טרלהלהלה.

moran916

New member

כללי: *שם:מורן *זכר/נקבה:נקבה *גיל:16 *גובה:- *משקל:- *מידת נעליים:39 כמה סוכר בקפה/תה?תה 1 וחצי * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 * מהו מספר המזל שלכם?9 אבל הוא חרא
* כמה חברים טובים יש לכם?6 אני חושבת
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? אני חושבת הכול חוץ מדיכאון ומזרחית כמו כולם
* מי הזמר המועדף עליך?אביב גפן * מי הזמרת המועדפת עליך?אין * מי הלהקה המועדפת עליך? יש המוןן * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?בימים האחרונים זה יזהר אשדות-ריקוד קטן * מה השיר המועדף עליך בכלל?לאיודעת זה משתנה כול הזמן * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 20 בערך.. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 10
זה או זה: * סופגניה או לביבה?אפחד * ספגטי או מקרוני?יש הבדל? * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?אפחד * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?פירות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים?המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות
* בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?הא * הוט או יס?יסס * האלופה או השיר שלנו? הישר שלנוו
האם אי פעם: * שברת פעם שן? חח כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא שזכור לי.. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?חח לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?כן אם כן,מהו המועדף עלייך?לדעת * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?חחח לא
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן * רצית שיהיה לך זנב?לא * ראית סרט כחול?כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?כן * נתקעת במגלשה?כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?בסבא חחח
* בדמות מספר\\סרט?הארי פוטר
* במישהו מאותו מין? * חווית אהבה חד צדדית?
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?ממ יש את הממתק הזה מגומי שהוא היה כמו המבורגר עם גבינה קטשופ וחסה והוא היה ממש טעים והוא אינינו. מרגש
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?לא * ואחת אהובה שפשטה רגל? * צבע שיש לכם סלידה ממנו:כתום * יש לך חיית מחמד?לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)לא * הורים גרושים?כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? פלאפון * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)יכול להיות ,ולא עולה לי עכשיו.. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?כה * חוטיני זה סקסי? כן\\לא תלוי * מה סקסי בעיניך? * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שיער ועינים * זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע-שבת * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לא
עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?חח * על מי אתה חושב עכשו?אפחד * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?כן

../images/Emo3.gif

כללי: *שם: טל *זכר/נקבה: נקבה נדמה לי *גיל: 16 *גובה: 1.50 *משקל: בואו לא נגזים *מידת נעליים: 37 כמה סוכר בקפה/תה? שתיים וחצי- שלוש * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? לא זוכרת
* מהו מספר המזל שלכם? אין לי * כמה חברים טובים יש לכם? אין
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? הכל חוץ ממזרחית * מי הזמר המועדף עליך? אין * מי הזמרת המועדפת עליך? אין * מי הלהקה המועדפת עליך? אין * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? משהו חדש מתחיל- דני רובס * מה השיר המועדף עליך בכלל? הפסקול של ריקוד מושחת * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? יש לי מספיק * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? כאלה דווקא אין לי זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? מקרוני * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? לבן * תותים או דובדבנים? שניהם * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? אם כבר אז עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? שניהם * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית (לא מזרחית!!!) * המומינים או דרדסים? דרדסים
* טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלה * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? שניהם * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? אפחד האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כה
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? לא ממש מהומה, זה היה יותר אישי אבל במסדרון...חחח וזה קרה היום
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא, איכס * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחח לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) יש מצב * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חח לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא! * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? יכול להיות
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? אני חושבת שכן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן, ללין, הריח שם משכר ממש
* ואחת אהובה שפשטה רגל? אממ...לא שזכור לי * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) רומנית
* הורים גרושים? לא, חס וחסה * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) ג'וקים וחרקים בכלליות, מוות, ו...אבנים בכליות
* מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? עיניים יפות, לא משנה הצבע (כמובן שעדיפות לכחול, אבל יכולות להיות עיניים יפות לאו דווקא כחולות) * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? שום מנגינה * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים יפות * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- שום יום * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? קצת עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חח לא * על מי אתה חושב עכשיו? אפחד, בעיקר על שטויות שעשיתי היום ואתמול * מה אתה חושב על אותו אדם? כלום * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? האמת שלא, אני עונה כי אין לי משהו טוב יותר לעשות.

