צרצור שיוד

דיינו

New member
יודעת מה? אפשר לנסות...

יש לנו בובה אחת, של תינוק, ופעם באלף שנה הם גם משחקים בה. מפליא, העניין הזה, אף פעם לא חשבתי שיש כאלה הבדלים בין בנים ובנות.ממש מינקות.

דפנה מי

New member
אני אעשה סדר ונראה מה אמצא

תזכירי לי את הגילאים: שני בני שנה ו 3 ויש עוד? יש גם כל מיני לגו ופאזלים למתחילים אצלינו....

דיינו

New member
בן שנה אחד וזה מספיק בהחלט ../images/Emo3.gif

ואחד בן שלוש סה"כ שתי חתיכות
בגדול הכל הולך - מה שנראה לך נחמד פאזלים בינתיים לא כל כך מעניינים את הקטן, את הגדול כן אפשר גם ספר לגדול (ספרים לקטנטנים יש לנו הרבה וגם לא כל כך מעניינים אותו בינתיים)

memko

New member
../images/Emo32.gifשאלת עגלה...(אני יודעת שזה היסטוריה)../images/Emo3.gif

אני לא יודעת למה....אבל הצלחתי להסתבך עם עגלה. כזה דבר פשוט, אולי בגלל זה ילד שני אבל נורא בא לי הפעם לקחת משהו "מעניין". אז הלכתי והזמנתי בשילב אינגזלינה זיפי, עם אמבטיה והכל, נשמע טוב לא?קלה, נוחה לקיפול, ביקורות טובות.... אבל אני לא מצליחה להשתחרר מהעובדה שאולי אני מפספסת עגלה טובה, מגניבה, ויותר כיפיית...בא לי להתפנק!!! אז מה לכן היה? איזו עגלה הייתן ממליצות היום ובדיעבד? תודה על העזרה!!

על אותה עגלה שקנית ../images/Emo8.gif

לא יודעת, לא מכירה אחרות, בטח לא את עגלות ההייטק שאני רואה בקניון והאמת? מתחלחלת כשאני רואה את התינוק המסכן שיושב בתוכה חצי באוויר עם מבט בוהה... אני מאוד אהבתי את האינגליזינה- אמנם לא עם אמבטיה (לא ילדת חורף כידוע לך), אבל היתרונות שלה היו נהדרים בעיני כולל העבירות המצוינת והקיפול הנוח. בחופשת לידה היתה לי חברה שהסתובבה עם מוצי (אולי היום זה פאסה?!), בכל אופן זוכרת לא מעט סיטואציות בקניונים או בתי קפה שאני עברתי בקלילות והיא נתקעה עם המוצי שלה. לא יודעת מה המצב לגבי עגלות היום אבל אני מאוד נהנתי מהאינגליזינה ולא מתכוונת להחליף אותה גם בילד הבא.

אדי30

New member
לי יש את מוצי

ואני מרוצה, אבל מצד שני אני לא חושבת שהיא יותר טובה מהאינגלזינה....

בכייף אספר איזו עגלה יש לי אבל אני בטוחה שאם

בחרת את האינגלזינה אז היו לך סיבות טובות לכך... תמיד תהיה עגלה יותר מגניבה, אין לזה סוף. תהיי שלמה עם ההחלטה שלך. לי, בכל אופן, יש עגלת MOON. אני מניחה שזו מה שהגדירו פה "עגלת היי טק", אבל התינוק שלי לא בהה אז אני לא בטוחה...
בכל אופן, אני בהחלט ממליצה עליה בחום. גם בדיעבד הייתי קונה את אותה עגלה: גלגלי אויר, מה שמאפשר גם נסיעה על חצץ וחול ללא בעיות מיוחדות, מתקפלת בקלות, ידית אחת (מאפשר לי לצאת לטיול עם הילד במקביל כלב...) שיכולה לעלות לגובה עצום (נוח לגבוהים), אפשר להלביש סלקל על שלד העגלה והסלקל הזה הוא מקסיקוזי שנוח ומתאים גם לתינוקות גדולים - סחבנו איתו למעלה משנה. אפשר להלביש את הטיולון על השלד כשהפנים של הילד אליך או כשהפנים שלו כלפי חוץ. בקיצור, כמו שכבר ציינתי - הייתי קונה אותה שוב.

י י ל י

New member
אני הייתי לוקחת מקלרן מגיל לידה

כי הנוחות של ההליכה איתה שמה את כל העגלות האחרות בכיס הקטן. ויש לי אינגלזינה ומשום מה אני נתקעת עם הרגליים בגלגלים כשאני הולכת.

נעמולה

New member
אני החלטתי להתפנק

החלטתי שמגיע לי אחרי כל מה שעברתי, עגלה "מפונפנת" עם המון פוזה ויחד עם זאת שתהיה נוחה, גבוהה, עם אמבטיה רחבה, ידית אחת מתכווננת, וגם יפה. בחרתי בבולדר של ABC DESIGN. אני מאוד מאוד מרוצה מהעגלה, אפילו שהיא תופסת לי את כל הבגאג'...האמבטיה גבוהה ורחבה, עבירות מעולה, השחור לבן שלה מדליק בעיני, רק המחיר בעייתי. לא יכולה להמליץ על משהו אחר כי אני אוהבת עגלות גדולות, רחבות, עם גלגלים גדולים, עם הראשון הייתה לי ספורט ראנר של דר' בייבי ששבקה חיים

פרח88

New member
בהחלט בחירה טובה

גם לי יש את האינגליזנה שלה - ואחר כך גם קניתי את הטיולון שלה אני מחכה לעוד קטנציק ומתיכוונת להישאר איתה ועם הייתי צריכה לשנות חדשה הייתי קונה את החדשה של אינגליזינה החדשה עם האמבטיה שאת קנית היא יפייפיה תהני

לי יש עגלה של פג (דגם רומא), כבר אין כאלה

היום, מתקפלת בקלות, קלה מאוד ובמיוחד - החזיקה לי 4 ילדים ועוד היד נטויה. לא מדברות אלי כל עגלות ההייטק למיניהן (מצד שני, אני ישנה באוהל במצדה, אז לכי תסמכי על התשובה שלי
)... תלדי כבר, לא יהיה לך זמן להתעסק בשטויות...

אילתית 2

New member
../images/Emo45.gif אינגליזינה!!

זו העגלה שלי היתה עם הגדולה ועם הקטן לא הייתי מחליפה אני הייתי מאוד מרוצה ממנה

memko

New member
תודה לכל המגיבות, בנתיים הזמנה לאינגליזניה יש

ובגלל שזה שילב, תמיד אפשר לבטל (הם סופר בסדר...) אז חוץ מלפזול על כל עגלה ברחוב, לתחקר אימהות שאני לא מכירה, לברר פרטים, ללמוד את הנושא כאילו זה מינימום מבחן בגרות....אני מצפה כבר ללדת......... לפחות לבעלי לא איכפת, הוא אדיש לחלוטין לנושא..

למעלה