היי

רחלי פ

New member
ברור שזה לא היה בכוונה

אני בכלל לא מבינה למה הם צריכים להתקרב אליה הם יכולים לצלם אותה מרחוק. הם ממש חוצפנים פעם ראיתי וידאו שבו היא יוצאת מהמכונית כדי להיכנס למסעדה ואיזה צלם מטומטם שכב על הרצפה כדי לצלם אותה מלמטה. בגלל זה אני אף פעם לא יאשים את בריטני כי אם הם היו מצלמים אותה מרחוק או לפחות לא היו שוכבים על הרצפה כדי לצלם אותה מלמטה אז לא היו תמונות כאלה. זה שתמיד רודפים אחריה צלמים לא אומר שהיא לא צריכה ללבוש שמלות אם זה מה שהיא רוצה. אנשים חושבים שבגלל שהיא יודעת שמצלמים אותה אז היא לא צריכה ללבוש שמלות כי אז מצלמים לה את התחת. כתבתי פה שבאוסקר זה קורה לכולן (נראה לי שלג'ניפר גרנר והאלי ברי זה קרה) ואני בטוחה שזה קרה לבריטני כבר כמה פעמים.

רחלי פ

New member
איפה התמונה../images/Emo2.gif

שיר תודה על התרגום של Get Back ועל החדשות. רק אני שמעתי שבריטני וקווין שוב ביחד ושהוא ישן בבית של בריטני מתי שהוא בא לבקר את ג'יידן ושון?

רחלי פ

New member
זה היה כתוב ב-britneyexperts

rumor) Britney And Kevin Back Together?! Britney and Kevin: 'We're back together' Britney Spears told her closest pals on her recent Mexican getaway that, after weeks of hush-hush meetings and tearful late-night discussions, she is set to reunite with her ex-husband Kevin Federline. "When she was on vacation she was in the best mood she's been in for ages, " says an insider. "She confessed it was because she and Kevin are slowly moving towards getting back together. " After months of misery and confusion, the singer has welcomed Kevin back into her life. Pals were stunned when Brit told them her news, as it seemed reconciliation was the last thing either of them wanted after their divorce was finalised in March. But time has given the couple the opportunity to remember the good times they once shared. Now, each time Kevin drops off their sons Sean, 21 months, and Jayden, nine months, he stays for hours — and sometimes even overnight. Source: MSN http://www.britneyexperts.com/

SuperShiro

New member
britneyexperts מפרסמים הכל הכל הכל

מה שנכון, מה שלא נכון, מה שלא חשוב, מה שחשוב, פשוט הכל
צריך ללמוד לעשות סלקציה ולחשוב מה הגיוני ומה לא הגיוני, מה נכון ומה לא נכון, ולקחת הכל בעירבון מוגבל
וגם אם זה היה כתוב בכל מקום אחר, זה עדיין לא אומר שזה נכון.

SuperShiro

New member
סתם עוד שמועה טיפשית../images/Emo3.gif

לפני שבוע הוא חזר לשר, היום הוא חוזר לבריטני, מחר לרקדניות הליווי שלו. כיף לו בחיים
בקיצור, סתם שטויות, תתעלמי

רחלי פ

New member
שמעת מה שר אמרה על בריטני לפני כמה שבועות

היא ממש מעצבנת כי היא מאשימה את בריטני שהיא הרסה להרבה אנשים את החיים בגלל שהיא התחתנה עם קווין. היא כאילו אומרת "בגלל בריטני קווין נטש אותי כשהייתי בהריון ולילדים שלי לא היה אבא במשך שנתיים". זה ממש מעצבן שאת קווין היא לא מאשימה כי הוא זה שנטש אותה ולא משנה בגלל מי או מה. היא גם רוצה להוציא אלבום חדש. אני לא מבינה למה כל הזמרים שמוציאים אלבום מדברים על בריטני מזה היא הדבר הכי חשוב ומעניין שיש בעולם?

SuperShiro

New member
כן../images/Emo3.gif זו עובדה שמי שמדבר על בריטני מקבל

תשומת לב, אין מה לעשות. שר סתם צומי, היא ממש ממש לא מעניינת והיא מוזמנת להמשיך לבכות

shir spears

New member
חחחח../images/Emo6.gif

השמלה דווקא יפה..טוב לא נורא.. אני רואה תכתבה בוואלה"הכלבה חשפה פיטמה"

YugiBoy

New member
יש לה קול אבל אין לה הכל (=

אהבתי את הוואט אין איט פור מי .... היה נחמד ....

למעלה