Under the GUN

New member
קישקוש בלבוש../images/Emo3.gif

כללי: *שם: יובל *זכר/נקבה: זכר *גיל: 16 *גובה: 180 *משקל: - *מידת נעליים: 48 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? משהו כמו 3-4 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? ת'ראש מטאל * מי הזמר המועדף עליך? דייב מאסטיין * מי הזמרת המועדפת עליך? איימי לי * מי הלהקה המועדפת עליך? מגהדת' * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Rust In Peace של מגהדת' * מה השיר המועדף עליך בכלל? אין, כל הזמן משתנה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון ומזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? למעלה מ200 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הורדתי מלא, אבל אני לא צורב אותם, אני שם אותם על האייפוד זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? לא זה ולא זה * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת גבינה * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? סלט ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? לא זה ולא זה האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) מממממ לא יזמתי, אבל הייתי בין הבולטים.. השנה, כשהיה לנו קר והמזגן לא פעל אז הלכנו למנהלה והתחלנו לצעוק * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא מלחץ חברתי, אבל עישנתי (ולא התחרטתי) * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא
* ראית סרט כחול?
מין (הסתם
) * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? יש מצב, אבל ברח לי מהראש * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? טאוור רקורדס * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד * יש לך חיית מחמד?כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) מבין הכל בספרדית, אבל בקושי מדבר * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? האייפוד שלי ובובה שקיבלתי בגיל 5
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) דגים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא תלוי על מי * מה סקסי בעיניך? עיניים ירוקות * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? אנאערף? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כן, לילות לבנים/אביב גפן * היום שצריך למחוק מהשבוע- שני * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן, עד כמה הוא אידיוט * על מי אתה חושב עכשו? עליה * מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא מדהימה... * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא שאלון לא משהו

אני

כללי: *שם: עדי *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 16 *גובה: 163 *משקל: אמ. סביבות ה-45 *מידת נעליים: 47 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם? אף פעם לא הבנתי את הקטע של מספר מזל * כמה חברים טובים יש לכם? 1 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? מטאל * מי הזמר המועדף עליך? שאלה טובה. * מי הזמרת המועדפת עליך? אנג'לה גוסו * מי הלהקה המועדפת עליך? אמ. כל מיני, נו * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Parisienne Moonlight - Anathema * מה השיר המועדף עליך בכלל? אולי Lethe של Dark Tranquillity * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? שאלה טובה * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? גם שאלה טובה. בעיקרון יש לי את רוב הדברים על המחשב זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? אף אחד * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? תלוי איך זה בא. אבל בד"כ בשר. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד! איכס חמאה * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? תלוי * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? ... * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אף אחד * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? אף אחד האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אמ.. לא נראה לי * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? מה?XD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יודעת אם לקרוא לזה מחאה, או שאני עוררתי אותה אבל שנה שעברה הייתה לנו מורה שכל הכיתה שנאה ויום אחד החלטנו לעשות הברזה כיתתית - הרמנו את כל הכיסאות וסגרנו את האור וכל הכיתה יצאה ביחד מבית הספר. אח"כ הביאו אותנו בערב לבי"ס ונתנו לנו לעשות עבודה, אבל היה שווה את זה * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? אכן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא נראה לי * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? אף פעם * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? - * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חח לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא נראה לי * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא
* ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? לא * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא נראה לי.. * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן.. * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? שוקו של אמ.. שכחתי
אבל הייתי ממש מכורה פעם רק לסוג אחד והפסיקו לייצר אותו * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אולי צהוב * יש לך חיית מחמד? חתולה *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? ... * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? .... * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? ...... * זכית בהגרלה כלשהי? לא שזכור לי * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- ממ.. המערכת שלי השנה לא יצאה נוראית כ"כ
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: * צריך לשירותים? כן * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? עכשיו כן
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? על אבא שלי ודודה שלי * מה אתה חושב על אותו אדם? שממש עיצבנו אותי * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן

