שאלון ^__________^

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifחח הוא בנאדם מושלם../images/Emo23.gif

הוא שחקן מעולה, והוא חתיךךךך D:

MushrooMush

New member
אני אני אניי חושבת שהוא חתיך

והוא דומה לכריס מרטיןן משהוו מדהים

עונהנה../images/Emo219.gif

שם:לוטן גיל:12 וחודשיים עיר:יבנה עיסוק:פאנגירלית של בוב תחביבים:להיות פאנגירל של בוב יש חבר/ה?לא תוכניות לקיץ:לישון,חו"ל,מפגשים שאיפות לעתיד:להיות בהופעה של מיוז ושל מכ"ר מאכל מועדף:המ. סלט ?XD משקה מועדף:פאנטה,קולה סרט מומלץ:רקוויאם לחלום המקום הכי שווה לדעתי:בית הבילוי הכי שווה לדעתי:שינה תוסיפו תמונה של עצמכם:פחח

מה אכפת לי,תשנאי אותי P:. ../images/Emo219.gif

מזיז לי את הקצה של הברך >>. נו,גם ההורים שלי אמרו-יש לי בעיה של דימוי עצמי או משהו,מה לעשות,כזו אני.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני ^__^

שם:אריאל גיל:14 עיר:הרצליה עיסוק:מלצרית אצל אבא D:: תחביבים:כדורסל, מוזיקה, מחשב, טלוויזיה יש חבר/ה?לא תוכניות לקיץ:הופעות, ווליום כינרת, עבודה, חדר כושר, אימונים שאיפות לעתיד:להקים משפחה וקריירה מאכל מועדף:מקדונלדס, פסטה בולונז, סלט משקה מועדף:נסטי אפרסק, צלול אננס, דיאט ספרייט סרט מומלץ:אבא באלגן, ארמגדון, סאות'פארק המקום הכי שווה לדעתי:מגרש כדורסל הבילוי הכי שווה לדעתי:עם חברות D: תוסיפו תמונה של עצמכם. תיזהרו לא להתעלף

עונה../images/Emo3.gif

שם: אור גיל: 16 עיר: רמת גן עיסוק: תלמידה תחביבים: מחשב .. טיוי .. יש חבר/ה? כע תוכניות לקיץ: יציאות .. בגרות במתמטיקה .. אילת אולי שאיפות לעתיד: להצליח מאכל מועדף: פסטה משקה מועדף: מים סרט מומלץ: הסודות המקום הכי שווה לדעתי: הוואי הבילוי הכי שווה לדעתי: יציאה עם חברים תוסיפו תמונה של עצמכם .. אין לי תמונות יפות חח אין לי כוח לחפש

crazysapir

New member
עונה^^

שם:ספיר גיל:כמעט14 עיר:רחובות עיסוק:מחשב>< תחביבים:מוזיקה מוזיקה מוזיקה מחשב טלוויזיה יש חבר/ה?נופ תוכניות לקיץ:ממ זורמת.. שאיפות לעתיד:"חייה את השניה" מאכל מועדף:פיה וציפס משקה מועדף:פיצה וציפס סרט מומלץ:ממ עידן הקרח 2..חח קורע המקום הכי שווה לדעתי:גן עדן
הבילוי הכי שווה לדעתי:ממ..שיהיה בקניון...תלוי עם מי תוסיפו תמונה של עצמכם: נמאס מהתמונה הזאת

I R i T 94

New member
לא נמאס^_^ ../images/Emo217.gif

תני לי את העניבה הזאתי |ריר| תעשי סט תמונות כזה.P: זה יצא מאגניב^__________^

למעלה