כללי: *שם:מורן *זכר/נקבה:נקבה *גיל:16 *גובה:- *משקל:- *מידת נעליים:39 כמה סוכר בקפה/תה?תה 1 וחצי * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 * מהו מספר המזל שלכם?9 אבל הוא חרא
* כמה חברים טובים יש לכם?6 אני חושבת
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? אני חושבת הכול חוץ מדיכאון ומזרחית כמו כולם
* מי הזמר המועדף עליך?אביב גפן * מי הזמרת המועדפת עליך?אין * מי הלהקה המועדפת עליך? יש המוןן * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?בימים האחרונים זה יזהר אשדות-ריקוד קטן * מה השיר המועדף עליך בכלל?לאיודעת זה משתנה כול הזמן * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 20 בערך.. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 10
זה או זה: * סופגניה או לביבה?אפחד * ספגטי או מקרוני?יש הבדל? * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?אפחד * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?פירות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים?המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות
* בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?הא * הוט או יס?יסס * האלופה או השיר שלנו? הישר שלנוו
האם אי פעם: * שברת פעם שן? חח כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא שזכור לי.. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?חח לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?כן אם כן,מהו המועדף עלייך?לדעת * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?חחח לא
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן * רצית שיהיה לך זנב?לא * ראית סרט כחול?כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?כן * נתקעת במגלשה?כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?בסבא חחח
* בדמות מספר\\סרט?הארי פוטר
* במישהו מאותו מין? * חווית אהבה חד צדדית?
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?ממ יש את הממתק הזה מגומי שהוא היה כמו המבורגר עם גבינה קטשופ וחסה והוא היה ממש טעים והוא אינינו. מרגש
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?לא * ואחת אהובה שפשטה רגל? * צבע שיש לכם סלידה ממנו:כתום * יש לך חיית מחמד?לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)לא * הורים גרושים?כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? פלאפון * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)יכול להיות ,ולא עולה לי עכשיו.. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?כה * חוטיני זה סקסי? כן\\לא תלוי * מה סקסי בעיניך? * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שיער ועינים * זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע-שבת * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לא
עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?חח * על מי אתה חושב עכשו?אפחד * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?כן