ה~ת~פ~ק~ד~ו~ת!!!!!!

../images/Emo54.gif חזרתי ../images/Emo15.gif

שם: דורין כינוי?: דוראל מקום מגורים: קריות גיל: 19 תאריך לידה: 27.10.87 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 166606630 למה התחלתי לראות נארוטו?: כי חבר שלי אמר לי שזה טוב ולא היה לי אנימה חדשה לראות באותו זמן דמות אהובה: עדין אין לי אחת שאני ממש אוהבת תחביבים: מכטרוניקה, ציור, עיסוף פיגרים, מנגות, מחשב-אינטרנט ועוד... (אין לי כוח לרשום הכול) תבוא למפגש?: אולי בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: לא משתתפת איפה אתה מעדיף את המפגש?: עזריאלי נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: ???לא??? איך עושה ממוטה?: "אין סיכוי" (בקול שמי שמשחק את ריי, מכולם אוהבים את ריימנד) מתוך "עידן הקרח" מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: קרוב לאפס כמה כסף יש לך בבנק?: 500 אז..אתה בא לפה הרבה?: עכשיו כן עד שהמחשב יתקלקל שוב האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: מודע באשמע מתי הצטרפת רשמית לפורום?: לפני האנימה קון מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: חבר שלי מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: חבר שלו נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: לא ממש נמאס לך מהשאלון?: עדין לא נכון שנמאס?: אמרתי לא כן?: לא! די?: טוב, ביי ביי

לא .. מה פתאום..

בטח שהתגעגענו מה.. אני אישית לא הצלחתי להירדם בלילות בגלל זה .. רציני..

אל תסתכלו בקנקן..

תשברו אותו !!!
שם: שימי כינוי?: שימי? מקום מגורים: אשקלון.. גיל: 18 תאריך לידה: 21.1.88 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:285929605 למה התחלתי לראות נארוטו?: סתם.. דמות אהובה: LEE
תחביבים: מכות.. תבוא למפגש?: רוב הסיכויים שלא. בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: לא. איפה אתה מעדיף את המפגש?: בחוף. נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: לא, ובחיים לא תצליחי. איך עושה ממוטה?: תסתכלי במראה.. מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: את?? בת"א?? LOL XDDDDD
כמה כסף יש לך בבנק?: לא עניינך. אז..אתה בא לפה הרבה?: לא ממש. האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: למה? מתי הצטרפת רשמית לפורום?: לפני שנה .. מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: נתן
. מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: לא מגלים סודות כאלה
נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: פחחחח נמאס לך מהשאלון?: דיי..

SasuNaru

New member
בלע 3>

שם:שרון ם__ם כינוי: מיקוטו/מיקוטע/בלעט תקראו לי איך שאתם רוצים מקום מגורים: חיפע שיויו גיל: 13.5 תאריך לידה: 12.8.1992 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: תוכנת השטן!!!!!!השטן!!!!!21@!$@^ למה התחלתי לראות נארוטו: כי ליאת אמרה לי דמות אהובה: נארוטו תחביבים: לישון, לחבק,לאנוס,לצייר ולא ללכת לבצפר תבוא למפגש: לא נראה לי ם-ם בחרת כבר דמות ללייב אקשן: לא ם.ם אבל כבר חצי שנה שאני רוצה להיות אלפונס~ איפה אתה מעדיף את המפגש: בבית שלי, אבל זה לא יקרה ם-ם נכון שעבדתי עליך באחד באפריל: לא 3: איך עושה ממוטה: מימימימי אני נכחדתייייי ואתם לאאאא מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב: רוב הסיכויים שאני אהיה עסוקה ולא אשים לב אליך 3: כמה כסף יש לך בבנק?: אני אשאל את הזקנה ם-ם אז..אתה בא לפה הרבה: לא ~__~ האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום: למשך יום ם-ם מתי הצטרפת רשמית לפורום: כע ואני זוכרת מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: אלפונס אלריק מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: אלפונס אלריק נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי: לא נמאס לך מהשאלון: נאמ נאמ לא P:

lgmtk

New member
>_>;

שם: ליאור. כינוי?: אני לא חושב שיש לי. מקום מגורים: אשקלון. גיל: 17.5 תאריך לידה: :X מסנג'ר: [email protected] למרות שבאחרונה אני הרבה במייפל |: אייסיקיו: 24940493. למה התחלתי לראות נארוטו?: וואי בחיי שאני לא זוכר, התחלתי לראות כשיצאו רק הפרקים של זאבוזה, אפילו לפני...ממש ממזמן. דמות אהובה: גאארה, שינו
תחביבים: מחשב. תבוא למפגש?: בטח מזה :X בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: >_>; איפה אתה מעדיף את המפגש?: לא משנה כ"כ. נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: לא D: איך עושה ממוטה?: XDDDDDDDD מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: סמטה* כמה כסף יש לך בבנק?: אין לי. אז..אתה בא לפה הרבה?: משפט שלי :< האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: אף פעם :) אני מהחלוצים כאן XP מתי הצטרפת רשמית לפורום?: כשהוא קם. מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: O_O; מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: כנ"ל >_>; נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: הם בסדר. :X

