צרצור שיוד

יה-יה

New member
שרשור ציוד נשמע יותר טוב?

עדיין למסירה: - קלטות וידאו לילדים ממשפחת וולט דיסני (איפה את, אמאפלפלת?): - סטריליזטור (בן שלוש כחדש- לא השתמשתי בו, כי נולדו לי בזה אחר זה שני סרבני בקבוקים ואת הציצי לא הצלחתי להכניס לשם
). - חיתולים חד פעמיים בתפזורת מתקופות שונות של חברות שונות (נראה לי שיש שם מידה 4 ומעלה). מדובר בחיתולים שנשארו בכל פעם שהחלפנו חברה או מידה ולכן הם בתפזורת (נשמרו בשקית בארון). - חיתולים שגיסתי קנתה בטעות לפני הרבה זמן במידה 8-15 שנים במקום ק"ג. אני יודעת שיש אנשים/ילדים גדולים שזה יכול לעזור להם ומדובר בחבילה שלמה (פרט לאחד שהוציאה גיסתי וגילתה את טעותה...). - ספרים, רבותיי, ספרים: = מסע לאיכטלאן - קרלוס קסטנדה = הנזיר שמכר את הפרארי שלו - רובין ס. שארמה (החזקתי את עצמי בכוח לא לכתוב שווארמה!!!!!!) = שפת השיחה = מיומנו של פסיכופת - אראל סג"ל = בוא מזוג היין (רומן רומנטי. לא קראתי) = אדם לאדם גשר - ספר על גישור = הקודים המוצפנים למצליחנים = אהבות ללא אהבה (עוד רומן רומנטי. לא קראתי) = עולם קטן - אסופת מאמרים בנושא ספרות ילדים ונוער. הרשימה הועתקה משרשור קודם, אז אל תנסו להיזכר מאיפה זה מוכר לכם...
יה-יה

רעיון

אולי תרצי לתרום את הציוד הזה לבית ויזל בתל השומר, שם מאושפז דניאל חי אשר מהפורום השכן? בטח יהיו שם ילדים / הורים שיוכלו להשתמש בדברים האלה. כולל החיתולים המוזרים...

../images/Emo45.gif מעולה. אני חושבת שזו ממש מצווה

נראה לי שבבבית חולים לילדים קלטות וידאו הן כמו "אוויר לנשימה", ובטח, עם כל הצער שבדבר, יש שם גם ילדים גדולים שזקוקים לחיתולים. אני חושבת שמספיק שתכתבי למנהלת הקומונה בקישור שנתתי לך למעלה כדי ש"יפתחו לך את הדלת" לקומונה, ושם תעשי "העתק- הדבק" של רשימת החפצים שאת מעוניינת לתרום. הן כבר יגידו לך איך מתקדמים. מי שמאוד פעילה בעניין זה היא שירלי32 מפורום "נשים לאחר לידה-תמיכה", ועוד הרבה נשים מהפורום ההוא.

../images/Emo124.gifיה-יה

תעדכני אותי, יש לי גם מלאן קלטות ואשמח לתרום וגם תשאלי שם על הדרך אם הם צריכים כיסא נדנדה של גראקו...

יה-יה

New member
טוב. אעדכן אותך.

אם את רואה שלא אמרתי לך כלום תוך יום יומיים, תשאלי אותי (אם במקרה אשכח לעדכנך).

יה-יה

New member
../images/Emo41.gif עדכון ../images/Emo41.gif התשובה מהקומונה

הטלפון בבית ויזל הוא : 5303180 - 03 (עדיף כמובן לשאול לפני שמגיעים אליהם). יש במקום משחקיה / חדר וידאו ומוסיקה ובהם ספריית קלטות וידאו, DVD לילדים, ספרים, משחקי ילדים, בובות ועוד. זו יכולה להיות תרומה מבורכת לרווחת הילדים שמאושפזים שם. אז כל מי שרוצה, מוזמנת גם. יה-יה

../images/Emo41.gif טיולון

בני בן שנה ו- 10. רק לפני כחודש התחיל ללכת. אני מחפשת טיולון בעל התכונות הבאות: קל לא רחב בעל עבירות גבוהה מתקפל בקלות נכנס בקלות לבגאז' באוטו (לא גדול במיוחד) רצוי בעל ידיות עם גובה מתכוונן רצוי סל גדול רצוי צלון טוב להגנה מהשמש הישראלית לא יקר חשבתי על: Aria של Peg או Izoma של דוקטור בייבי מה נראה לכן מתאים יותר למטרותיי? לגבי ה- Aria לא הבנתי לאיזו צורה הוא מתקפל (בהתחשב בזה שהוא נשאר עומד אחרי הקיפול). האם הוא נכנס בקלות לבגאז' של אוטו?

יש לי את IZOMA

ואני מרוצה מאוד. היא קלה,נוחה,עבירות מצויינת,מתקפלת בקלות למטרייה,יציבה,הסל לא גדול,אבל מכיל את כל מה שצריך שירות הלקוחות של ד"ר בייבי מצויין וזה לא פחות חשוב. בעיניי מומלץ

אני מרוצה.

הוד די גדול בחלקו יש מין חלון הצצה ככה שאפשר לראות את הילד אגב,לד"ר בייבי יש עוד דגם Quicksmart ,שהוא מתקפל מאוד קטן בזמנו שקלתי לקנות דווקא אותו אבל העיצוב שלו פחות יפה,לדעתי. המחיר שלהם די דומה.ככה שאם את מחפשת טיולון שמתקפלמאוד קטן שווה לבדוק את הדגם הזה

בשלב הזה די מיותר לקנות טיולון חדש לדעתי

אם הוא גילה את ההליכה, יש סיכוי שבקרוב הוא יסרב לשבת בעגלה. בכל מקרה - יש לי דגם אחר של ד"ר בייבי, שאחרי חצי שנה התקלקל בו המנגנון שינוי זוית ישיבה. נכון שיש אחריות - אבל זה די מבאס...

little lula

New member
לנו יש של BABYSAFE

טיולון SMART אנחנו מאוד מרוצים.. קל, נוח לקיפול וזול... הידיות שלו לא מתכווננות אבל בעלי 1.95 בערך והוא מסתדר איתו יופי (בד"כ הבעיה היא לגבהים, לא?)

למעלה