שדח"ם

sha chan XD

New member
זה יפה O::

ממש. ממש. יפה >< השיער *_* (מזכיר לי את הדולי שעשיתי על הבייס הזה XD; הוא נורא מוזר~ אבל הוא נחמד XD) היא ממש יפה!

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifזה כזה יפה../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

והשיער בכלל!
לדעתי ההדפס מיותר קצת..ואין לה נעליים בכוונה? ממש אהבתי
הבייסים של אפטרדהבטאל מעולים! אני אוהבת אותם D:

sha chan XD

New member
לא גמורה~

פרוטס שכזאתי, ניסיתי בכל אופן
בייס מגראפיק דולז אממ אם יש עליה יותר מידי, כדאי להוסיף לה משהו, לשנות משהו כאלה? ^^; שה צ'אן~

Stinki Winki

New member
מגניבה!../images/Emo99.gif

את יכולה לנסות להקטין לה את העיניים, לשוות להן מראה יפני יותר. אני אוהבת את הסגנון הזה.^^

shanchan

New member
כ"כ מגניב!

שולט ממש. הדבר היחיד שמפריע לי הוא איך שהשיער עומד, החלק שמאחורה יותר. משהו מוזר בו. מגניב ומקורי :)

sha chan XD

New member
תודה D:

כן, זה סגנון כזה שהשיער עומד, אבל הפס האדום הזה מפריע
אני אנסה להוריד אותו, אולי אז השיער יראה יותר טוב~

ga0

New member
ואוו! אהבתי. השקעה מדהימה בפרטים

מדהים! יש לזה יופי מיוחד ללא ההצללות. בהצלחה בהצללה זאת תהיה הרבה עבודה.... רק תזהרי שכל הפריטים לא יאפילו אחד על השני

sha chan XD

New member
נמ.. כן

אני אשתדל לעשות הצללה עדינה XD; ארבעה-חמישה צבעים כדי שיראו את כל ההדפסים

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifזה כזה מגניב!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif

וואו איזו השקעה אפילו שאין לזה עדיין הצללה,יש לך דוליז ממש מקוריות ועם ההצללות שלך זה שילוב מעולה!!
D= לדעתי הפס האדום בשיער מיותר חח.. ממש ממש אהבתי!

sha chan XD

New member
גמרתי גמרתי גמרתי

ההצללות נורא~ פשוטות >< אני לא רגילה לזה אבל בגלל שהמתאר כ"כ מסובך.. אולי זה מתאים <: אז בלי יותר חפירות הדולי הגמורה D: תגובות?

וואו! ../images/Emo13.gif

זה מקסים. באמת!
א. החותלות מוצללות מוזר, מעט גושי, נסי לעשות הצללה יותר הצללית. כיאילו יותר ככה >>>> ב. ההצללה בגרביים, אז תעשי פחות הצללה, אלא רק צל, ואור כזה, גם בקושי עם הצללות. היא מקסימה באמת! באמת! באמת. כל הכבוד!
[בייס מליKH]

LittleDiddle

New member
איזה מאמי =]

מה זה השחורים על התות הגדול? אם כבר תפזרי אותם יותר
נראה לי יהיה חמוד אם תצבעי לה את העיניים בתכלת או ורוד, כי זה לא קשור לשאר הדולי, שהעיניים אפורות וכל השאר ציבעוני

למעלה