אין לי כותרת מספיק משכנעת:]../images/Emo110.gif

כללי: *שם:לירון *זכר/נקבה:נקבה *גיל:17.4 *גובה:לאגבוה *משקל:מספיק *מידת נעליים:38 כמה סוכר בקפה/תה?1 וחצי.. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?6 * מהו מספר המזל שלכם?3 * כמה חברים טובים יש לכם?3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?ישראלית * מי הזמר המועדף עליך?כלמני * מי הזמרת המועדפת עליך? * מי הלהקה המועדפת עליך? כנסיית השכל * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?חח תקופה נטולת שירים
* מה השיר המועדף עליך בכלל?מליון * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?בכי * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?חחחח לאיודעת * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? מספיק חח זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה! * ספגטי או מקרוני?ספגטי דה * גלידה או ארטיק?שניהם, תלוי מתי * מגנום או מגנום לבן?מזה משנה * תותים או דובדבנים?תותיםם * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?תלוי במצברוח * בשר או עוף?עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שניהם [איזה שמנה אני חח] * אורז או פתיתים?פתיתים * מלווח או ג'חנון?ממ בחירה קשה חח * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? פירותת
* מסטיק או סוכריה על מקל?גם וגם * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל?חח * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים? המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות * בידור או דרמה?בידור, אבל משו איכותי:] * אמטיוי או וי אייג' ואן?אפחד * הוט או יס?הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופהה האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן חח * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן..עדיין מחכה..:\ * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?כן אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לאזוכרת * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לאזוכרת * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן חח * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול?לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? ישמצב * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה?לאזוכרת * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן
* התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא:\ * בדמות מספר\\סרט?ברור * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?מקווה שלא.. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?ברור * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו:חרדל * יש לך חיית מחמד?כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן, הפלאפון שלי:] * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)עיניים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לפעמים, תלוי על מי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך?יאיר לפיד * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? נהנהנה:] * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? * זכית בהגרלה כלשהי?כןןן..חחח פעם הצבעתי כל הזמן ב100FM ובסוף שלחו לי דיסק של מישו לא מוכר
* שומע עכשו מוסיקה?לא * היום שצריך למחוק מהשבוע-רביעי!!!!!!!!11 * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?מה אכפת לי מהקנקן שלו?:\ * על מי אתה חושב עכשו? * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

