לספור עד 10

א ש לי

New member
אני מתעקשת ואל תכעסי../images/Emo13.gif

היי סבלנית ונסי להיות פתוחה, בבקשה כי איכפת לי כי אני מבינה אותך! לו היית במקום ההוא של גישה חיובית לא היית נוטשת אותה. בגישה שלי, אין הסברים התנצלויות ובטח לא בפני הילדים יש מעשים! אני לא יכולה להיות אבא אני יכולה להיות יותר אמא בגלל. אני לא יכולה....אלו מילותייך, מביא תמיד לתבוסה נפשית, פיזית, ריגעית או לא אני יכולה! אני מאמינה! אני מצליחה! גם אצלי אני הצד המניע לצערי ולפעמים זה מעייף התקשורת לא ממש דו צדדית ואבא שרואה אותם רק בכל שבת שנייה זה בהחלט מספיק עצוב וכואב. אבל רק אני יכולה לנצח אותי ולא הוא.

ערסlight

New member
שירלי

תראי, הכאב שלך אמיתי. זאת עובדה. אבל, השאלה היא פרקטית. מה המטרה שלך? אז אם יש לך ציפיות... מעבר לאכזבה [והשיפוטיות שבאה בעקבותיה] את גם עושה נזק לילד. יומולדת זה משהו סימלי. הילד מסתכל עלייך "וקונה" את עמדתך. אם את מקרינה שקרתה טרגדיה, ככה הילד מבין את זה. אם את כואבת וכועסת זו תהיה גם עמדתו של הילד. ואם תצחקי כמה האבא מפוזר... גם זה מה שהילד יפנים. ומדובר במשהו שהוא לא תורה מסיני. עניין של פרשנות אישית. היא מחייבת רק אותך. והאבא הוא אבא כמו שהוא יכול. אם היית מקבלת את זה כולם היו מרוויחים. תקראי את תגובתך... כולה אני ואני ואני. והילד?

אני מזדהה עם הגישה הזו.

זה תמיד תמיד נכון. הילדים מסתכלים עלינו "וקונים" את עמדותינו. תמיד. גם אם זה לא נראה להם. כי יש לנו נטייה, כבני אדם, לאמץ מודלינג גם כשאנחנו מתנגדים לו. החשיבה שלך אודות המקרה היא המדוייקת כאן, לפי דעתי. למרות כל הכאב של האם. שאני מבינה אותו. אבל.. אין ספק שהוא נובע מסוג הציפיות.

n o g a1

New member
משק"ית ימי הולדת

אז... הייתי משק"ית ימי הולדת. אוהבת את זה. אוהבת להכין , להפתיע , לקנות , להתכונן , לראות את החיוך ואת האושר של בעל השמחה. הייתי דואגת לברך את המקורבים - ילדים , דודים , הורים - טלפונים , ברכות , עוגות , מתנות... אני באה מבית כזה שיום הולדת זה "ואוו". כך גדלתי , כך אוהבת. הוא ... מש"ק ה"מה הסיפור שלך עם ימי ההולדת"? לא מעניין אותו , יום רגיל , "מזל טוב " מתחת לשפם כזה... להביא פרח ליום הולדת זה היה מבצע עבורו בלתי נשכח הדורש ממקבל הפרח להודות לנצח. היום : עדיין משק"ית ימיי הולדת. הוא - בבעיה , לא זוכר , באמת לא זוכר... אז אני מזכירה לו כשצריך , מוודא שזוכר . את האחרון שכח (הילדה שלנו הייתה בת 10) , אך טלפון ממני הזכיר לו ופינק אותה - יודע שזה חשוב לה. אז , לא ממש קרה אסון הוא תמיד עושה כמיטב יכולתו , זה הוא ! הכי טוב שיש לילדים שלי , כי הוא היחיד , הוא אבא שלהם לטוב ולרע , עם שכחה , עם ריחוף , עם קצת מזה וקצת מזה. ואני .... טוב , נו - לי הפאקים שלי

סימפתי

New member
מי שלא שומר על כבודו? כבודו מחול

ורד יקרה מוטב היה אילו התקשרת אל אבא שבוע מראש, כדי להזכיר לא את יום ההולדת, ובאותה הזדמנות לבקש ממנו לקנות מתנה מפתיעה. למה, התקשרת רק לאחר מעשה? כדי לנזוף באבא? להוכיח עד כמה הוא אדיוט? מה התועלת? יש לאמץ חשיבה חיובית מונעת לטובתו של הילד. יש דברים שנשים מצטיינות בהם ויש דברים שלגברים יש יתרון. אז למה לא נתמזג יחד למען מטרה משותפת?

the paranormal

New member
תגובה לורד

למה לא התקשרת לגרושך להזמין אותו ואת ילדיו האחרים ליום ההולדת? להזכיר לו שבוע מראש הכי טוב לכתוב כאן כמה את מתוסכלת מה היה קורה היה מוריד מכבודך? את לא צודקת אגב ההורים שלי גרושים לא חגגו לי יום הולדת אבל אמי התקשרה לאבי וקיבלתי וקיבלתי כסף קניתי לי ים בגדים

zadok21

New member
אני מקווה שאותה אמא

לא שולחת כל פעם את הילד לאבא , למשל : " תקני לי נעליים " האמא : תגיד לאבא שלך שיקנה . הילד : " אמא תרשמי אותי לחוג" האמא " " תגיד לאבא שלך שירשום אותך " ( יש לו הרבה כסף לי אין )בודאי שהגרושות שבניכן מכירות את הדו שיח הזה , כרגע הבן לא מגיב , הוא לא כועס על אבא. אבל תאמיני לי שיש בינהם אהבה והבנה , אני מציע שאותה אשה תפנים כללי התנהגות אחרים , ולא לחכות שהאקס יכשל ואז לעשות חגיגה ושמחה , הילד בסך הכול נבוך מאוד , שלא תלך שולל אחרי התנהגותו של הילד אם הוא הזכיר את אביו או לא , ושלא תנסה לפרשן , בעתיד זה יחזור אליה כבומרנג מצד הילד והיא תצטער. אני כותב זאת מנסיון אישי כן, האמא צריכה להזכיר לאבא שבוע מראש , לנדנד לו , אם טובת הילד נגד עיניה .

MAST GO ON

New member
כשאנחנו נשאות חלק מתפקידנו זה

להזקיר להם. ועכשיו כשאנחנו גרושות חלק מתפקידנו הוא להזכיר להם זה שכיח שהם/אנחנו שוכחים/שוכחות עובדה גם את שכחת להזכיר לו (נקודה למחשבה) *** נגע לי הקטע עם הילד שאפילו לא שאל חושבת שהילדים לפעמים הם יותר נבונים מאיתנו הם לומדים להתרגל ולהשלים עם המציאות כמו שהיא *** כל התכניקות של מיתון הכעס והחימה אני בעד ככל שנתמיד בזה נרוויח שלווה ואושר ביושר

למעלה