צרצור שיוד

totali1

New member
הטיולון הכי קומפקטי

שנתקלתי בו הוא QUICK SMART תסתכלי בקישור ותראי סרטון שמראה איך הוא מתקפל. לדעתי - סוף ....

אני לא מכירה את הטיולונים כל שלא יודעת להמליץ

רק נקודה שלדעתי חשובה - תשימי לב האם אפשר להשכיב את הטיולון כך שהילד יוכל גם לישון בו (פשוט, לפי התמונה, קשה לראות אם אפשר להשכיב את הד"ר בייבי). אגב, הPEG מתקפלת ל"מזוודה" - תמיד ידית אחת מתקפלת למזוודה, 2 ישיות בדרך כלל מתקפלות ל"מטריה". על הדרך- ממליצה על האינפיניטי. קלה וצרה, עבירות גבוהה, מתקפלת למטריה, צלון טוב. אין סל אבל יש תיק מובנה גדול מאוד. הידיות אינן מתכווננות אבל העלי 190 ס"מ ומסתדר איתה מעולה.

תודה על ההסבר

לא ידעתי על ה"מזוודה" וה"מטרייה". מה זה "אינפיניטי"? ה- Infinity שמצאתי בגוגל הוא בעל ידית אחת,כך שלא נראה לי שלזה התכוונת...

עגלה כוללת גם סל שכיבה = "אמבט"

בעגלה משתמשים בחודשים הראשונים לחודשי התינוק רק לשכיבה. בטיולון משתמשים החל מגיל כמה חודשים, כשהתינוק כבר יושב.

מיטה משולבת מדהימה!

למכירה מיטה משולבת מדהימה בצבעי שמנת בשילוב כתום - הכוללת: מזרון 14 ס"מ - עדיין עם הניילון מעקה בטיחות 2 ארונות 4 מגירות רחבות ועמוקות מדרגה גובה 90 ס"מ אורך 1.82 גרה בצפון פרטים נוספים במסר - למעוניינות

lanonimitl

New member
90 ס"מ זה ממש גבוה לא?

אין סכנה שילד יפול מזה? לאיזה גילאים זה?

דיינו

New member
באותה הזדמנות-מי יקח ממני סופסוף את בצק הסוכר

הזה? חבילה חדשה סגורה של המרשלג+צבע מאכל ירוק. להחלפה/מסירה

דיינו

New member
הםםם...יש לכם במקרה טרקטור?

איכשהו השרשור מת מוות טבעי לפני שהגענו לזה. הקיצור, אם נוח לך לעבור אצלי מבחינתי את מאוד מוזמנת, זה לא חייב להיות החלפה. טרקטורים תמיד מתקבלים בשמחה אצלינו (יש לי שני חולי טרקטורים בבית, בני שנה ושלוש, והטרקטורים מתפרקים יותר מהר ממה שאנחנו מספיקים להכניס אותם הביתה) אם במקרה מסתובב אצליכם אחד ללא שימוש.

דפנה מי

New member
אין לנו כ"כ כלי תחבורה

פה ושם, אני צריכה לחפש. זכור לי איזה טרקטור מהסדרה של הסרט מכוניות שיצא בזמנו. אצלי זה בנות כך שהממונעים פחות שולטים, אבל יש להם נציגות
רק טרקטור או גם כלי אחר?

דיינו

New member
בנות...עולם אחר! ../images/Emo3.gif

אה, כל כלי שיש לו חלקים שזזים - מנוף, מחפר וכו'. שאפשר "לעבוד" איתם כמו שהבן שלי אומר. אבל אם אין לכם זה באמת גם בסדר, יש לנו כבר אוסף מכובד. תודה ולהתראות

דפנה מי

New member
לא בא לכם איזו בובה להכניס לאוסף../images/Emo3.gif

שתנהג בדחפור?
אנחנו בהחלט מנסים שלא יהיו רק בובות ויש כל מיני משחקי "בנים" וכדורים וכל מיני, עדיין לא מצליח לנו הכל

למעלה