חייבת לשתף במתכון מעולה

lahadam

New member
עוד מתכון מעולה וקליל: עוגת תפוחי עץ או אגסים

אני לא מתה על עוגות תפוחים, אז תמיד מכינה את אופצית האגסים. 3-4 תפוחים קלופים או 4-5 אגסים קלופים חתוכים לקוביות ¾ כוס שמן 1 ¼ - 1 ½ כוס סוכר 3 ביצים 1 ½ כוס קמח רגיל 1 שקית אבקת אפיה לעוגת תפוחים: 100 ג' אגוזי מלך, 100 ג' צימוקים ו- ¼ כפית קינמון לערבב הכל ולהכניס לתבנית פאי 26 לפזר למעלה סוכר חום וקינמון - לא תמיד עשיתי זאת. לאפות בחום נמוך 160º בלבד 30-45 דקות
 
../images/Emo24.gifזה מאד דומה לעוגה שלי. כבר משרשרת

את המתכון שלי תחת התמונה שלה. במתכון שלי יחס הפירות-בלילה הרבה יותר גבוה לטובת הפירות לעומת אצלך שהבלילה רבה יותר לדעתי. אצלי יש בבלילה קצת פחות סוכר והרבה יותר קינמון אבל זה באמת עניין של טעם. אפשר לעשות בלי קינמון למי שלא אוהב.
 

ויקי65

New member
ממש הטרטוריה המועדפת עלי מטבח

שלום בננות או שמא תפוחיות המתכון שאני רוצה לתתת לכן הוא בבחושות (העוגות הבחושות) הכי קלות בעיקר למי שאין זמן. או כאלו שלא "מתות" על מטבח או כשצריך לצאת ידי חובה
או להרשים להתרשם וסתם להתענג בריחות טובים.
יש מלן תלפים פתרונות נוסף תרשו לי לתת לכן טיפ נוסף בלינק שצירפתי תוכלו למצוא כל מיני מתכונים נחמדים פיתרונות לניהול יעיל של הבית. באהבה לכולכן. עוגת תפוחים בחושה החומרים הדרושים: 1 וחצי כוסות סוכר 2 כוסות קמח 2 ביצים 3-4 תפוחי עץ גרנד אלכסנדר מקולפים וחתוכים לגפרורים 1 שקית אבקת אפיה 1/2 כוס שמן 1/2 כוס אגוזי מלך לפיזור 1 שקית סוכר וניל מעט קינמון לשמן תבנית 26 לערבב היטב את כל החומרים ולצקת לתבנית משומנת לאפות בחום בנוני 150 מעלות 45-50 דקות
 
למעלה