שדח"ם

shanchan

New member
תודה כולן ../images/Emo23.gif

ד"א, אני יודעת שמשהו לא מסתדר לחלוטין במכנסיים, אני פשוט לא זוכרת איך מצלילים מכנסיים. |: ד"א 2, ככה השיער שלי היה נראה אם היה לי המון המון אומץ.

yaeloolik

New member
:]

בייס מקנדי בר. מרוצה רק מהתיק:| בעע יצא לי מזעזע הפעם.

TheWingedPig

New member
איזה יופי של הצללות!

רק הערה אחת - שמתי לב שאת מרבה בקווים ישרים לגימור של פריטי לבוש שונים, ואני מאוד ממליצה לעגל קצת את הקצוות (טיפטיפה), שייראה יותר מציאותי. ואני לא מסכימה איתך, החולצה והחצאית יצאו ממש ממש יפות:)

TheWingedPig

New member
אה, ועוד דבר קטן ששכחתי...

העקב רחוק מדי כלפי חוץ, הוא אמור להיות יותר פנימה יחסית לכף הרגל. ובזוית כזאת לא רואים את החלק האחורי של הנעל (רגל ימין).

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזו יופי!!../images/Emo99.gif

בנעל ברגל שמאל המתאר שלה בצד הכי שמאלי של הרגל די מיותר (אם לא הבנת אני אוסיף קובץ) אהבתי ^^

cecilia L

New member
הבייס עדיין מסיטרון-רוג'

נראה לי שהיא גמורה. מעפנה, אבל גמורה.

TheWingedPig

New member
לא חושבת שהיא מעפנה, אבל

אמרתי לך כבר בתגובה הקודמת שלי - תגדילי הבדלי גוונים כשאת עובדת על בייס קטן, אחרת לא רואים את ההצללות בכלל. חשוב מאוד להתאים את הפלטה לבייס, וכן את מספר הגוונים וההבדלים ביניהם.

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifחמוד ^^

אהבתי את השיער והמקפיים
אבל כמו שחנה אמרה: "תגדילי הבדלי גוונים כשאת עובדת על בייס קטן"
כי אני לא ממש הבנתי את ההצללות. והיא די ריקה,אולי תוסיפי אקססוריז/אביזרים לדולי ?

cecilia L

New member
../images/Emo122.gifתיקון

אוף. הייתי בטוחה שהחלפתי את הפלטה כבר! אני לא בפוקוס בימים האחרונים. לא יודעת מה עוד להוסיף לה, נראה לי שאשאיר אותה ככה וזהו.

דנדוש 3

New member
יפה!!

אבל לדעתי שיער ירוק קוצני [דשא] לא ממש מתאים אלא דווקא שיער ארוך שחור עם צמה או בסיגנון.

TheWingedPig

New member
בייס מאפיטצ'ו

דולי ששלחתי לתחרות עשורים בבלו ריבון (וזו אמורה לייצג את שנות השלושים).

Stinki Winki

New member
../images/Emo99.gif

אני חייבת לציין, את ממש ממש מקורית ויש לך המון סטייל! את לומדת בשנקר או משהו?:) האמצע של השמלה יותר מדי מואר לטעמי- אולי כדאי להוסיף עוד מהגוונים הכהים יותר. כל השאר ממש מגניב, הירוק קצת לא קשור
נעליים יפות והכפפות מוסיפות!

TheWingedPig

New member
XD תודה

לא, אני לא לומדת בשנקר (או משהו), זה סתם תחביב אצלי. אני פריקית של אופנה (בכלליות). ואני אוהבת לגוון, אני חושבת שלצייר כל הזמן דוליז בלבוש יומיומי רגיל זה משעמם. אז גיוון זה טוב:) ניסיתי להכהות את האמצע של השמלה כבר מקודם, זה לא נראה כ"כ טוב... הירוק לא ממש קשור, אבל לא הצלחתי למצוא צבע שגם יתאים לצבעים האחרים, ועם זאת לא ישתלב יותר מדי עם גווני השמלה (וגם שיראו את ההצללות עליו. כי חשבתי על שחור בהתחלה). ניסיתי גם סגול, אבל זה יוצא יותר מדי צבעוני, ואני העדפתי ללכת על מראה יותר סולידי ורשמי. ושוב, תודה:)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifממש ממש יפה!../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

אחרי החגורה אני לא חושבת שהצללת זיגזג הייתה הכרחית,היא לא ממש קשורה להמשך (למרוות שזה חלק מהחלק העליון) אהבתי את הכובע והשיער ^^

TheWingedPig

New member
טקנס

מתחת לחגורה יש מן תפר גדול כזה שממנו יוצאים כיווצים וקפלים כאלה קטנים באלכסונים שונים. אז אני לא רואה הצללה אחרת שתתאים. ומצטערת שברחתי לך אתמול בערב, הייתי ממש לא מאופסת (זה החוםP:)

ga0

New member
ואוו איזה הצללות מושקעות!

יצא ממש יפה! השיער קצת מציק לי... גושי קצת ומשהו בהצללת על ברגל ימין שלנו מציק לי אבל כל השאר מושלם!

למעלה