תמיר1991

New member
יאללה../images/Emo47.gif

כללי: *שם: תמיר קרקסון *זכר/נקבה: זכר *גיל: 17
*גובה: אני חושב שניסגר על 1.76 *משקל: 62 *מידת נעליים: 44 כמה סוכר בקפה/תה? 5, לכן לא נעים לי לשתות אצל אנשים... * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 * מהו מספר המזל שלכם? 7 * כמה חברים טובים יש לכם? ממש טובים? 6 אני חושב
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק, עם עדיפות לכבד (עם ראפ זה הכי טוב - יעני נו-מטאל, יש גם אימו שטוב בעיני) * מי הזמר המועדף עליך? מייק שינודה * מי הזמרת המועדפת עליך? דנה עדיני (אני אוהב ישראלי
) * מי הלהקה המועדפת עליך? לינקין פארק
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? נגיד With You של לינקין * מה השיר המועדף עליך בכלל? My Way של לימפ ביזקיט * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון XD * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? כאלה שקניתי או שקיבלתי ליומולדת יש 11 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? יותר
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן! * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת גבינה
* בשר או עוף? בשר (בלאק|מזיל ריר|) * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? סלט ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית! * המומינים או דרדסים? המומינים XD * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות
* בידור או דרמה? דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV מיוזיק
* הוט או יס? הוט
[אבל יש לנו יס
] * האלופה או השיר שלנו? האלופה (טלנובלה בע"מ לשלטון)
האם אי פעם: * שברת פעם שן? כשהייתי קטן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העברי? כן XD * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בביה"ס כמחאה על משהו? (אם כן, ספר) כן, בערך שלוש פעמים בשבוע אז אני אוותר כאן על ההרחבה... מי שיודע יודע
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן, כשהייתי בן 10-11. נגמלתי (ה"פ
) * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אני חושב שלה"פ הרביעי בזמנו
* עישנתם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא, לעולם לא אעשן * טעמת קליק XL? כן! זה חזק * אם כן,מהו המועדף עלייך? שוקולד לבן, כמובן * פגשת אי פעם את מתי אטלס? בטח, כל יום... * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? במה"ת אני חושב חח * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא, למרות שזה אפשרי... * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן, זה קורה הרבה
* רצית שיהיה לך זנב? WTFFF! * ראית סרט כחול? לא, אני לא גולש בפורנו. זה אסור! (אם יש בן שעונה על השאלה הזו "לא", אז הוא שקרן...
) * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? כן XD * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהבת פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא... * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא שזכור לי * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן, אפילו כמה * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב
* יש לך חיית מחמד? לא, ולא תהיה * דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לקרוא ולכתוב (לכתוב, גם כן...) ערבית, נחשב?
נו, פעם אני אדע אותה יותר טוב
* הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן, כמה. החפץ הכי חשוב לי זה הצעיף האהוב של סבא שלי ז"ל שאני ישן איתו. השבוע הייתה אזכרה במלאת עשר שנים לפטירתו. יהי זכרו ברוך
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כלבים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים * חוטיני זה סקסי? כן\\לא כן * מה סקסי בעיניך? אין לי כוח לפרט פה * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מה |: * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? כל מיני דברים, פירוט לא כאן
* זכית בהגרלה כלשהי? כן * שומע עכשיו מוסיקה? לא, אני בדרך לישון. אני גמור ולא יצאנו היום (כרגיל לאחרונה...)
* היום שצריך למחוק מהשבוע - רביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא... רק כשיוצא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? דוגרי? לפעמים כן...
עכשיו: * צריך לשירותים? כן XD * מלטף חיה? לא (וטוב שכך) * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן, יש לי פה איזה מאמר באנגלית למחר |: * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא ממש * על מי אתה חושב עכשיו? על אף אחת או אחד. רק על המיטה שמחכה לי * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא. ועכשיו לישון
שבוע טוב
תמיר.

NoFaRi1

New member
חח חזרתי מהקניון ואיזה ישראלי חמוד

עשה לי רולים וכאלה בשיער P: כללי: *שם: נופר *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 17 *גובה: 160 *משקל: *מידת נעליים: 59 כמה סוכר בקפה/תה? סוכרזית * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 5 * מהו מספר המזל שלכם? לא יודעת * כמה חברים טובים יש לכם? לא יודעת מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? היפ הופ, רוק.. * מי הזמר המועדף עליך? יש המון * מי הזמרת המועדפת עליך? כנל * מי הלהקה המועדפת עליך? כנל. אבל אינקובוס
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Blue- A Perfect Circle * מה השיר המועדף עליך בכלל? לא יודעת * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא יודעת * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא יודעת זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה. אבל ארטיק פחות משמין P: * מגנום או מגנום לבן? מגנום^ * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? איכ פתיתים. אורז. * מלווח או ג'חנון? לא זוכרת ;[ * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? שניהם מה * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? נערף * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV * הוט או יס? יס * האלופה או השיר שלנו? שיר שלנו! האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן P: חח נשכתי טרקטור צעצוע * עשית טיפול שיניים? חח כן * הקאת במקום ציבורי? כן ;[ * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן! * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן P: אם כן,מהו המועדף עלייך? לא יודעת חח * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) הקרבתי? אני עדיין חיה לא? * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יאפ, כמה פעמים. * רצית שיהיה לך זנב? לא, אבל הוא רוצה P: * ראית סרט כחול? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא
* בלעת כפתור? לא O: * תיקנת מורה על שגיאה? לא * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? חח כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא נראה לי * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? אם הוי נותנים לי אשראי חופשי או משהו יש כמה * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: גוון מסויים של ורוד. * יש לך חיית מחמד? לא :( *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ספרדית * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) עכבישים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא כן, תלוי על מי ואיך P: * מה סקסי בעיניך? הוא
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? איטית * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? תחת P: חח סתם כל מיני * זכית בהגרלה כלשהי? לא נראה לי * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן, לא יכולה בלי * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? מאוד עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? על היומולדת וזה נו. * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

