחה מסחררת דווקא לועזי- כל הסדרה של חולד ...

Yifatule

New member
לחולד יש עוד ספרים?

את מתכוונת לחולד מ"להוריד את הירח"?

rey

New member
כן../images/Emo13.gif, אחלה סידרה! הספרים הם-->

להוריד את הירח, אין כמו בבית ,ו .. ממ, לא זוכרת את השם בדיוק , וכרגע לא מוצאת בארון, אבל זה משהו שקור לשלג. הכריכה מכוסה בנצנצים. הספר הזה הגיע לארץ לפני איזה חצי שנה .

למעלה