שאלון ^__________^

I R i T 94

New member
אולי ביום שלישי אני אקנה ../images/Emo9.gif ../images/Emo217.gif

אני אהיה בקיריוןP:

דנטל

New member
גבערעת פילפעלעת

שם: גיל: 34 עיר: ת"א עיסוק: כתבנית תחביבים: בילויים יש חבר/ה? לא תוכניות לקיץ: כלום שאיפות לעתיד: אותו דבר מאכל מועדף: סטייק לבן משקה מועדף: סודה סרט מומלץ: הסיוט שלפני חג המולד המקום הכי שווה לדעתי: ת"א הבילוי הכי שווה לדעתי: מסיבות היפ הופ תוסיפו תמונה של עצמכם:

mafakit

New member
שידרו את הסרט הזה לפני כמה ימים ביס!!../images/Emo218.gif

פתאום אני רואה כתוב "הסיוט שלפני חג המולד"... לא חשבתי שאי פעם ישדרו את זה..

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifחח איזה סרט חמוד../images/Emo3.gif

יש לי תיק כזה של ג'ק.. המ כן הנה תמונהD: (סליחה על האיכות.. מהפלאפון) (אה ואל תתייחסו לאוסקר הזה
)

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifאה בעצם ברחובות לא נראה לי><

אז במונסון בתל אביב, זה צמוד לדיזינגוף סנטר

דללה

New member
עדיין חם לי ../images/Emo178.gif

שם: גיל: 18.5 עיר: ר"ג עיסוק: בין תיכון לצבא (איזה מוזר זה
) תחביבים: שירה, ריקוד יש חבר/ה? כן תוכניות לקיץ: לעבוד, לנוח, לטוס..... שאיפות לעתיד: להיות מאושרת? מאכל מועדף: פיצה משקה מועדף: מים סרט מומלץ:
המקום הכי שווה לדעתי: לאדעת הבילוי הכי שווה לדעתי: כל מקום עם האנשים שאני אוהבת תוסיפו תמונה של עצמכם- נה, אין לי כח

צ ש ט ש

New member
מצטערת מראש על התמונה

שם: מאיה גיל:13 עיר: כפ"סיטי עיסוק: שיעמום תחביבים: לשמוע מזויקה יש חבר/ה? עד לפני חודש, 13 ימים, 17 שעות וחצי שעה היה. תוכניות לקיץ: קייצת, סופרלנד שאיפות לעתיד: אין מאכל מועדף: גלידה משקה מועדף: אייסים למיניהם סרט מומלץ: אחי איפה האוטו שלי, איש המאתיים, אלאדין, רקויאם לחלום המקום הכי שווה לדעתי: לא משנה הבילוי הכי שווה לדעתי: כל עוד האנשים טובים זה לא משנה תוסיפו תמונה של עצמכם הא טוב. אני מצטערת מראש. תנסו להתעלם מהחושנית שלשמאלי (כאילו אני עם הקשת האדומה והיא עם הלבנה)

mafakit

New member
../images/Emo6.gifעכשיו גם אני יכולה לענות!../images/Emo6.gif../images/Emo218.gif

שם: דרור גיל: 14 עיר: עמיקם עיסוק: תלמידה..
תחביבים: גיטרה, מחשב, טלויזיה, חברים.. יש חבר/ה? נופ.. תוכניות לקיץ: לישון לישון לישון לישון..לעבוד..חברים מחש טלויזיה.. לישון לישון לישון... שאיפות לעתיד: להצליח..(..?)
ולהיות טייסת בצבא..
מאכל מועדף: אוכל של אמא..במבה..
משקה מועדף: אשכוליות.. מים.. סרט מומלץ: המסור..מת לצעוק.. המקום הכי שווה לדעתי: אה.. לא יודעת..
מול המחשב..XD הבילוי הכי שווה לדעתי: עם חברים שלי..לא ממש משנה איפה..[חוץ ממועדונים ושטויות כאלה שאני לא סובלת..] תוסיפו תמונה של עצמכם: אה.. לא..

Cause I Broken

New member
אממ, עונה[:../images/Emo168.gif

שם:נוי גיל:12 ו10 חודשיםD: עיר:יותר נכון קיבוץ ושמו חסוי.. עיסוק:אממ תלמידה בחופשP: תחביבים:לשמוע מוזיקה,לשיר,לכתוב ולהלחין[: יש חבר/ה?אממ, נופ.. תוכניות לקיץ:ללכת למפגש,בת מצווה בקיבוץ ועוד מלאאאאD: שאיפות לעתיד:לעסוק במוזיקה[: מאכל מועדף:אוכל טורקי ופופקורן
משקה מועדף:סודה ופאנטהD: סרט מומלץ:עגבניות ירוקות מטוגנות-סרט מקסיםD: המקום הכי שווה לדעתי:הים בלי להכנס אליוP: הבילוי הכי שווה לדעתי:להיות בים בערבD: תוסיפו תמונה של עצמכם אממ אין לי במחשב הזה.. אני יוסיף אחר-כך[:

למעלה