סכמ"ש

Grell

New member
לירון מתי הספקת להקריץ פאת מארי?

משהו טוב שקרה השבוע? פטטט לאדעת, אבל לא היה שבוע רע ם: משהו רע שקרה השבוע? נע ריבים מיותרים על קוספליי, זה כבר נהיה אולדפאשיין. שיר השבוע: סינכרוניסיטי D: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שיקי, קויסורו בוקון 3>, אגאמאמי SS, עוד כל מיני חרטות. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע: בילוי השבוע? לנחלה עם אן, אח"כ מפגש סגל של האוטאקו קון ם: התחדשות השבוע? בדים והמון כפתורים ס-ס ציטוט השבוע? "ואז ניקח את הקאוואי סנביץ' נשים עליו את הסויה רוטב וניתן אותו לאכול לבישונן" לול XD קוספליי השבוע? אינליכוח תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפרתי חלק מהקוספליי שלי למפגש ם: והצלב הזה נו ם: למה מצפה בשבוע הבא? עוד בדים, מפגש קאסט פאנדורה, ללכת לשרון, פוטושוטס עם קוני ם: אדם שעשה לך את השבוע? כנני ואלעד XDDDDDDDDD;;; תמונה? 60% - 70% קוספליי למפגש

rocket

New member
השמלה נראית ממש טוב!

את הולכת לקשט אותה עוד בעיתורים מזהב?

Grell

New member
יאפ על כל הקצוות ולהוסיף את האלו עם הכפתורים

ולעשות סגירה מקדימה ם: נשאר לי מה לעשות XD...

Ayelet chan

New member
עונה רק בשביל הציטוט!

משהו טוב שקרה השבוע? ... משהו רע שקרה השבוע? ... שיר השבוע: Adam Lambert - for your entertainment סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סאנד קרוניקלס~ בילוי השבוע? ג'יירוק התחדשות השבוע? ... ציטוט השבוע? "You mustn't be afraid to dream a little bit bigger, darling." קוספליי השבוע? ם: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ם: למה מצפה בשבוע הבא? םםםםםםם: אדם שעשה לך את השבוע? עדי 3> תמונה?

rukia chan

New member
me too! ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? ג'יירוק! משהו רע שקרה השבוע? לחץ בכל הקשור לארגון הג'יירוק -_- שיר השבוע: כל הפלייליסט? ובעיקר strength מסוליטר ו- red fraction מבלאק לאגון. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: uragiri wa boku no namae wa shitteiru. איןלי מושג למה, אבל אני ממש אוהבת את זה! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? גאווה ודעה קדומה. בילוי השבוע? ג'יירוק! [לא צפוי בכלל] התחדשות השבוע? ~~ ציטוט השבוע? "אני אראה כשאני אאמין" פנינות חוכמה ב5 לפנות בוקר XD קוספליי השבוע? ~~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הטול לקוספליי של מיתר! יצא כזה מהמם *.* למה מצפה בשבוע הבא? להתקדם בקוספליי ומהר? XD אדם שעשה לך את השבוע? כל מפגשהם ♥ תמונה? אין כוח~~

Serf SaN

New member
אני אראה כשאני אאמין XDDDDDDDDDD

איך לעזאזל זכרת את זה?! אני נרדמתי באוטובוס חמש דקות אחרי זה. לא זוכר מה דיברנו בתחנת אוטובוס אפילו. אגגגבבבב. התעוררתי אתמול ואני קולט שלא שמנו danzai no hana. ;_; אין מסיבה בלי שאת ואני רוקדים את זה בהתחלה! למרות שקצת חפרנו עליו במסיבות הקודמות... XD;

rukia chan

New member
נאקו צודקת י.י ../images/Emo103.gif

גם בקודמת לא שמנו אותו. וגם אני ממש התגעגעתי אליו ;;;;;; אבל במסיבה הראשונה כמעט לא הייתה לא היענות והוא לא הכי רקיד... במסיבה הבאה אם תהיה כזאת.

CibiHeart92

New member
במסיבה הראשונה שלכן כמדומני

הוא התנגן בפלייליסט שהיה בחוץ, וזה גם ביאס כי בקושי שמעו :D

rukia chan

New member
במסיבה שלנו לא היה פלייליסט בחוץ ../images/Emo103.gif

ולמרות שכמו שאמרה איילת, במסיבה שלפני זו שהיינו אחראים השתלטנו על הפלייליסט בחוץ, זה לא היה במסיבה הזאת. הוא היה במסיבה הראשונה שלנו [זאת שהייתה אחרי האייקון], אבל ממש בהתחלה כשבערך רק אנחנו היינו XD

CibiHeart92

New member
כנראה התבלבלתי כי זה היה באותו המקום ../images/Emo2.gif

קבלי את התנצלותי

rukia chan

New member
אין מה להתנצל! XDD ../images/Emo103.gif

סורי אם נשמעתי כאילו צריך אומשו! בכלמקרה, אני שמחה שעוד מישהו חוץ מגיא וממני אוהב את השיר הזה ואם תהיה עוד מסיבה, אני מבטיחה להשתדל לדחוף אותו D=

סכמ"ש :) מממ...

משהו טוב שקרה השבוע? מסיבת בריכה ביום רביעי, יום חמישי - חופש, נחלה עם גל ושני :) וסתם. היה שבוע חביב! משהו רע שקרה השבוע? הייתי חולה :( בו הווווו שיר השבוע: Kawaita Sakebi - View of Field - (שיר פתיחה של יוגי הו 0) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: יוגי הו 0! D: ישששש. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום ס:"! בילוי השבוע? מסיבת בריכה, נחלה. קניון שבעת-הכוכבים באמצע העבודה וחלק מהעבודה! 3:"... התחדשות השבוע? בדים ס:"! ציטוט השבוע? "עיפרון-הונדה!" גל במצב כפית ס-ס"... קוספליי השבוע? כלום >#<" תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? צבעתי את הכפתורים של אוז!! זהו... .ם.; אבל עוד מעט יהיה עוד! XD למה מצפה בשבוע הבא? סופ"ש מנצנץ :) והמממ.. כרגע, זהו. אין עוד תוכניות מיוחדות. אדם שעשה לך את השבוע? מלא אנשים :) שני, מעיין, גל, כנני, סתיו >#< מלאאאאאאא! אה! ואנשים מהעבודה :) תמונה? ממממממממממ... תמונה מאיטליה, כי עוד לא העליתי לכאן XD

Grell

New member
אומייגאד זה קוויןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

קוויןןןןןןןןןןן 3333333333333333333>

למעלה