שדח"ם

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifשדח"ם../images/Emo110.gif

אממ,כדאי לפתוח אחד חדש ^^" ומי שהוסיף בימים האחרונים דולי לשדחם אז שישים אותה שוב פה כדי לקבל יותר תגובות (מה לעשות שהשדח"ם השני כבר לא קופץ ואני לא בטוחה שבודקים אם הוא מתעדכן
) -דולי אחת לשרשור -אזכור בייס -שרשור להודעה ראשית

ga0

New member
ראשון ראשון!! יאי לי

אין לי רעיון איך לעשות את השיער..... למישהו יש רעיון? בייס דולקט

TheWingedPig

New member
הפלטה ממש יפה:)

הצללות טובות, למעט הקפל בחזה, קצת בולט לא משתלב מספיק עם הגוונים שמסביב. חוץ מזה, ממש טוב! בעניין השיער, לדעתי תתאים צמה רופפת וארוכה כזאת, ש"מציצה" מכיוון הגב (ממש ארוכה) ופוני חלק. אני חושבת שחום-אדמדם יתאים בתור פלטה:)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifזה מקסים!!../images/Emo9.gif

אני חושבת שאולי כדאי להוסיף מחוך לשמלה כדי שתיראה פחות ריקנית (אממ,אתה בן,אני לא בטוחה שתבין מה זה
)

ga0

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo9.gif התייחסות בפנים

1. אין לי שמץ מה זה קוקס X.X תקראי לי שובינסט (אין הקשר הגיוני) 2. כן הקפלים בחזה גדולים ובולטים מדי אני פשוט אף פעם לא יודע איך הבד צריך להמתח שם... אני אתקן דווקא צמה? זה קשה.... אבל אני אנסה 3. אני יודע מה זה מחוך... (אני חושב
) אבל אם תביאי רפרנס זה יעזור

רחלי03

New member
קוקס--->

קוקס זה כשאוספים את השיער לקוקו, ועושים ממנו גולגול כזה. ניסיתי לצייר את זה כמיטב יכולתי, כי לא הצלחתי למצוא תמונה של זה

ga0

New member
אווווו.... סוויט!

זה נראה לי ממש יתאים לשמלה ובאמת החלק מתחת לחזה ריק מדי! הצעה מעולה

קוקוס זה בערך,ואני מדגישה בערך

כמו התמונה הבאה..דולי שפעם עשיתי..כאילו העיגול הזה... בדרך כלל גם יש שוונצים,והמקלות זה סתם להוספה,בד"כ עושים עם גומיה(ואז גם לא רואים את הגומיה)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifקוקו עגבנייה -_-;

מה אתן מסבכות? אולי הוא בן שמצייר יפה דוליז, אבל הוא עדיין בן.

ga0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה באמת ההסבר המוצלח ביותר!
קוקו עגבניה.... חחח טוב האמת שנשמע ממש מגניב.... אני חושב שאני אלך על זה ורק אסגנן אותו קצת

Stinki Winki

New member
מדריך לצמה^^

זה לא כ"כ קשה, ויוצא ממש יפה (של מישהי מהפורום, שכחתי של מי, אני מקווה שכתוב בקובץ
)

ga0

New member
שיפור, זה נחשב לעוד דולי???

טוב אז ניסיתי להוסיף מחוך אבל זה ממש לא הלך אז הפכתי אותו לסתם משהו קישוטי כזה..... הוספתי נעליים ואיבזור אבל השיער פשוט לא הולך לי!! ניסיתי אלף אפשרויות ושום דבר לא נראה לי יפה..... מרגיז

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיו גו, בוי!

הענליים יצאו לך ממש יפות! למרות שאהבתי את הצורה מיוחדת של הרגלייםP: אבל כל הכבוד לך שהצלחת לצייר עליהן! המחוך הקישוטי הזה לא מתאים, בגלל הפוזה של הדולי, שהיא עקומה שכזאת אני מציעה, אם אתה רוצה להוסיף משהו לשמלה שיהיה מעניין, אולי איזו דוגמא מעניינת, ו\או חגורה\ות דקות שנופלות על המותן.. בקשר לשיער, שוב- בחרת פוזה ממש קשה. הראש שלה גם הוא עקום, ובגלל זה כדאי שתצייר שיער שמתאים לזווית של הראש... כמו למשל, שביל באמצע, או משהו נחמד. וההצללה בשמלה מדהימה- במיוחד בשביל התחלה, ועוד במיוחד בשביל בן

Miss Naama

New member
במיוחד בשביל בן? ../images/Emo3.gif

אני חושבת שכל בן שראיתי עושה דוליז היה טוב מההתחלה P: [ע"ע סהר, ליעד שהיו פה בפורום]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכי בנים לא יודעים ממקור ראשון

איך בגד נראה על גוף של אישהP: הם לא יכולים לעמוד כמו מטומטמים מול הראה ולבדוק את הכפלים בציצי..

Miss Naama

New member
הו, בחייך ../images/Emo3.gif

הם בהחלט לא בוחלים בלעמוד מול בחורות ולבדוק את הקפלים בציצי.
.

ga0

New member
חחחח חיכיתי שמישהי תגיד את זה ולא אני..... :-

למעלה