ה~ת~פ~ק~ד~ו~ת!!!!!!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifברוך הבא ^_^

אבל אתה זכור לי >< אתה בטוח שאתה חדש? O=

dsol

New member
תודה ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

ואני לא חדש ~_~ אני פה מההתחלה סתם רציתי לראות מי הראשון שיפול בפח.... סתם לידע כללי אני אותו דודי מיום שישי

spooky Chan

New member
נאמ ._.

היכרות קצרה: שם:רונית כינוי?:ילדות בכיתה הדביקו לי את הכינוי פאטמה 0.0 מקום מגורים:ת"א גיל:16 תאריך לידה:16.2.1990 מסנג'ר[email protected]: אייסיקיו:חוקן ^.^ למה התחלתי לראות נארוטו?:כ המליצו =0 דמות אהובה:הקו תחביבים:מחשבים גרפיקה מנגה D:: ואנימה ^^ וגם אלימות 0.O תבוא למפגש?:מקווה ^^ בחרת כבר דמות ללייב אקשן?:לא איפה אתה מעדיף את המפגש?:איפשהו בת"א D: נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?:לא 0O. איך עושה ממוטה?:באאאע ? מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?:סביר כמה כסף יש לך בבנק?:לא יודעת צריך לבדוק XD אז..אתה בא לפה הרבה?:מידי פעם =] האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?:מה ? מתי הצטרפת רשמית לפורום?:אחרי הקון האחרון... מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?:אמ... הקו נחשב? מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: עדיין לא החלטתי עם הקו זה בן או בת XD נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?:WTF? נמאס לך מהשאלון?:לא ממש נכון שנמאס?:לא D: כן?:לא ^^ די?:0.O

PinkYzZz

New member
^^"

שם:איתי זמיר כינוי?: הומו פאג פינקי(מה שבא לכם) מקום מגורים:חולון גיל:19 תאריך לידה:26.3.06 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:207736314 למה התחלתי לראות נארוטו?:שאלה טובה כנראה שיעמם לי באותו זמן@@ דמות אהובה:מנארוטו ? נארוטו:X תחביבים:ספרים בעיקר תבוא למפגש?:אולי אחרי הצהריים בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: ?@@ איפה אתה מעדיף את המפגש?:עזריאלי מול הקרייה^^" נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: איך עושה ממוטה?:מו מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: דיי גבוה:p כמה כסף יש לך בבנק?:בערך 1000 אז..אתה בא לפה הרבה?: לא במיוחד בעיקר קורא האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?:יאפ מתי הצטרפת רשמית לפורום?:לפני שבוע? מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?:כל אחד והטעם שלוo_O מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!:כל אחד והטעם שלוo_O נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?:לא ממש^^

Envious

New member
XDD

זה כמו שלוחצים על הכפתור 6 במעלית אבל אתה בקומה 6 P: עזוב ! חח

PinkYzZz

New member
אני משתמש יותר מדי ב06 בצבא@@

דוחות ארורים נכנס לי למוח כבר 87^^

gloom

New member
בלע כאילו שלמישהו אכפת :p../images/Emo66.gif

שם:יואב כינוי?: באקא מקום מגורים:עיר הבירה (ועם יש שם אלכוהול אז פנאן) גיל: 16.5 תאריך לידה: 169/1989 מסנג'ר: *** מייקרוסופט קפיטליסטים זונות!!! אייסיקיו: 221071892 למה התחלתי לראות נארוטו?: בן דוד שלי הכריח אותי דמות אהובה: נ'גי ורוק לי תחביבים: כל כך הרבה.... תבוא למפגש?: אם אתם נפגשים בעולמות אז כן בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: לא איפה אתה מעדיף את המפגש?: אם הייתי בא אז בפארק הירקון נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?:את לא מדברת איתי
איך עושה ממוטה?: ביד? מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: 1/356 כמה כסף יש לך בבנק?: יש לי קופת חזיר!!!! אז..אתה בא לפה הרבה?: אני לא כותב הרבה (ובמילא אפאחד לא יקרא את זה... למה אני טורח) האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: אני עדיין קורא סמוי, וא ניבטוח אהייה כזה כשזה יהייה בערוץ הילדים ויהייו איזה מיליונין על גבי מיליונים של מצטרפים שקוראים להם סאסקה הכ!0!ן!!! מתי הצטרפת רשמית לפורום?:אוווווווו לפני הרבה זמן בגלקסיה רחוקה רחוקה מאוד מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: תמר אלמן!!!!!!!! מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: צ'אד מיקל מורי!!!! (מה הקשר?) נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: יש לי אפילו כרטיס חבר (אבל אל תספרו לאפאחד!!!) נמאס לך מהשאלון?:תכ'לס