R o n 2 5 6

New member
לכו לראות אוצר לאומי דחוף

כללי: *שם:רון *זכר/נקבה:ז *גיל:16 וחצי *גובה:1.82+- *משקל:בסביבות ה-60 *מידת נעליים:44 כמה סוכר בקפה/תה?שניים * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם?13 * כמה חברים טובים יש לכם?2-3 ||*מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?אני פתוח להכל בעיקרון.אולי רוק.. * מי הזמר המועדף עליך?לא יודע * מי הזמרת המועדפת עליך?כנ"ל * מי הלהקה המועדפת עליך? מוניקה סקס
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? "גשם חזק"
* מה השיר המועדף עליך בכלל?לא יודע * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?קצת לא מתחבר להיפ הופ * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?יש כמה שההורים קנו * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא הרבה
זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה! * ספגטי או מקרוני?אותו הדבר * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?לבן * תותים או דובדבנים?קשה.תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד כמובן * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד צ'יפס
* אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?מלווח * חמאה או גבינה?גבניה * סלט ירקות או סלט פירות?פירות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים?המומינים
* טלנבלות או מדע בדיוני?מדע בדיוני * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?כלום * הוט או יס?הוט
* האלופה או השיר שלנו?האלופה
האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? כמובן * הקאת במקום ציבורי?בכיתה
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?קצת * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא
* עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)טחח,ממש * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?קצת * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא יודע * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא,ואני מקווה שזה לא יקרה. * טעמת קליק XL?נופ אם כן,מהו המועדף עלייך?- * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא.. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא ממש * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כמה פעמים.. * רצית שיהיה לך זנב?לא * ראית סרט כחול?מי לא.. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?אאוץ',לא. * בלעת כפתור?לא,אבל מגנט קטן כן * תיקנת מורה על שגיאה?כל הזמן,אולי בגלל זה שונאים אותי * נתקעת במגלשה?לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא :| * בדמות מספר\\סרט?כן * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?לא הייתי מגדיר את זה אהבה,אבל כן.
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?קינלי!החליפו את זה לסתם שם.. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?כל חנות של מחשבים.. * ואחת אהובה שפשטה רגל?עתיד מחשבים
* צבע שיש לכם סלידה ממנו:ורוד * יש לך חיית מחמד?לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)oui * הורים גרושים?לא
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?לא יודע * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)יש כמה,מעדיף לא לפרט. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לפעמים * חוטיני זה סקסי? כן\\לא hell yeah
* מה סקסי בעיניך?הרבה דברים * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?פחח * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?:$ * זכית בהגרלה כלשהי?בבינגו פעם * שומע עכשו מוסיקה?לא,אין רמקולים :| * היום שצריך למחוק מהשבוע-שלישי.מיותר לחלוטין(שיעור הפסנתר היה עובר לרביעי) * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?קצת
עכשיו: * צריך לשירותים?לא,כבר עשיתי בשירותים בקולנוע * מלטף חיה?לא,אין * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?יש מבחן בפיזיקה ברביעי.. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?קצת * על מי אתה חושב עכשו?נוי * מה אתה חושב על אותו אדם?שיש לה דיליי מטורף * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?אולי על ללכת לישון..

