ה~ת~פ~ק~ד~ו~ת!!!!!!

Reyoga

New member
זוכרים אותי בכלל?

שם: נועם זאב רכטשפר כינוי?: Reyoga מקום מגורים: ראש העין גיל: 18 תאריך לידה: 10/04/87 (עוד שבוע!) מסנג'ר: אייסיקיו: 148400511 למה התחלתי לראות נארוטו?: כי יש בזה נינג'ות! דמות אהובה: הינטה תחביבים: חוץ ממחשב ואנימה? אני מגבניק אז בזמני הפנוי אני מרביץ לערבים.. סתם, סתם! אבל אני בקרטה אז זה מרביץ לא רק לערבים, ככה שזה כמעט אותו דבר.... תבוא למפגש?: אם אני יצא חמשוש בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: איפה אתה מעדיף את המפגש?: בבית שלי נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: לא איך עושה ממוטה?: את לא רוצה לדעת- תפסתי אחת פעם באמצע קטע לא נעים ו.. טוב עזבי... מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: יש מצב, אם אני יהיה במג"ב מרכז. בינתיים אני לא יודע איפה ישבצו אותי (רק לא חברון, לא חברון!!) כמה כסף יש לך בבנק?: 1640.70 (ממש במקרה עכשיו בדקתי) אז..אתה בא לפה הרבה?: נו מה את משחקת אותה, אני פה עוד מההתחלה- אני פה עוד כשהפורום היה קומונה קטנה. האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: לא מתי הצטרפת רשמית לפורום?: אני מהחלוצים של הפורום מזתומרת? מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: אם אני יגיד שאת, תעזבי אותי? מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: אפשר גלגל הצלה? נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: אני חושב שאני מדבר בשם כולם כשאני אומר - מה? נמאס לך מהשאלון?: שאלון? חשבתי שאת מתחילה איתי..

Reyoga

New member
ברור

אפילו שאני בצבא. אני חוזר הביתה אני מתעדכן - נרוטו, בליץ', אנימה שלא הספקתי לסיים לפני הצבא -מאי אוטומה וברסרק כמובן.

Reyoga

New member
שכחתי כמה דברים

קודם כל כינוי - חשבתי התכוונתם לכינוי באינטרנט אבל באמיתי: היה לי מלא כינויים בכל מיני שלבים בחיים שלי, אבל לאחרונה (שאני במג"ב) הוצאתי פתור זקן, והסמל אסר עליי לקצץ את הזקן, קיצר נראתי כמו עבו-טיר עם זקן כתום כזה- מצחיק סוף הדרך [אני מה אכפת לי, גם ככה היה טירונות], קיצר קראו לי מתנחל. אבל עזבו שטויות, תקראו לי נועם. ובקשר לארגון האקטסוקי - רק עכשיו נזכרתי מזה, ואני לא קורא את המנגה, אז אני לא יכול להגיד הרבה. ושכחתי תמונה

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifבטח זוכרים ../images/Emo24.gif מתגעגעים!

אתה חלוצניק!~ D: XD

Adi Chan

New member
אני אני אני^_^

היכרות קצרה: שם: עדי כינוי?: עדיץ'~~~~~~~~~~~~~~~~ מקום מגורים: אשקלון גיל: 17 וחצי
תאריך לידה: 14 בנובמבר 1988 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:קקי! חרא! איכסה..!! למה התחלתי לראות נארוטו?: כי זה סתם עניין אותי התקציר והכל:O דמות אהובה: קאקאשי סנסיי*_* תחביבים: מממ....לקרוא, לצייר, מחשב*_*, פורום נארוטו>_>' תבוא למפגש?: יאפ~~~~ בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: לא משתתפת. איכסה...לשחק0_0 איפה אתה מעדיף את המפגש?: לא משנה לי כל כך
נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: כן. ולדעתי כל מי שאמר שלא עבדו עליו אז שיפסיק להמציא>_>' אני בטוחה שכולכם ישבתם ורעדתם ותהיתם מה יעלה בעתיד הפורום0-0 איך עושה ממוטה?: מיאוווווווו~~~~~~~~~ מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: אני די רואה אותך כל יום, אין לי צורך לפגוש אותך דווקא בתלאביבXD כמה כסף יש לך בבנק?: כסף...איכס>_>' קפיטליסטים>__< אז..אתה בא לפה הרבה?: כעןD: האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: לא. אני עוד פליטה מהקומונה
מתי הצטרפת רשמית לפורום?: כשהוא קם מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: מממ...לא יודעת0_0 יש הרבה בנות כלבות:O מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: או או*_______* מממ....אין לי מושג-.- נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: בטח! נמאס לך מהשאלון?: לא
עוד עודXD נכון שנמאס?: לא לא לא כן?:לא>_>' די?: נו-.- טוב. סתמי. שקט. !!!!!

