ה~ת~פ~ק~ד~ו~ת!!!!!!

EreWind

New member
מגיבה למישהי שמושפעת קשות מאח שלה

שם: בתאל מיכאל ^_^ כינוי?: EREWIND מקום מגורים: אשקלטאון >_> גיל: 16 וחצי P: תאריך לידה: 30/10/1989 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 261760321 למה התחלתי לראות נארוטו?: כי אני מושפעת XDD דמות אהובה: קקאשי ^^ תחביבים: לשמוע מיוזיק (בעיקר...) תבוא למפגש?: אהא ^.^ בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: >____> איפה אתה מעדיף את המפגש?: בעזריאלי וגם באיזה דשא שקט ליד... נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: פחחח בטח XD איך עושה ממוטה?: תשאלו את עדי מאיפה לי?.... מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: לא משהו... כמה כסף יש לך בבנק?: 0____0 אז..אתה בא לפה הרבה?: יאפ...דיי הרבה D= האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: לופ מתי הצטרפת רשמית לפורום?: אממ...אמממ...*אחרי בדיקה* בינואר 2006 מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: סתמי >_____>' מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: אההממ..יש ויש ^_^' נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: 0_ם נמאס לך מהשאלון?: לא ממש... נכון שנמאס?: טוב...אולי....... כן?: באקא די?: >_< =)

EreWind

New member
אה...חח אופס ^^'

כינוי כזה התכוונת...אממ...אז: עדי קוראת לי באתצ'...באתצ'אן...בתאלית... עדן המציאה לי באטל (מהמילה בקבוק באינגליש)...אמממ..מה עוד? פחחח יש עוד מלא אז אני לא אתחיל עכשיו XDD

Sakura Kinomoto

New member
האא!!אני!!(בדיליי....=.=)

היכרות קצרה: שם:אנאי כינוי?:אינלי;_; מקום מגורים:רמת גן/תל אביב גיל:16 וחודש בדיוק!D: תאריך לידה:4.3.1990 מסנג'ר:בעע..אינלי כוח..T_T אייסיקיו:-- למה התחלתי לראות נארוטו?:כיכי!!...וואאה...אני לא זוכרת....אבל התחלתי לראות את המנגה ואז ראיתי את האנימה..נראה לי שבגלל שראיתי תמונות... דמות אהובה:סאקורה החדשה.. תחביבים:לצייר תבוא למפגש?:כע!ואני אמצע אותכם!!>0< בחרת כבר דמות ללייב אקשן?:אה..נראה לי שלא... איפה אתה מעדיף את המפגש?:בת"א!D: נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?:לאD: איך עושה ממוטה?:הומפ!! מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?:הממ...אחד ל...לא למדתי עדיין!>.< כמה כסף יש לך בבנק?:וואה....לא יודעת..אני צריכה לבדוק.. אז..אתה בא לפה הרבה?:פרח כמוני?בטח!D: האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?:כע...זה מצחיקXD מתי הצטרפת רשמית לפורום?:הממ...ואה...נראה לי שבפעם הראשונה זה היה משו כמו לפני שנה...0.0 מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?:אממ..אני?...את?..לאיודעת..0.0 מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!:0.0 נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?:כע בטח..נראה לי0.0 נמאס לך מהשאלון?:לא מדי זה דווקא בסדר.^_^ נכון שנמאס?:לא.. כן?:בעע.. די?:כן קצת.. טוב.אוקה!^__^ סתמי.הא?0.0 שקט.לאTT0TT !!!!!אחדאחדאחד!!

Vivi Sparrow

New member
מצטרפת! D:

לא ממש רואה נארוטו אבל מצטרפת לפורום בכל זאת ^_^" שם: אביה כינוי?: *מצביעה על שם המשתמש שלי* או, בקיצור, ויוי. מקום מגורים: ראש העין. גיל: 15 ועשרה ימים. P: תאריך לידה: 27.3.91 מסנג'ר: במסר~ אייסיקיו: אין למה התחלתי לראות נארוטו?: כי רציתי לראות איך זה, אבל אני לא טורחת להמשיך לצפות באנימה אחרי שלושה פרקים.. <: דמות אהובה: קאקאשי ואיטאצ'י. D: תחביבים: מוסיקה, שירה, נגינה על גיטרות\פסנתר, אמנות, ציור וכו'. תבוא למפגש?: מתי הוא יתקיים? '.' בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: אמ. אני לא חושבת שאני בלייב אקשן? <: איפה אתה מעדיף את המפגש?: הייתי אומרת בראש העין, אבל מי יבוא לחור הזה P: אז בתל אביב. P: נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: לא. D: איך עושה ממוטה?: "מיאו". מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: למה בסמטה אם אפשר בקומת הגג הממוזגת של עזריאלי? D: כמה כסף יש לך בבנק?: מה זה כמה? הרבה.
אז..אתה בא לפה הרבה?: סליחה, עדן, יש לי דברים אחרים לעשות חוץ מלהיות בפורום נארוטו שלך, כמו למשל להיות בפורום בליץ' של אור טאיצ'ו. P: האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: אני מודה, כן. P: מתי הצטרפת רשמית לפורום?: בזה הרגע. מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: מיאבי! מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: מיאבי! נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: מעריכה, אבל לא שאלת כמה. P: [לא ממש יכולה לענות על השאלה הזאת, בעיקר מפני שאין לי מושג מי הוא ארגון האקטסוקי. בטח משהו מהנארוטו הזה. P:] נמאס לך מהשאלון?: לא!!!!469 D: נכון שנמאס?: לא! כן?: לא! די?: נו! טוב. רע. סתמי. דברי. שקט. רעש!!!11 רעשרעש!!111 !!!!! ????? ^_^

SasuNaru

New member
מזה? אני לא הכי כוסית? >;

הייתי בטוחה שהצטרפת לפני הרבה זמן O.ם

Vivi Sparrow

New member
מ'פתאום, אני הכי. ==;

*אונסת מיקוטו* D< הצטרפתי ועזבתי וחזרתי ונעלמתי... 3:

SasuNaru

New member
טוב אלפונס הכי כוסית XP

אז עכשיו תעזבי שוב ותחזרי? O:

Vivi Sparrow

New member
איכ אלפונס~

עדיף כבר את אחותך P: אה, בשביל להמשיך את השרשרת? *עוזבת* *חוזרת* HOWDY HO! אה, דרך אגב, המסנג'ר שלך מטומטם ._."

SasuNaru

New member
נראה לך יש לי כח לחכות? ];

נו שלחי ליייייי ;3333333333333333;

Reyoga

New member
וואי - יש עוד משהוא מראש העין!!

באיזה שכונה את גרה?

Vivi Sparrow

New member
טוב בואי בואי,

תבקרי אותי ובדרך תזילי ריר על אבא שלי. אומשו. ];

Reyoga

New member
בסוף יתברר שאת גרה בבית לידי

אני גם גר בנוה אפק - ברחוב החליל איזה רחוב את גרה?

למעלה