סכמ"ש

WayToDawn

New member
גם אני גם אני!

משהו טוב שקרה השבוע? אמ.... קרו. דברים. אני מניחה. שיחות עם כמה אנשים שממש הייתי צריכה ♥ משהו רע שקרה השבוע? אמ...תכלס? רוב השבוע, דיי חרא שבוע. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=041efEEa7KQ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ווינקס!!! [לול ווטפ] ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אמ...דייס! אמג מנגה מאממת3> ופרק של איליגנס בכלל משבוע שעבר. בילוי השבוע? אמ, הייתי הנחלה עם חופיתוש וגל. ונראה לי שזהו. התחדשות השבוע? שני ספרים, בדים ציטוט השבוע? ☺"איזה בחור סטרייט נלחם עם שוט אם לא קוראים לו זורו?" יציאות על ווינקס, כן, לול. ☺"יפה! אבל, מכיוון שלמנגה לא באמת קוראים איליגייז, והם בכל זאת לא רוצים להבריח את הבן וחצי שקורא את זה, הם מצנזרים. אפילו אם כולנו יודעים שהבן הזה הומו, והחצי הוא טרנסג'נדר." אוי מעיין, כפרעלייך. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/costume/320345/ וזה קרוסספליי. כן, זה גבר. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אמ, מלא מלא מלא צביעות בדים, הצווארון של ג'ק, ופאה שסיפרתי בלי קשר לחיים. למה מצפה בשבוע הבא? למפגש קוספליי!!!!!!!!!!♥♥♥ ולמפגש קאסט. אדם שעשה לך את השבוע? מיצ', ועוד שני אנשים לא מהפורום בשם דניאל ועומר. תמונה? שטות~

Kienai Negai

New member
עונה באיחור קל :)

משהו טוב שקרה השבוע? קניתי בדים לדרימקוספליי ממש ישן שלי, תל אביב. משהו רע שקרה השבוע? אני חולה מיום שלישי. ממש חולה >: ואורחים מציקים היום וריב ממש גדול עם המשפחה שיר השבוע: Memories - Gackt סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מרמייד מלודי! XD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פאנדורה הארטס, סתם לקראת הכנס בילוי השבוע? ת"א התחדשות השבוע? פאת וואניל מדהימה 3> ציטוט השבוע? לא זכור לי XD קוספליי השבוע? http://bellaid.deviantart.com/#/d2ta8v2 מדהימה
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המון מהקוספליי למפגש למרות היותי חולה בטירוף >: למה מצפה בשבוע הבא? מפגש קוספליי ומפגש פאנדורה הארטס אדם שעשה לך את השבוע? אף אחד. תמונה? הפאה המאממת 3>

CoralP

New member
תרגישי טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo181.gif

ו LIKE על GACKT והפיאה ממש מתאימה לך!

CoralP

New member
עונה מקנדה!XD../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה השבוע? כל השבוע XDDD הייתי בהמון מקומות וכולם ממש יפים *___* משהו רע שקרה השבוע? ג'ט לג אבל ממש בקטנה! זה לא נחשב למשהו רע באמת XD שיר השבוע: מעורבב, שאפל בטיסה XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי את השרק החדש במטוס, ואת דה באק אפ פלאן גם במטוס (לא עד הסוף אבל כי נרדמתי, זה היה בטיסת המשך מטורונטו לונקובר [5 שעות] והייתי כבר שפוכה אחרי שלא ישנתי כל הטיסה הראשונה של ה12 וחצי שעות.^^;) ו.... אתמול ראיתי בקולנוע פה את אינספשן! IT WAS AWESOME #$^ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? כל השבוע XD התחדשות השבוע? אוזניות חדשות, לול. כי שלי נקרעו בטיסה >; ו.. לא קניתי עוד כלום. O_O [אבל אני עושה תחקירי מחירים על מצלמה] ציטוט השבוע? *יום שבת בבוקר* אני: אומייגאד יורד גשם!!! *שיא ההתלהבות* הבת דודה שלי: אוחחח כן, איזה עיצבון. *שיא הבאסה* XDDDD אחח, קנדים. קוספליי השבוע? WIPים למיניהם מהפייסבוק. אין לי באמת זמן לחפור בDA תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? צילום, והרבה
אבל עוד לא העברתי למחשב למה מצפה בשבוע הבא? עוד שבוע אוסום?
אדם שעשה לך את השבוע? הבני דודים שלי, וחברים מהארץ ששומרים על קשר באימיילים
תמונה? אין לי >:

SHE RA

New member
../images/Emo178.gifאיזה שבוע

משהו טוב שקרה השבוע? לא הרבה... משהו רע שקרה השבוע?יותר מדיי לא הרגשתי טוב בסופש :\ שיר השבוע:~ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:כמעט ולא ראיתי השבוע כלום :\ נראה לי קלאנד :).. אה כן ויומני הערפד ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?~ בילוי השבוע?חרישה בכלי זמר התחדשות השבוע?הארנק צפרדע החדש שלי :) (כמו של נארוטו) ציטוט השבוע?"רגשות הם בלתי נמנעים כמו נשימה וכולנו יודעים מה קורה כשמפסיקים לנשום" -זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית... קוספליי השבוע?~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא?למפגש!!! אדם שעשה לך את השבוע? תמונה? הצפרדע שלי...

למעלה