dcohn

New member
הא, ללכת לישון או משהו?../images/Emo12.gif

כללי: כן, מה? *שם: דורין *זכר/נקבה:נחשו *גיל: 16 *גובה: מטר 69 ואל תבאסו אותי. זה מה שהרופאה אמרה, הרופאה יודעת. *משקל: 51. זה בסדר, לא? *מידת נעליים: 39-40 כמה סוכר בקפה/תה? כמה שיותר. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9
אבל המס' פלאפון שלי הכי שווה ביקום
* מהו מספר המזל שלכם? 7:] * כמה חברים טובים יש לכם? 3-4 ככה.. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? כשמישהו יגיד לי מה זה נחשב אני אשמח
* מי הזמר המועדף עליך? חפרתי כבר, אתם יודעים מי זה. * מי הזמרת המועדפת עליך?עזבו אותי מזמרות. * מי הלהקה המועדפת עליך? עזבו להקות. אבל היתי עכשיו בהופעה של הגרובעתרון והם פשוט מחורפנים
. (וממש לא הלהקה האהובה עליי). * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? בשבוע האחרון- the new love song- joshua james, פשוט מעלה חיוך כל בוקר מחדש, גם בשיא הדיכאון. * מה השיר המועדף עליך בכלל? the blower's daughter- damien rice אבל plane ג'ייסון מראז שואף להחליף אותו. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? פופ אבל מהמגעילים. של אלה שלא באמת יודעים לשיר. (סטייל רוני). * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך?
זה או זה: זה! * סופגניה או לביבה? סופ' * ספגטי או מקרוני? מקרוני. אבל קוראים לזה פסטה בכלל!:[ * גלידה או ארטיק?תלוי מה באלי באותו רגע. * מגנום או מגנום לבן?רגיל. * תותים או דובדבנים?ואי זה קשה. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גם קשה! אני כל כך חולה על שתיהן (והיום היו שתיהן בבית- עד שסיימתי ת'חתיכה האחרונה של הגבינה. כמו שסיימתי את שאר העוגה במשך השבוע האחרון). * בשר או עוף? עוף בדר"כ, בשר רק בהמבורגרים איכותיים (מוזס אגאדיר..) וקציצות של אמא. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?צ'וקולד. * אורז או פתיתים?חחחחחח פתיתים XD מזכיר לי את גור.
* מלווח או ג'חנון?אפחד. * חמאה או גבינה?ככה סתם? אפחד. * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות כחלק מארוחה ופירות כקינוח (בנוסף למשהו טעים אחר, אני צ'מנה!) * מסטיק או סוכריה על מקל?מה שבאלי באותו רגע. * רוק או פופ?פופ חושבת. * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל? * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ואי אחד הקשים בשבילי, אבל לטינית
אני חיה את זה 6 שנים
* המומינים או דרדסים?המומינים, כל כך. אני חייבת לבקש מהדודים בפינלנד עבודת מחקר על הפרק סיום
. * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלה ברור. * בידור או דרמה?בידור. * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי אם כבר, לא ממש רואה בכל מקרה. * הוט או יס?הוווטטטטטטטט * האלופה או השיר שלנו?האלוופפפה. ודיר באלק אם משווים את האלופה לבובות. למרות שהתמכרתי לשיר אחרי שאמרתי לאורי שהוא גרוע, אני מתנצלת.
האם אי פעם: * שברת פעם שן? יאפ * עשית טיפול שיניים? יאפ * הקאת במקום ציבורי?XD כן. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? משערת שכן. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? מה? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אמממממממ אני ילדה טובה
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?חס וחלילה! * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) חיכיתי 4 שנים שיורידו לי טבעות! וגם חיכיתי לדברים אחרים המון זמן, כן. עזבו למה. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי מראש, אני חזקת אופי או משהו כזה. * טעמת קליק XL? אולי. אם כן,מהו המועדף עלייך? מכפת לי, כל מה שכלול בו שוקולד. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? שו? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? כן אבל בקטנה כבר. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא חושבת. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? נשמע לי שהריב עצמו היה סתם אדיוטי, קורה לי מלא. * רצית שיהיה לך זנב? מפתאום. * ראית סרט כחול? חיפשתי פרק של דורה החוקרת בשביל רומי (בת של בת דודה שלי) וירד לי סרט פורנו
. אבל לא ראיתי. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? הכניסו לי! איזה חודש הלכתי בבצפר עם פנס בעין וכולם שאלו אותי כזה "עם מי הלכת מכות?". * בלעת כפתור? לא. * תיקנת מורה על שגיאה?ברור * נתקעת במגלשה?לא יודעת * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?תמיד. * התאהב פעם במורה?אני מתאהבת כל יום במישהו זה לא פייר. אבל לא במורה של בצפר
. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. * בדמות מספר\\סרט? כמובן! * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? בערך מהות חיי =\ וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? שוקולד סוכריות קופצות! מי שמוצא מתבקש ליצור איתי קשר בהקדם! * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא חושבת. * ואחת אהובה שפשטה רגל? בטוח יש. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: לא יודעת. * יש לך חיית מחמד? לא
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ספרדית (נו אני מבינה
) וצרפתית. * הורים גרושים?לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כמעט כל חפץ, באמת. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) נו לא יודעת. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא מרכלת הרבה. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא זה לא נוח. * מה סקסי בעיניך? גיטרה, מדים, בנים.
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? אמרתי כבר. * זכית בהגרלה כלשהי? כן! פעם זכיתי מקום ראשון באירוע כלשהו וזכיתי בסופ"ש באחד ממלונות דן:] ולפני שנתיים ככה זכיתי באופניים סתם בהגרלה במיקדו:] והן פה עד היום:] * שומע עכשו מוסיקה? 3 בלילה חבר'ה. * היום שצריך למחוק מהשבוע- הכל, להשאיר את שבת. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? ממש לא. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לרוב. עכשיו: * צריך לשירותים? ת'אמת שכן. * מלטף חיה? לא. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? פחחח מטלות. צריכה לראות אבודים! * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא. * על מי אתה חושב עכשו? אמממממממ
* מה אתה חושב על אותו אדם?
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? אני אמורה לישון בעיקרון. הודגש באמצעות מדגישומטיק
הא, ביי.

