../images/Emo212.gifחייבת לשתף במתכון מעולה../images/Emo71.gif
אני אוהבת לבשל, אבל להכין עוגות - לא כל כך, ובמיוחד עם אלה שהן שחיתותיות - יש לי בעייה שישארו בבית. היום היו לנו אורחים, ואמא שלי נתנה לי מתכון לעוגת גבינה וסולת - הכי קלה בעולם להכנה, מרשימה, טעימה מאוד וגם ממש לא מושחתת מבחינה קלורית (וגם לא נשאר הרבה). מערבבים בקערה אחת - 2 גביעי גבינה לבנה (סה"כ 500 גרם ביחד) - אפשר כל שילוב בין גבינה 5% ו - 9% 2 גביעי שמנת 9% 4 ביצים 8 כפות סוכר 8 כפות סולת גרד מחצי לימון
מערבבים הכל לעיסה אחידה ומוזגים לתבנית אפייה מלבנית משומנת. אופים במשך כחצי שעה בתנוא שחומם מראש לחום בינוני (170 מעלות) עד שקצוות העוגה קצת משחימים והעוגה כולה מתיצבת. מקררים בטמפרטורת החדר. אפשר לאכול אותה גם חמימה, וגם אחרי קירור. למען תוספת רושם, אילתרתי רוטב פירות יער - בסיר קטן ערבבתי חצי כוס מים, 2 כפות סוכר, כף מיץ לימון וכוס פירות יער. בישלתי בערך רבע שעה. על כל חתיכת עוגה מזגתי קצת מהרוטב עם התותים. בן זוגי אמר שהתמונה לא מוצלחת, אבל אני שמה בכל זאת כדי שתבינו איזה סוג של עוגה זאת.
אני אוהבת לבשל, אבל להכין עוגות - לא כל כך, ובמיוחד עם אלה שהן שחיתותיות - יש לי בעייה שישארו בבית. היום היו לנו אורחים, ואמא שלי נתנה לי מתכון לעוגת גבינה וסולת - הכי קלה בעולם להכנה, מרשימה, טעימה מאוד וגם ממש לא מושחתת מבחינה קלורית (וגם לא נשאר הרבה). מערבבים בקערה אחת - 2 גביעי גבינה לבנה (סה"כ 500 גרם ביחד) - אפשר כל שילוב בין גבינה 5% ו - 9% 2 גביעי שמנת 9% 4 ביצים 8 כפות סוכר 8 כפות סולת גרד מחצי לימון