inuyasha girl

New member
מתפקדת ../images/Emo84.gif

היכרות קצרה: שם: שיר כינוי?: אמ... מפגרת מפי אנשים ^^ מקום מגורים: באר שבע גיל: 14 וחצי O.O תאריך לידה: 21.6.91 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:300790956 למה התחלתי לראות נארוטו?: חברה המליצה לי דמות אהובה: קאקאשי ואורצ'ימארו אבל בעירק אורצ'י תחביבים: לסוע על רולר,טלוויזיה מחשב, לצייר, לראות יאוי ושונן איי ^^ תבוא למפגש?: כן ^^ מתי? P: בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: לא ;; איפה אתה מעדיף את המפגש?:ת"א נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: לא ^______^ איך עושה ממוטה?: מיאוי =^.^= מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\\סמטה בתל אביב?: קטן כי זה רחוק מהבית שלי P: כמה כסף יש לך בבנק?: מאיפה לי P: אז..אתה בא לפה הרבה?: כן ^^ האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: כן O.O מתי הצטרפת רשמית לפורום?: אמ... לפני חצי שנה משהו כזה מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: אורצ'ימארו ^^ מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: קאקאשי ^^ נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: אכן כן נמאס לך מהשאלון?: קצת... נכון שנמאס?: לא כולכך... יופי עכשיו ביאסתם אותי... זה נגמר ;;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif נאמ.

היכרות קצרה: הי. שם: ענבר. כינוי?: ענברושקה, באקי, ועוד כמה שנשמעים רק בחיק המשפחה. מקום מגורים: חולון. גיל:14. תאריך לידה:15.11 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: איכסה. למה התחלתי לראות נארוטו?: ממ. כנס אנימה קון, ששם שודרו הפרקים הראשונים, וכי כולם ראו. אפקט העדר. דמות אהובה:לי וגאארה 3>!~ תחביבים: לצייר, לכתוב, לקרוא, להיות עם דונצ'ה 3>~! תבוא למפגש?: תלוי, מתי הוא? OO בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: כן, נג'י. אתם תצחקו עליי נורא ;<~! איפה אתה מעדיף את המפגש?: מה האפשרויות ?
נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: כן, אבל אני מוחלת לך. 3> איך עושה ממוטה?: היא לא עושה כלום, הם נכחדו. מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: לא רבים, לא אוהבת את תל אביב. כמה כסף יש לך בבנק?: שאלה טובה. אז..אתה בא לפה הרבה?: המון. אחד מהפורומים האהובים עליי. האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: לא. מתי הצטרפת רשמית לפורום?: כשהתחלתי לראות נארוטו, נראה לי. Oם; מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: דונצ'ה 3>!!!!!1111 היא משעינה עליי עכשיו את הראש. בונבון שלי -נשיקה- מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: יש הרבה. נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: מאוד, במיוחד את התלבושות המושי מושלמות שלהן. נמאס לך מהשאלון?: לא. נכון שנמאס?:...לא. כן?: לא. די?: לא. טוב. אוקי. סתמי. אמאש'ך. שקט. לא. אמאש,ך. !!!!!

Riku FanBoy

New member
ובכן...

