עוד מתכון מעולה וקליל: עוגת תפוחי עץ או אגסים
אני לא מתה על עוגות תפוחים, אז תמיד מכינה את אופצית האגסים. 3-4 תפוחים קלופים או 4-5 אגסים קלופים חתוכים לקוביות ¾ כוס שמן 1 ¼ - 1 ½ כוס סוכר 3 ביצים 1 ½ כוס קמח רגיל 1 שקית אבקת אפיה לעוגת תפוחים: 100 ג' אגוזי מלך, 100 ג' צימוקים ו- ¼ כפית קינמון לערבב הכל ולהכניס לתבנית פאי 26 לפזר למעלה סוכר חום וקינמון - לא תמיד עשיתי זאת. לאפות בחום נמוך 160º בלבד 30-45 דקות