polichan

New member
תורי תורי!! D:

שם: פולינה! כינוי?: פולי! מקום מגורים:מועצה איזורית משגב בישוב ושמו אשחר (בואו לבקר!) גיל: 17 ושלוש חודשים ^^ תאריך לידה: 20.01.89 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 275288768 למה התחלתי לראות נארוטו?: כי יותם זיבל לי בשכל בלי סוף על הסדרה! מסתבר שהוא צדק ^^ תודה יותם! דמות אהובה: הממ טמארי והינטה תחביבים: לצייר, ספורט, גיטרה, לנסוע לת"א ולבקר את יותם וחבריו! תבוא למפגש?: אני חייבת! איזו שאלה! איפה אתה מעדיף את המפגש?: עזריאלי נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: כן לגמרי! התעצבנתי! איך עושה ממוטה?: אווועעעעהההה!!!! מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: אני חושבת שאני אלך עם התשובה של שימי בקטע הזה..טוב בעצם לא יודעת.. כמה כסף יש לך בבנק?: אפס!!! אז..אתה בא לפה הרבה?: מאד! מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: כאילו..ברור שאני..חח סתם.אממ כולן! מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: די יש הרבה!!

IceMaster

New member
טוב אני לא קשור ... רק משעמם לי

שם: גל אנג'ל כינוי?: אנג'ל מקום מגורים: ראשון לציון גיל: 18 תאריך לידה: 17/10 מסנג'ר: אין אייסיקיו: 172864173 למה התחלתי לראות נארוטו?: חבר שלי עומר גרר אותיח להתחיל לראות דמות אהובה: נרה תחביבים:לשחק בXBOX ... ולפצפץ מטרות. תבוא למפגש?:לא סביר בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: לא איפה אתה מעדיף את המפגש?: לא רלוונטי נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: לא איך עושה ממוטה?: כמו שרק ממוטה יודעת לעשות מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: לא סביר כמה כסף יש לך בבנק?:משהו כמו 400 שקל אז..אתה בא לפה הרבה?: לא האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: כן, הרבה לאחרונה מתי הצטרפת רשמית לפורום?:מזמן ... לא זוכר כבר מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: ואי ... משהו בין בר רפאלי לשיער ג'ינג'י מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: לא יודע נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?:לא מכיר נמאס לך מהשאלון?: לא ממש נכון שנמאס?: לא כן?: לא די?: לא טוב. לא סתמי.לא שקט. לא !!!! לא

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאתה לא מתביש??!!

עומר גרם לך להתחיל?! עומר??????????!!!!!!!!!!!!! אתה ראית את הפרק הראשון אצלי >< ארגגגגג

HELLrider

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שם: אורן נוי כינוי?: בורן מקום מגורים: רמת גן גיל: 19 אכן אני זקן! |זקן| תאריך לידה: 24.03.87 מסנג'ר:eek:[email protected] אייסיקיו: 166672370 למה התחלתי לראות נארוטו?: נועם יא מניאק!!! הוא גרר אותי. ועכשיו תראו מה קרה!! דמות אהובה: נארוטו, גאאאארררה! תחביבים: טאקואנדו, ריצה, מוזיקה רועשת! תבוא למפגש?: ברררור בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: WTF? לא! איפה אתה מעדיף את המפגש?: בחדר שלי! נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: כן ;__; איך עושה ממוטה?: *עושה קול של ממוטה* מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: 1.7% צמוד למדד. כמה כסף יש לך בבנק?: 700- אז..אתה בא לפה הרבה?: לא, רק כל יום. האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: לא. מתי הצטרפת רשמית לפורום?: היום! מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: שמעון פרס
מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: גאאאאאטס! נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: מאוד. טוב שיש אירגון שדואג לסביבה נמאס לך מהשאלון?:לא, קדימה תשאלי עוד! נכון שנמאס?: טוב מתחיל להימאס. כן?: נו טוב כן די?: סבבה. טוב. סתמי. שקט. !!!!!

drizet

New member
פעם ראשונה...מישהו יודע מי אני????

