היי

Britney Style

New member
אהה ושיר עוד משהו קטן...

המשלוח לישראל עולה 5 דולר? ומה זאת אומרת כרטיס בינלאומי? מאסטרקארד של ישראכרט נחשב בילאומי?

SuperShiro

New member
הרגיל כן. אני לא יודעת, תשאל את ההורים שלך

אם יש להם כרטיס בינלאומי, הם בטח ידעו יותר טוב ממני

Kryptonite

New member
כבר לא מוכרים סינגלים מקוריים באמאזון

סינגלים מפסיקים למכור אחרי הזמן "שלהם", מה שמוכרים עכשיו זה גירסות מיובאות - ובגלל זה המכירים הגבוהים. כעיקרון סינגל עולה משהו 6 - 9 דולר. קח את המשלוח הרגיל, החודש וחצי שכתוב - זה תאריך משוער בלבד, כדי שאמאזון לא ייקחו סיכון. כל ההזמנות מאמזון.קום הגיעו לי תוך שבוע - שבוע וחצי בערך (מאמזון.יו.קיי - אמזון של בריטניה מגיעות לי תוך יומיים שלושה) ככה שאין כל כך מה לדאוג. הקנייה באמאזון בטוחה ביותר והשירות לקוחות שלהם מדהים. כשאומרים "שירות לקוחות כזה אין בארץ" - לגבי אמאזון זה באמת תקף. כל בעיה שנתקלתי בה הם תמיד עוזרים במהירות. לדוגמה, פעם הזמנתי מאמזון.קום את המארז DVD של העונה השלישית של "באפי", ודיסק אחד מתוך כל השישה היה טיפה שרוט - הם ישר שלחו לי מארז חדש דנדש, במשלוח אקספרס שלהם בלי שאני בכלל אצטרך לשלוח להם בחזרה את המארז המקולקל. הם נורא אדיבים, נחמדים ועונים לכל שאלות. בעיקרון סינגלים הכי שווה לקנות עכשיו מאיביי. יש שם במצב ממש טוב - ובמחירים ממש זולים.

Britney Style

New member
נשמע ממש טוב... תודה על ההסבר=]

ואיך אייבי? אף פעם לא שמעתי עליהם... אפשר קישור?

Kryptonite

New member
אף פעם לא שמעת על איביי?!

מלחיץ... איביי זו מערכת שונה לגמרי. אמאזון זו פשוט חנות ענקית. איביי זה מקום של מכירות פומביות מאנשים פרטיים - ככה שתמצא שם הכל, אבל ממש הכל. מישהו שיש לו נגיד סינגל נדיר מיפן מציע אותו למכירה, ואז כמה אנשים "רבים" על המחיר עד שההצעה הכי גבוהה מנצחת. יש גם את החלק של BUT IT NOW שזה חלק שאנשים מוכרים דברים יד שנייה במחיר קבוע, בלי ההצעות מחיר. בכל מקרה, אפשר למצוא גם חנויות שמוכרות דרך איביי וגם אנשים שמוכרים דברים חדשים באריזה סגורה. (SEALD) שווה לפשפש שם, לפעמים אפשר למצוא דברים ממש טובים במחירים ממש זולים. http://www.ebay.com

Britney Style

New member
אהה כן אני מכיר את האתר

בת דודה שלי קנתה לילד שלה תחפושת של ספיידרמן משם... באמת יש שמה כמה מציאות, תודה רבה!

יפהאיר

New member
מי יכול לתת שרותי מכירה באיביי למוצר שבעליו ל

לא יודע להשתמש האיביי .? יש אנשים שעוסקים בשיווק ?

SuperShiro

New member
אני הזמנתי את המהדורה המיוחדת של Britney

לפני 10 ימים בערך, בהזמנה הרגילה, והוא עדיין לא הגיע
לפעמים זה כנראה באמת לוקח להם חודש וחצי
אממ ומה ההבדל בין גרסא מיובאת לבין סינגל מקורי?

Kryptonite

New member
זה מגיע גג תוך שבועיים

לפי דעתי יותר משלושה זה לא ייקח - אל תשכחי שלפעמים המכס בארץ יכול להיות טיפש, לעשות שביתות או סתם לעכב חבילות כי הוא מעצבן. בכל מקרה שום הזמנה שלי מקום לא לקחה יותר משלושה שבועות - וגם זה כשרשות הדואר שבתה. סינגלים מיובאים יכולים להיות מיפן/טאיוואן/אירופה (כשמדברים על אמאזון.קום) וההבדלים יכולים להיות ברשימת שירים וכאלה, לפעמים אין הבדל, והם פשוט מייבאים כדי שיהיה להם במלאי.

SuperShiro

New member
אה נו, אז עקרונית הסינגלים הם סינגלים מקוריים

אני הכנתי את עצמי נפשית לכך שהסינגל יגיע עוד חודש וחצי מינימום. אם הוא יגיע לפני זו פשוט תהיה הפתעה נעימה

shir spears

New member
זה רק הודעה על פורום..

סבבה הודיעה ,הבנו..אין מה להגיב על זה..להעביר נושא..

tali44

New member
זה לא משנה אם זה קשור או לא.

אם זה לא קשור לפורום בדרך כלל משרשרים את זה ל-
. ו-
זה כדי לנצל שירשור קטן של כמה שורות שמיצה את הקטע או הודעה של תפוז אנשים או הודעה כזו או אחרת בכדי לשאול שאלה קטנה, לשתף במשהוא קטן שעדיף לא לפתוח עליו הודעה חדשה.

SuperShiro

New member
I forgive her../images/Emo9.gif

כבר כתבתי [לא פה
] שזה לא כזה נורא משתי סיבות, האחת היא שזה באמת לא היה בכוונה, והשנייה היא שכבר ראינו דברים גרועים מזה שכן נעשו בכוונה. השמלה הזו משתייכת לסוג השמלות שבדרך כלל נשים לובשות ללא חזייה, ככה שזה באמת באמת לא נעשה בכוונה, וזה באמת די מקובל עלי. אני רק באמת מקווה שלהבא היא תהיה מעט יותר זהירה
היא נראית נהדר, חייכנית ומאושרת, וכיף לראות אותה ככה

למעלה