Snow fairy

New member
איצי ביצי ספיידר

כללי: *שם: מאיה *זכר/נקבה: נ *גיל: 16 *גובה: 166 בערך *משקל: 52 ככה *מידת נעליים: 39 כמה סוכר בקפה/תה? 2 גדושות! * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? ממש טובים? 2-3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? מטאל
| * מי הזמר המועדף עליך? ממ... אין * מי הזמרת המועדפת עליך? אין * מי הלהקה המועדפת עליך? אפטר פורבר * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? chasing the dragon של אפיקה * מה השיר המועדף עליך בכלל? falling again של לקונה קויל וtallulah של סונטה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? מהמוזיקה שאני שומעת עכשיו? כלום. אבל יש לי מלא של רוק ישראלי מכיתה ח'... * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? ממ כלום. יש אייפוד! זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? לא עקרוני * גלידה או ארטיק? ארטיק נראה לי * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת גבינה!! * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות חמאה * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלאווח * חמאה או גבינה? לא זה ולא זה * סלט ירקות או סלט פירות? סלט פירות כאילו דה * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? המומינים! * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? גם וגם * אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? אף אחד מהם:| האם אי פעם: * שברת פעם שן? נופ * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? חח כן? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא
* עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לבד או כמנהיגה? לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ברור * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) מבחני קבלה ל-UWC, כי זה היה אמור לשנות לי את החיים מקצה לקצה. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? יאפ אם כן,מהו המועדף עלייך? לא זוכרת, אכלתי אם הביאו לי ורנדומליים כאלה, אף פעם לא יצא לי להתעמק. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לאO_O * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא... * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חח לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) ממ לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יש מצב, לא זוכרת. * רצית שיהיה לך זנב? לא
* ראית סרט כחול? נופ * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחחחחח לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? נראה לי שכן! * נתקעת במגלשה? חח כן, יש לי מגלשה שקנו לי בגיל 4, ואיפשהו בחטיבה חשבתי לנסות לראות אם היא עדיין מגניבה וזה לא צלח
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן!! * התאהב פעם במורה? כן, מיכאל
* באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא ב6 שנים האחרונות לפחות * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? בטוח יש, אבל אני לא זוכרת עכשיו... * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? יש מלא!! אוטאקו במיוחד. [הזכיר לי שיותר מדי זמן לא הייתי בת"א
] * ואחת אהובה שפשטה רגל? תודה לאל לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב * יש לך חיית מחמד? יאפ, כלבה ו80 חתולים *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) טיפה ספרדית [אני מבינה ספרדית, אבל לדבר אני לא יודעת] * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? יש הרבה. כל מה שבחדר שלי בערך. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) ממ פחד במה בשירה. [עם כל שאר הדברים אני מתמודדת מצויין] * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? יאפ * חוטיני זה סקסי? כן\\לא תלוי על מי * מה סקסי בעיניך? עצמות בריח בולטות ונמשים על הכתפיים!!! * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? חחחחח לא יודעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? כתפיים * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? שלילי * היום שצריך למחוק מהשבוע- בכל יום יש דברים מאעפנים ודברים טובים אז לא יודעת * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? מאוד עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? אף אחד * מה אתה חושב על אותו אדם? מיאו * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא, סתם משעמם לי