היכרות קצרה: שם:מור כינוי?:מממ אין מקום מגורים:... ליטל כבר תסביר גיל:17 תאריך לידה:19.3.89 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:אין למה התחלתי לראות נארוטו?:ממ זה היה מזמן... לא יודע פשוט עלה בחיפוס משהוא שכשור לנארוטו בדקתי מזה אהבתי אז המשכתי לראות(וכולכם צריכים להודות לי כי גררתי את ליטלXDD) דמות אהובה:אין... אבל אני מזדה אם שיקמרו תחביבים:מחשב טלויזיה ספרים.... תבוא למפגש?:ברור בחרת כבר דמות ללייב אקשן?:אולי אם היו מתיכסים אלי!!!!*רמז* איפה אתה מעדיף את המפגש?:לא אכפת לי העיקר שיהיה נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?:כן די... אולי בגלל שזה לא היה באחד באפריל???? איך עושה ממוטה?:לאדע... מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?:די נמוך כמה כסף יש לך בבנק?:...... אז..אתה בא לפה הרבה?:לא ממש האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?:מה אני?????
מתי הצטרפת רשמית לפורום?:אני לא חושב שהצתרפתי מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?:מממממממ
ההה מה?? לאדע מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!:לא ממש חשבתי על זה.... נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?:לא יודע.. נראה כשיגמרו הפילרים נמאס לך מהשאלון?:לא נכון שנמאס?:לא כן?:לא די?:טוב אם את מתעקשת...

ItachiHayate

New member
Ello! ^.^

שם: אור כינוי?: עדיין לא מקום מגורים: ר"ג גיל: 15 תאריך לידה: 15 פברואר מסנג'ר: [email protected] --לא אימייל! זה מייל בן 5 שנים! אייסיקיו: -_- למה התחלתי לראות נארוטו?: המליצו ואהבתי P: דמות אהובה: Gaara; Ero-Sanin תחביבים: RPG, אנריל (והמון!), נארוטו, לרצות לקנות מנגה של לאבלס ובסוף לשכוח לשאול אנשים איפה יש אהמ! *hint* תבוא למפגש?: מקווה שכן בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: קאקאשי איפה אתה מעדיף את המפגש?: יש לי אוטובוסים... נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: O.O איך עושה ממוטה: "בעע! אני מתה!" מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: 0.000000000001 כמה כסף יש לך בבנק?: 0 אז..אתה בא לפה הרבה?: שמעתי את זה איפושהו....
דא! האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: דקה לפני שהצטרפתי... מתי הצטרפת רשמית לפורום?: לוזוכר... מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: הינאטה מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: קאקאשי XD נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: אני מעריך כל דבר שאני רואה... נמאס לך מהשאלון?:מאוד נכון שנמאס?:... *טס לבצפר*

jack 1

New member
טיהי

שם:שלומי כינוי?:שלומי מקום מגורים:אילת גיל:19 תאריך לידה:26.08. מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:אין למה התחלתי לראות נארוטו?:חברים המליצו לי. דמות אהובה:גאארה,קימימארו,צ'וג'י,וסאסקה. תחביבים:לצייר,מחשב,מוזיקה. תבוא למפגש?:ישמצב. בחרת כבר דמות ללייב אקשן?:לא איפה אתה מעדיף את המפגש?:עזריאלי. נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?:לא. איך עושה ממוטה?:מווו... מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?:כמו הסיכויים של מנהיג החמאס לזכות בפרס נובל לשלום. כמה כסף יש לך בבנק?:19.16!!!!! אז..אתה בא לפה הרבה?:מממ מדיי פעם האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?:אני עדיין קורא סמויי,בערך.. מתי הצטרפת רשמית לפורום?:לא זוכר. מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?:דליה איציק!! מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!:טומי לפיד. נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?:דההה בארור. נמאס לך מהשאלון?:האמת קצת נכון שנמאס?:כן כן?:כן! די?:דיי! טוב.לא טוב סתמי.סתמתי שקט.

dsol

New member
היי אני חדש ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

היכרות קצרה: נו שיהיה.... שם: דודי כינוי?: תראו לבד מה אתם דפוקים ?! מקום מגורים: אשדוד גיל: עוד מע 18 תאריך לידה: 16.6.88 מסנג'ר: חסוי
אייסיקיו: לא משתמש בו למה התחלתי לראות נארוטו?: כי זה היה יפה באותו זמן *סאגה ראשונה... האקו וזאבוזה* דמות אהובה: שינו/הינאטא תחביבים: לישון תבוא למפגש?: רק אם יהיה לי עוד מפגש/משהו באותו יום ובאותו מקום בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: לא
איפה אתה מעדיף את המפגש?: איפה שבא לכם... אני גם ככה לא נראה לי אגיע
נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: לא
איך עושה ממוטה?: היא לא עושה... היא נכחדה מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: גבוה, סתם לא... אבל יש סבירות כמה כסף יש לך בבנק?: אין לי חשבון בנק אז..אתה בא לפה הרבה?: לא ממש האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: אני עדיין קורא סמוי, סתם משעמם לי כרגע מתי הצטרפת רשמית לפורום?: אין לי מושג.... מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: לא מגלה
מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: יענו ב-ר-ו-ר שאני !
נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: מזה ? וזה טעים ? נמאס לך מהשאלון?: כן קצת נכון שנמאס?: גם מעוד דברים כן?:
די?:
טוב. סתמי. שקט. !!!!!

למעלה