היי

YugiBoy

New member
אוף איתה.. כמה פעמים אפשר "לטעות" ?

כמה? זה לא זמן לחפש תשומת לב.. וכשהיא הולכת עם שמלה כזו, שידועה שהיא חלקלקה כזאת, ובלי חזיה, היא בטוח לקחה בחשבון שזה יכול לקרות... למרות שזה לא נראה בכוונה... יש לציין שהשילוב עם הבנדנה לא עושה טוב ללוק

SuperShiro

New member
עם שמלות כאלה הולכים בלי חזייה,

וזה באמת קרה בטעות, לא צריך לעשות עניין גדול מכל דבר.

YugiBoy

New member
אני לא עושה עיניין, אבל סמכי על התקשורת..

שתנפח את זה... חוצמיזה, זה פשוט קורה יותר מידי פעמים, כל פעם משהו אחר... ממש מעצבן.. כי כל פעם זה בטעות ולא באשמתה (באמת אבל) ואין שבוע שקט ממנה..

Britney Style

New member
היא לא תנפח את זה, אל תדאג...

גם שהיו את התמונות של הטופלס חשבתי שיעשו משזה מי יודע ומה ובסוף לא דיברו על זה בכלל...

זה היופי בבריטני,

לא משנה כמה פעמים היא "תטעה" [מילה דבילית, כאילו היא במבחן או משהו] כל העולם ימשיך לאהוב אותה ולסלוח לה :) וברצינות עכשיו, מה הלחץ? היא כבר חשפה הרבה [הרבה הרבה הרבה] יותר מזה. תאמין לי שהפשלות האלה שהיא עושה קורות לכל אחת בעולם, רק שלא על כל אחת בעולם יש 90743 מצלמות עליה בכל רגע נתון. GIVE HER A BREAK

xtina 4 ever

New member
אה, כן. ברור.../images/Emo210.gif

בגלל שהיא חשפה לעייני כל העולם את הכוס שלה, זה בסדר שהיא חושפת ככה את החזה שלה? טוווווב. אה, זה מזעזע.

YugiBoy

New member
או, פה בדיוק הקטע,

שאנחנו כבר לא חיים בשנת 2000 שכולם אוהבים אותה... ההפך, עם כל פיפס שהיא עושה היא מאבדת יותר ויותר אנשים, אני שומע המון שיחות עליה, וקורא המון בעיתונים ובאינטרנט, והיא פשוט הולכת ומאבדת קהל... וצוברת קהל שלילי מידי יום.. יש לה מזל שאנחנו עדין נמאנים (= אני יודע שזה קורה לכולן, אמרתי שזה מעצבן שזה קורה לה פעם בשבוע.. כאילו.. מה נסגר

Britney Style

New member
מי שיאהב אותה לא יפסיק בגלל איזו פיטמה

האחרים אולי מלכלכים עכשיו אבל ברגע שהיא תחזור עם האלבום הם יישכחו את זה מהר מאוד.

YugiBoy

New member
אבל יש אנשים

שלא אוהבים אותה ולא שונאים אותה ומה שהם קוראים זה שערוריות כל הזמן... זה מעצבן... תבין אני לא נגדכם או משהו חחח... אני אומר שזה מעצבן שכל הזמן קורים לה דברים משונים

Kryptonite

New member
זו תמונה מה זה מגזימה...

ראיתם את התמונה בלי ה"צנזור"? בקושי חצי פטמה רואים שם, ממש בקושי.

איזה תמונה חמודה ../images/Emo6.gif

אבל כאילו, ברצינות? זה מה שהיא לובשת? מה נסגר בריטנוש! אמצע הקיץ! קני כפכפים או סנדלים או משהו!

mad city

New member
מבחינת

כיסוי הראש היא מזכירה את סיוון רהב מאיר אבל בזה נגמר הדמיון

למעלה