היכרות קצרה - שם: אוראל כינוי: שינג'י Shinji,זה הכינוי שלי. Harada Riku FanBoy זה תואר. מקום מגורים: ישראל XD גיל: 18 ^^ (חוקי) תאריך לידה: 24/3 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 30929773 למה התחלתי לראות נארוטו? כי למדתי לא לשפוט אנימות עד שאני לא רואה 5 פרקים לפחות, וכבר ראיתי פרק אחד, אז בואו ונראה עוד כמה ואז נחליט. דמות אהובה: בנארוטו, או בכללי? בנארוטו - נארוטו. בכללי - האראדה ריקו. תחביבים: אנימה, מאנגה, כדורגל, משחקי מחשב, משחקי פס2, ציור, קצת קריאה (אם הספר טוב). תבוא למפגש? אם יהיה לי כסף, סביר להניח שכן, כל תאריך לפני ה-20, עכיו, לא טוב לי. בחרת כבר דמות ללייב אקשן? מה, מי, איך ולמה אני אמור לבחור?! איפה אתה מעדיף את המפגש? הכי טוב עזריאלי, ככה לא צריך לשלם יותר על נסיעות. ^_^ נכון שעבדתי עליך באחד באפריל? אה... לא? איך עושה ממוטה? *ממותה* לא עושה, היא נכחדה. מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב? לא גדול, זה עולה מלא כסף לנסוע מחוץ לאיפה שאני גר. כמה כסף יש לך בבנק? מספיק בשביל לטוס ליפן לכמה שנים טובות ^^ אז..אתה בא לפה הרבה? naaaaaaaahhhhh... להראות כרטיס מועדון? האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום? ובכן... כן... במשך יום שלם! ^_^ מתי הצטרפת רשמית לפורום?: אחרי יום של קריאה XD מי הכי כוסית בעולם? ריקו!!!... אה, הכוונה היא למישהי אמיתית? XD *שורק ומתרחק מהמקום* מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: סקסי נו ג'וטסו נארוטו XD נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי? מעריך אותם כ"כ שהם לא מעניינים אותי יותר מדי... נמאס לך מהשאלון? לא. אין לי שום דבר יותר טוב לעשות כרגע, ככה שהוא לא נמאס עלי נכון שנמאס? *חושב על זה*... לא.. כן? לא? די? בוודאי...... שלא.. טוב. לא טוב. סתמי. דברי. שקט. רעש. !!!!! ????? - רווח

ARA SAMA

New member
היכרות קצרה: ^ס^

שם: אורי כינוי?: ARA (מ-GW) מקום מגורים:משגב----> סוף העולם ישר קדימה... נו טוב... מכמנים גיל: 16 ו ו קצת יותר מחצי P: תאריך לידה: 28.7 מסנג'ר: אני מוחק כל הודעה שנראת חשודה [email protected] o_O אייסיקיו: המממ.... למה התחלתי לראות נארוטו?: ראיתי אצל גל פרק ואהבתי דמות אהובה: איטצ'י >.< תחביבים: קראטה (שזה קורע ג'ודו!), מוט ודבל סטף (double staff), מחשב, אנימה Guild Wars-GW, סקי וסנובורד. תבוא למפגש?: מה? מי? איפה? מתי? למה? כמה? איך?.... יש אוכל? אז אני בא! בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: לא >.< הייתי צריך? איפה אתה מעדיף את המפגש?: הממממ... נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: לא (; איך עושה ממוטה?: buhahahahaha מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: פיחס! מי מסתובב שם?! חתולים?! כמה כסף יש לך בבנק?: מעל 50000 אז..אתה בא לפה הרבה?: דיי חדש... האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: לא מתי הצטרפת רשמית לפורום?: איזו מילה ב"דיי חדש" לא הבנת?! מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: גל!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: no comento נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: 50:50? נמאס לך מהשאלון?: מאוד! נכון שנמאס?: נו?! כן?: די!! די?: סתמי! טוב. אני יודע איפה את גרה! סתמי. אם יפול עליך פסנתר באמצע הרחוב מחר זה לא בטעות! שקט. אם ממותה תעשה לך קווץ' זה גם לא בטעות !!!!! אנחנו רק מוחקים כאן נכון? P:

למעלה