שאלון ^__________^

mad eye rejy

New member
גמני רוצה..

שם:רוני גיל:כמעט 14 עיר:מבשרת עיסוק:תלמידה/סופרת תחביבים:לקרוא,לצנוח חופשי,לשחק כדורעף ומיניגולף,סקי,לראות סרטים,לכתוב,להקשיב למוזיקה... יש חבר/ה?:יאפ תוכניות לקיץ:להוריד 3 קילו,מחנה קיץ,הרבה בריכה,לגמור ספר שאיפות לעתיד:להיות סופרת מפורסמת מאכל מועדף:סטייקים ופירות ים משקה מועדף:מיץ חמוציות ולימונענע סרט מומלץ:שישי הפוך המקום הכי שווה לדעתי:וורמונט הבילוי הכי שווה לדעתי:קולנוע ולונה פארקים תוסיפו תמונה של עצמכם

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

שם: דאאני גיל: 14 עיר: יבנה
עיסוק: תלמידה? :S תחביבים: אופנה, ים, חברים, יציאות יש חבר/ה? לא ממש תוכניות לקיץ: עבודה,ים,ת"א,לפגוש את רומי ואלי, טיולים וחופשה D: שאיפות לעתיד: להצליח? מאכל מועדף: קריספי צ'יקן ו..לא יודעת XD אני אוהבת תותים
משקה מועדף: קולה ומים סרט מומלץ: לא יודעת. יש המון O: המקום הכי שווה לדעתי: סינמה סיטי ופריז. הבילוי הכי שווה לדעתי: סינמה סיטי, תוסיפו תמונה של עצמכם נו טוב :S

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifחחחXD אבל את יודעת שהעץ

על הסמל שלנו זה אלון ועל שלכם זה אורן?

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifרוחמה!!

שם:איזבל גיל:15.7 עיר:מרכז,נו.. עיסוק:רביצה תחביבים:שחייה,ריצה,מחשב,טלוויזיה יש חבר/ה?לא תוכניות לקיץ:להשתזף ולעבוד
שאיפות לעתיד:ללמוד תקשורת בצרפת מאכל מועדף:מוקפצים משקה מועדף:מים(!) סרט מומלץ:גבעות הפחד,השעות המקום הכי שווה לדעתי:הים בערב
הבילוי הכי שווה לדעתי:לשבת בים בלילה או לפנות בוקר
תוסיפו תמונה של עצמכם-עדיף שלא

fireyes

New member
תודה חמודה,

זה עוד לא השם שלי,בגיל 1 8 אני אוסיף אותו לשם האמיתי שלי אבל בשבילכם אני איזבל

I L O V E MCR

New member
תתכוננו למות מהתמונה><../images/Emo129.gif

שם: נעה גיל: 13 עיר: זה לא עיר עיסוק: חיה:} תחביבים:רכיבה יש חבר/ה?לא תוכניות לקיץ:מופעים:} מפגשים:] שאיפות לעתיד:או הוו חחח מאכל מועדף:גלידהה:} משקה מועדף:פאנטה סרט מומלץ:המסכה חוזרת יאייי:] המקום הכי שווה לדעתי:ניו ג'רזי
הבילוי הכי שווה לדעתי:באולינג עם אנשים סטלניםP: תוסיפו תמונה של עצמכם >< סתם חמודה.. על בל

למעלה