היי

רחלי פ

New member
באוסקר זה קורה לכולן

נראה לי שפעם זה קרה לג'ניפר גרנר אבל בטוח שאף אחד לא דיבר על זה כמו שידברו על בריטני.

tali44

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

רק עכשיו קלטתי... לא ראיתי את כל התמונות ששלי שמה... רגע, זה לא קרה לה כבר פעם? כי ירד לי פעם מהאימיול משהוא כזה בסגנון רק שזה היה קטע ווידאו קטן. (חח, מה זה נבהלתי והייתי בהלם ומחקתי את זה
) טוב, בכל מקרה כבר ראינו אותה עירומה רק בחלקים. פעם חולצה שקופה שראו לה גם את הפטמות, פעם את הכוס שלה בתנוחות שונות, את התחת מהבקיני, הפטמה שוב כאן, וכמובן את כל שאר הגוף שהיא הצטלמה בעירום למגאזין שהיא הייתה בהריון עם ג'יידן ועוד פעם עם הפרחים...
מוזר לי אבל בדומה ל'פרשת הכוס' שאני ממש לא נדהמתי או התעצבנתי, גם פה אני ממש אדישה לזה ולא איכפת לי בכלל. אבל ממה שכן התעצבנתי זה היה מהקרחת (שעכשיו ממש לא איכפת לי כי רלטתי שזה סה"כ קרחת, וזה סה"כ שיער שגודל. כאילו WTF?!) נראה לי שאני מפתחת איזה חוש איך להירגע במצבים לא צפויים (או בקיצור = בריטני)
אויי, בריטני, בריטני... (כבר פחדתי שלא יהיו לה שערוריות, התחלתי ממש לחבב את כל הקטע... כל שבוע לראות מה מצפה לנו הגורל.) אבל זה צריך מתישהוא להפסק...

YugiBoy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פרשת הכוס?
אני בוכה מצחוק חחחחח

Kryptonite

New member
תכלס פרשת הכוס לא הייתה כזו מלחיצה...

כי היו עוד אלף תמונות לפני זה שראו את האיזור שלפני, כי היא סגרה את הרגליים, אז זה היה צפוי.
הקרחת ניראה לי באמת בין הדברים היחידים שדי זעזעו אותי. (ומי שמכיר אותי יודע שאני הכי אדיש, אפילו מדברים כמו הנשיקה/VMA 2000 לא לקחתי קשה)

רחלי פ

New member
../images/Emo26.gif

לפני כמה ימים כתבו שבריטני שילמה למישהו שיעשה לה פוטושופ בתמונות האלה כדי שכולם יראו שאין לה צלוליטיס. מעניין מה יגידו עכשיו כי בתמונות החדשות אין לה צלוליטיס (לפחות לא כמו ש"היה" לה במכסיקו).

little girl3

New member
היא מודעת לזה שמצלמים אותה אז למה ללבוש

שמלה כזאת קצרה [וכן אני יודעת לכל אחת זה יכול לקרות.....]

Britney Style

New member
הורגים אותי האנשים שחושבים ששאיבת שומן זה קסם

לוקח המון זמן להתאושש משאיבת שומן ואת התוצאות רואים רק אחרי שבועיים וקצת אין שום מצב שבעולם שהיא עשתה בזמן הקצר הזה שאיבת שומן.

SuperShiro

New member
גם רואים בוידאו שבשנייה שהשמלה מחליקה לה

היא ישר מעלה אותה.

רחלי פ

New member
כן אבל בשנייה הזאת

צילמו אותה 1000 פעם. אולי גם הפעם לא ידברו על זה כל כך הרבה אבל בטוח יהיו אתרים מפגרים שיכתבו "אופס היא עשתה את זה שוב". אני חושבת שקרה לה את זה לפני כמה שנים אבל אני לא זוכרת מתי.

SuperShiro

New member
זה קרה בערך לכל אחת לפחות פעם אחת.

בסדר צילמו אותה 1000 פעם והיא מודעת לזה, ולמרות הכל היא המשיכה בדרכה והתנהגה כרגיל. אמרתי את זה בכדי לחזק את הטענה זה ממש ממש ממש לא היה בכוונה. אני חושבת שכל אדם אחר היה מתנהג בצורה שונה לחלוטין, ואני שמחה לראות שהיא נשארה אדישה והתעלמה
לפחות היא יודעת לא לעשות עניין גדול מכל דבר קטן. תקראו לזה שערורייה נוספת, תקראו לזה איך שאתם רוצים, אני קוראת לזה טעות אנוש

למעלה