סכמ"ש

S.Riddle

New member
../images/Emo214.gifסכמ"ש../images/Emo70.gif../images/Emo214.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

S.Riddle

New member
ו-עונה לעצמי~

משהו טוב שקרה השבוע? הבחירות של אמא"י. זה היה יום אפי. משהו רע שקרה השבוע? הייתי חולה רוב השבוע, בעע. שיר השבוע: Ring Ding Dong / SHINee סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סנגוקו בסארה!!1 ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Koisuru Boukun
בילוי השבוע? לשבת מחוץ לג'ייפארטי עם אנשים טובים.
התחדשות השבוע? כמה שמלות לוליטה שהזמנתי ^^ ציטוט השבוע? "Hey Bro, check this out! there's going to be a pool party!" "לא אחי, זה מסיבת פוּל." קוספליי השבוע? מארי, at long last
קלוזט קוספליי לחלוטין, אבל אין, היה כיף. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הכנתי עניבה לקוספליי של מארי + שיפצרתי את הווסט למפגש, אבל לא יותר מדי. בתקווה הסופ"ש הזה יביא רוח חדשה של יצירתיות XD למה מצפה בשבוע הבא? וואו, מה לא XD ראשון-שלישי אצל סבטה ודנה, מסיבת גיוס לאלה, רביעי בים, חמישי מפגש ~D: אדם שעשה לך את השבוע? דאטה מסאמונה.
תמונה? ^_____^

HetareFlora

New member
פאם פאם פאםםםםםםםםםםם

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי את המעיל! משהו רע שקרה השבוע? רוב השבוע הזה. X: שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=rgsCGlOgSNg&feature=related סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:ראיתי מלך האריות שוב, וגם אנסטסיה. ם: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לאיודעת, מה שכתוב בפוקמון פלטינום. בילוי השבוע?אממ... היום כנראה? עם חברות שלא ראיתי איזה עשור התחדשות השבוע? ג'ינס חדש ציטוט השבוע? "נראה לי יש איזה ג'ינס על הקאסט שלנו" קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2662390/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מעיל 100%, חולצה 50%, כובע 50%. <: ובאופן ספונטני הכנתי עגילים משאריות פימו בבית - פרה-צביעה. למה מצפה בשבוע הבא? מפגש אני מניחה? אדם שעשה לך את השבוע? לאדעת תמונה? העגילים העקומים

Mana Sama

New member
מסכמת~

משהו טוב שקרה השבוע? אוממ לא משהו מיוחד..בית ריק מיום רביעי..ידידים היו פה אתמול משהו רע שקרה השבוע? הטרדות על ידי בחור מעצבן אחד -__- ומחסור חמור בכסף..לא הצלחתי להוציא 50 שקל מהכספומט,אני ממש מפחדת לבדוק מה היתרה שלי ;-; שיר השבוע: mika-we are golden סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: יומנו של חנון 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התפוררות,קרובה לסיים אותו בילוי השבוע? נאפיס עם חברים באמצע הלילה XD התחדשות השבוע? כלום 3: ציטוט השבוע? וואי היה משהו מאתמול שממש הצחיק אותי ושכחתי >< קוספליי השבוע? שומדבר מיוחד~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המשכתי לעבוד על הקוספליי ^^ תפרתי שרוול חדש,קיצרתי את השפיצים של החזה,ריססתי את החולצה בספריי וציירתי עליה למה מצפה בשבוע הבא? למצוא כסף,להמשיך לעבוד על הקוספליי,להפגש עם ידיד אדם שעשה לך את השבוע? הרבה אנשים~ תמונה? זה נראה די מחורבש ככה,אני אצלם מתישהו כשזה על הגוף..יש עוד מלא עבודה עליה T.T

innocence

New member
לולז, זה נראה כאילו זה *אחרי* שזה נהרס XDD

אני בטוחה אבל שזה נראה טוב יותר על הגוף:)

Mana Sama

New member
טפו טפו,זה לא הרוס!

אל תביאי לי מזל רע לקוספליי XD ומן הסתם זה נראה טוב יותר על הגוף כי כרגע את רואה את כל התפרים שבכלל אמורים להיות בחלק הפנימי של הגב לא הייתה לי דרך לצלם את זה אחרת

innocence

New member
חס וחלילה!

לא מתכוונת לעשות את זה. אבל הקוספליי הוא "המראה הקרוע" גם במשחק, אז זה לא רע.

innocence

New member
גם אני מסכמת..?

משהו טוב שקרה השבוע? השבוע לא היה מדהים... משהו רע שקרה השבוע? ראה תשובה למעלה. שיר השבוע: אין אחד, אני מניחה שרוב השירים של הקרנבריז. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פנדורה הארטס. ראיתי 10 פרקים בערך. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ממשיכה את ערבה עיוורת, עלמה נמה. אני לא אסיים אותו אף פעם בקצב הזה. בילוי השבוע? המממ.... התחדשות השבוע? שום דבר, האמת. אין לי חשק לקניות (אומג). ציטוט השבוע? ? קוספליי השבוע? אולי שלי? כי עבדתי עליו היום! אולי יהיה לי לכנס שאולי אני אגיע אליו! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי שלי.. יש עוד מלא לעשות. בקושי התחלתי. ולחשוב שבחרתי את זה כי חשבתי שהוא יהיה קל... למה מצפה בשבוע הבא? לא שבוע הבא - מחר. טיסה לסין! אדם שעשה לך את השבוע? אני? תמונה? כדי שיהיה רלוונטי לקוספליי, לא כי היא טובה במיוחד.

innocence

New member
מחר בערב.

אל דאגה, זה טיול קצר:) לא תספיקו אפילו להתגעגע אליי P:

SunsRequiem

New member
מיאו~

משהו טוב שקרה השבוע? השלמתי עם החתולה שלי... עשיתי קניות, המשכתי עם שריל. משהו רע שקרה השבוע? מצבי הבריאותי. להיות חולה כרונית זה... לא כיף גדול. שיר השבוע: עדיין New Slang סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הייתי עסוקה מדי בלשחק Might & Magic בDS ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הייתי עסוקה מדי בלשחק Might & Magic בDS בילוי השבוע? יום רביעי. יאיי לנחלה ובחירות. וחיפוש פיאות באי ביי. יאיי.... התחדשות השבוע? 7.5 מטר בד, 10 מטר אלכסון, צבע בדים, אבנים לעגיל של שריל, סקאלפי... ועוד כמה חומרי יצירה לקוספליי. ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? כל קוספליי נאמינה יפה שנתקלתי בו. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי קיץ! ושריל 3> למה מצפה בשבוע הבא? אממם.... ממש ממש כלום. אדם שעשה לך את השבוע? החתולה שלי שבדיוק השלימה איתי ^___^

למעלה