להלהלה

כללי: *שם: ירדן *זכר/נקבה: נקבה *גיל:16 *גובה: 1.64 *משקל: אין לי מושג, ועדיף ככה
*מידת נעליים: 36 כמה סוכר בקפה/תה? תה. 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? רגע.. אממ 1 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? 4 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק\ מטאל * מי הזמר המועדף עליך? אממ * מי הזמרת המועדפת עליך? אממ * מי הלהקה המועדפת עליך? יש מלא, נייטוויש, לינקין * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? משהו של לינקין * מה השיר המועדף עליך בכלל? אין * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? לא שלא סובלת, פשוט אני לא אוהבת מזרחית ודיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? אמממ למעלה מ50 אין לי כוח לספור * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? למעלה מ200 אבל אני יותר משתמשת בשירים שעל המחשב (13 ג'יגה) זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? לבן * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? מה הקשר? * סלט ירקות או סלט פירות? שניהם!!!!!1 * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית * המומינים או דרדסים? שניהם! * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אף אחד * הוט או יס? יס!!! * האלופה או השיר שלנו? אף אחד האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? יאפ * הקאת במקום ציבורי? לא שזכור לי * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? בטח * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחח לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, יותר מידי, כל שבוע משהו חדש. מתמטיקה, טיול שנתי, חימום, התנהגות של מורה, או כל דבר אחר * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ברור
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן, גרמניה, ההופעה של נייטוויש, לראות מישהו.. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי * טעמת קליק XL? בטח אם כן,מהו המועדף עלייך? לא זוכרת * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? כן * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?חחח * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן חח * רצית שיהיה לך זנב?
* ראית סרט כחול? כמו שגור אמר, היום בכל דבר יש סצנות פורנוגרפיות
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא נראה לי * בלעת כפתור? לא
* תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא * התאהב פעם במורה? לא
* באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? ברור וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? אממ ספרים. או מוזיקה * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא יודעת * צבע שיש לכם סלידה ממנו: מממ * יש לך חיית מחמד? כבר לא
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) מדברת טיפה ספרדית * הורים גרושים? יאפ * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) ג'וקים, חיות מספריים, רופאי שיניים וזריקות- מחטים. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא
* מה סקסי בעיניך? אממ * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לא יודעת
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים (לא הצבע) * זכית בהגרלה כלשהי? כן * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- שום יום * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? ממש לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא
* חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? הא? * על מי אתה חושב עכשו?
* מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא חמוד * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן, עבודה באנגלית מישהו קרא?

למעלה