Envious

New member
אנביאנבי D:

שם:זוהר,שחר,דורין(?)רייבן,רובין.. טוב דיי, זוהר זה דיי מספק אפשר לאמר T_T כינוי?:אנבי, אנבע, משהו עם ענב P: מקום מגורים:עיר הזקנים והאלכוהוליסטים חחח פינקי גיל:14 תאריך לידה:31.10.91 יוצא בהלוווין D: מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:אין למה התחלתי לראות נארוטו?: כיי @_@ באקו המליצה ~ וגם כי הסגנון ציור דיי מגניב :] וסתם רציתי לנסות סדרות מוכרות יותר דמות אהובה: שיקאמארו תחביבים:אממ,לצייר,לכתוב בפורומים ?חחח להיות עם הכלב הכוסית שלי, לדבר עם אנשים, לבוא למפגשים, אממ פעם גם רקדתי ועזבתי את החוג, הייתי חמש שנים ככה בריקוד. וזהו בנתיים P: תבוא למפגש?:יאפ! בחרת כבר דמות ללייב אקשן?:נופ איפה אתה מעדיף את המפגש?: לא ממש משנה. תל אביב תמיד עדיף ~ נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?:חחח לא !! איך עושה ממוטה?:מוו? מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?:סמטה לא, אבל אולי בדיזינגוף P: אולי בעצם בסימטה חשוכה באמצא משהו עם ליעת או מיטל
כמה כסף יש לך בבנק?: זה נושא רגיש כאן אז -___-; אז..אתה בא לפה הרבה?:אממ אני משתדל ~ האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?:יאפ מתי הצטרפת רשמית לפורום?:לא זוכרת. מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?:ליעתתתת ומיטלוש ~ ובאקי ? חחח מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: אני שיוע נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?:אפשר לאמר חחח נמאס לך מהשאלון?:אה דיי נכון שנמאס?: כן?: די?: טוב. סתמי. שקט. !!!!! בה ביי D:~

sasuke girl

New member
התמונה שלך ממש ממש יפה ^^

כרגע התלהבתי לחמוטל בטלפון עליה

Envious

New member
אוו לא את יותר יפה ~

(עכשיו זה הקטע שאת אומרת.. "את יותר יפה !" וככה ממשיכים) :]

Galmon

New member
גם אני! ^o^

אהה........ כן! היכרות קצרה: ממממ.... ניא! שם: גל........ בורנשטיין? D: כינוי: "גוּגוּ"..... ^_____^; מקום מגורים: שכניה!~ הא! D: גיל: 17! תאריך לידה: 1.3.89! מסנג'ר: [email protected] ICQ: מה זה? XD התחלתי לראות נארוטו כי...... אהה.... כי.... מממ.... וזאת הסיבה~ D: דמות אהובה: נג'י~ 3; וגם סאי.... קצת..... תחביבים: שתייה אובססיבית..... (שוקו) ציור.... גיטרה.... ; ___ ; ג'ודו..... ועוד איזה משהו שאני תמיד שוכח ומקבל עליו מכות אחרי זה... O_O תבוא למפגש?: יהיה אוכל? ^_____~ אני בחרתי ב..... קיבה! D: אני מעדיף את המפגש ביפן! D: ליד הבית של קישימוטו, ושג'ונקו תהיה שם ותשיר את השיר על החתול שלה! D: ועדן, לא עבדת עלי באחד באפריל! עבדת עלי ב-31 למרץ!!!!!! ><; איך עושה ממוטה: האקונה מטוטה?! XD מה הסיכוי שבלה בלה: אממ.... כמו הסיכוי שאשקלוניות מסויימות יתקלו בנו בפולין~ XD ומה אני אעשה בסמטא בת"א? מפחיד.... O___O אין לי כסף בבנק, אבל יש לי שני זלוטי מתחת למיטה~ 3; אני בא לפה כל 10 דקות! XD אף פעם לא הייתי קורא סמוי......... * ^ * הצטרפתי לפורום רשמית לפני שנה בערך אחרי פורים..... D: הכי כוסית בעולם: ראאאאאר! פוג'ימורי נאו! > ^ < מי הכי כוסון: ניהיהי..... 3: אקאטסוקי- מפה................................................עד לפה!!! ככה הם גדולים! XD נמאס לך מהשאלון?: no commento~

Galmon

New member
; ___ ;

זה כינוי בפורטוגזית! זה נורא חמוד, המשמעות של זה היא "גל קטן!" D: ויש גם את הכינוי "גליניו!" שזה אומר..... תרנגולת..... -____-;

למעלה