שאלון ^__________^

Retama

New member
כככ........

שם: רותם גיל: 15 עיר: עיסוק: תלמידה.. תחביבים: ציור, וכו' יש חבר/ה? כן תוכניות לקיץ: מחנ"ק ועוד כל מיני דברים קטנים שאיפות לעתיד: להיות שמחה מאכל מועדף: אננס משקה מועדף: מים ואייסקפה סרט מומלץ: המקום הכי שווה לדעתי: כל מקום עם חברים הבילוי הכי שווה לדעתי: מסיבות ימי הולדת תוסיפו תמונה של עצמכם לא תודה

2eye

New member
אני :)

שם: עמרי גיל: 14 עיר: בני ציון סיטי ? עיסוק: כרגע? עובד בחברת אירועים... תחביבים: לרכב על סוסים ולנגן... יש חבר/ה? לא תוכניות לקיץ: לעשות כסף ולהנות שאיפות לעתיד: לחיות ולהנות מזה.. מאכל מועדף: בטח פלאפל או משו... משקה מועדף: בטח נסטי... סרט מומלץ: X המקום הכי שווה לדעתי: בשבילי? החווב הבילוי הכי שווה לדעתי: לצאת עם חברים, בד"כ אנחנו יוצאים למסעדה...

leeseg

New member
עונה D:

שם: לי גיל: 16.5, באוגוסט בת 17 :) עיר: עפולה עיסוק: תלמידה תחביבים: לקרוא ספרים, לראות טלווניזיה, לדבר עם חברים יש חבר/ה? לא ):... חחח סתם, בנים הם עם של זבל תוכניות לקיץ: אין, הכי טוב שאיפות לעתיד: אין, הכי טוב מאכל מועדף: ספגטי משקה מועדף: תפוזים סרט מומלץ: "אפקט הפרפר" המקום הכי שווה לדעתי: סינמה סיטי הבילוי הכי שווה לדעתי: להיות עם בנאדם אהוב... כל השאר לא משנה תוסיפו תמונה של עצמכם

../images/Emo42.gifעונהה

שם: שיי גיל: 15 עיר: אשדוד עיסוק: תלמידה תחביבים: לנגן, לצייר יש חבר/ה? כן תוכניות לקיץ: לא ממש שאיפות לעתיד: לגמור את הבגרויות עם ציון טוב, לנגן ממש טוב ולהצליח בזה. מאכל מועדף: שוקולד! משקה מועדף: מים סרט מומלץ: שר הטבעות, לו רק, טיסת לילה המקום הכי שווה לדעתי: בית, ים הבילוי הכי שווה לדעתי: לאכול תוסיפו תמונה של עצמכם: רק רגע :|

וויפ. :)

שם: תומר גיל: 13 עיר: אמאשכם :) עיסוק: רביצה על המיטה. תחביבים: מוזיקה ומילים. יש חבר/ה? לא תוכניות לקיץ: ללמוד, לטוס, לפגוש אנשים. שאיפות לעתיד: לאא מאכל מועדף: שוקולד משקה מועדף: צ'אי סרט מומלץ: מועדון ארוחת הבוקר [למרות שהסוף גרוע]. המקום הכי שווה לדעתי: סיני. הבילוי הכי שווה לדעתי: שינה P: תוסיפו תמונה של עצמכם- אין לי כוח לעבור לחלון הוספת תגובה.

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gif אני.

שם: נוגה. גיל: ~עוד מעט~ 14 עיר: ת"א עיסוק: בינתיים בייביסיטר. תחביבים: מוזיקה
, מחשב, ים/בריכה, ללכת לכל מקום שהוא עם חברות D: יש חבר/ה? לא תוכניות לקיץ: בייביסיטר על אחותי כל יום מ13:00 עד 16:00 (חוץ משישבת) ו.. מחנה D: ו... יומולדת ! שאיפות לעתיד:אין לבינתיים. מאכל מועדף: פופקורן, פיצה משקה מועדף: דיאט קולה, תות-בננה סרט מומלץ: אין :/ ז"א, יש יותר מדיי שאני לא זוכרת את השם שלהם XD המקום הכי שווה לדעתי: ממ.. ת"א הבילוי הכי שווה לדעתי: סרט/באולינג/הסתובבות חסרת מטרה ברחבי ת"א/וכו'.. תוסיפו תמונה של עצמכם- הכי למטה (הו הכיעור :/)

למעלה