ובכן...
היכרות קצרה - שם: אוראל כינוי: שינג'י Shinji,זה הכינוי שלי. Harada Riku FanBoy זה תואר. מקום מגורים: ישראל XD גיל: 18 ^^ (חוקי) תאריך לידה: 24/3 מסנג'ר:
[email protected] אייסיקיו: 30929773 למה התחלתי לראות נארוטו? כי למדתי לא לשפוט אנימות עד שאני לא רואה 5 פרקים לפחות, וכבר ראיתי פרק אחד, אז בואו ונראה עוד כמה ואז נחליט. דמות אהובה: בנארוטו, או בכללי? בנארוטו - נארוטו. בכללי - האראדה ריקו. תחביבים: אנימה, מאנגה, כדורגל, משחקי מחשב, משחקי פס2, ציור, קצת קריאה (אם הספר טוב). תבוא למפגש? אם יהיה לי כסף, סביר להניח שכן, כל תאריך לפני ה-20, עכיו, לא טוב לי. בחרת כבר דמות ללייב אקשן? מה, מי, איך ולמה אני אמור לבחור?! איפה אתה מעדיף את המפגש? הכי טוב עזריאלי, ככה לא צריך לשלם יותר על נסיעות. ^_^ נכון שעבדתי עליך באחד באפריל? אה... לא? איך עושה ממוטה? *ממותה* לא עושה, היא נכחדה. מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב? לא גדול, זה עולה מלא כסף לנסוע מחוץ לאיפה שאני גר. כמה כסף יש לך בבנק? מספיק בשביל לטוס ליפן לכמה שנים טובות ^^ אז..אתה בא לפה הרבה? naaaaaaaahhhhh... להראות כרטיס מועדון? האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום? ובכן... כן... במשך יום שלם! ^_^ מתי הצטרפת רשמית לפורום?: אחרי יום של קריאה XD מי הכי כוסית בעולם? ריקו!!!... אה, הכוונה היא למישהי אמיתית? XD *שורק ומתרחק מהמקום* מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: סקסי נו ג'וטסו נארוטו XD נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי? מעריך אותם כ"כ שהם לא מעניינים אותי יותר מדי... נמאס לך מהשאלון? לא. אין לי שום דבר יותר טוב לעשות כרגע, ככה שהוא לא נמאס עלי נכון שנמאס? *חושב על זה*... לא.. כן? לא? די? בוודאי...... שלא.. טוב. לא טוב. סתמי. דברי. שקט. רעש. !!!!! ????? - רווח