טרלהלהלה.

Aline In Chains

New member
../images/Emo41.gifויקנס.

כללי:
*שם:אליןלין.
*זכר/נקבה:נקבה.
!
*גובה: 1.70
*משקל: 51
*מידת נעליים: 38-39
כמה סוכר בקפה/תה?2
* מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8, יש לי מס' ממש מגניב
* מהו מספר המזל שלכם?3,5,7
* כמה חברים טובים יש לכם?2
מוזיקה:
* מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?מטאל בעיקר.
* מי הזמר המועדף עליך?ג'ף באקלי.
* מי הזמרת המועדפת עליך? ג'ניס ג'ופלין.
* מי הלהקה המועדפת עליך? אופת'.
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Death Whispered a Lullaby
* מה השיר המועדף עליך בכלל?יש יותר מידי.
* איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית\דיכאון
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?בסביבות ה 20 נראה לי.
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא צורבת.
זה או זה:
* סופגניה או לביבה?לביבה.
* ספגטי או מקרוני?חחחחחחחח,עם מי היה לי ויכוח על זה? המ, מקרוני!!
* גלידה או ארטיק?גלידה.
* מגנום או מגנום לבן?לבן.
* תותים או דובדבנים?תותים.
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה?תלוי מה בא לי באותו רגע.
* בשר או עוף?עוף? חחח
* עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?חמאהחמאהחמאה!
* אורז או פתיתים?פתיתים!!
* מלווח או ג'חנון?מלווח!!!!
* חמאה או גבינה?גבינה.
* סלט ירקות או סלט פירות?ירקות.
* מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק.
* רוק או פופ?רוק
* רוק כבד או רוק רגיל?מזה רוק רגיל?XD מטאל.
* מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית.
* המומינים או דרדסים?דרדסים.
* טלנבלות או מדע בדיוני?כלום
* בידור או דרמה?בידור
* אמטיוי או וי אייג' ואן?Vh1
* הוט או יס?יס
* האלופה או השיר שלנו?השיר שלנו
האם אי פעם:
* שברת פעם שן? לא.
* עשית טיפול שיניים? כן
* הקאת במקום ציבורי?כשהייתי קטנה נראה לי.
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?מה?
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לאXD
* עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא זוכרת.
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לאאאא.
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)ליומולדת.
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא.
* טעמת קליק XL?כן.
אם כן,מהו המועדף עלייך?הורוד.
* פגשת אי פעם את מתי אטלס?מי?
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא זוכרת.
* היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?חאלססססססס.
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כן
* רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?לא זוכרת.
* רצית שיהיה לך זנב?יש לי כבר אחד.
* ראית סרט כחול?כן
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא נראה לי XD
* בלעת כפתור?לא.
* תיקנת מורה על שגיאה?המון.
* נתקעת במגלשה?חחחחחחחחחחחחחחח..כן, אני לא עוברת בדלת גם:p
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..כן!!!!!!!!!!!!
* התאהב פעם במורה?איכס
* באבא\\אמא של חבר\\ה?לא חחחחחחחח
* בדמות מספר\\סרט?כשהייתי יותר קטנה.
* במישהו מאותו מין?לא.
* חווית אהבה חד צדדית?הרבה
וסתם:
* יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?לא זוכרת.
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?חחחחחחחח פול אנד בר..או חנות דיסקים\ספרים.
* ואחת אהובה שפשטה רגל?לא זוכרת.
* צבע שיש לכם סלידה ממנו:טורקיז.
* יש לך חיית מחמד?לא;[
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)תאילנדית.
* הורים גרושים?לא.
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?כן.
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)חדר חשוך עם מראות,ליצנים,כבישים\מכוניות,ועוד כמה.
* מרגיש רע כשמרכל על אחרים?זה מפגר.
* חוטיני זה סקסי? כן\\לא זה לא נוח.
* מה סקסי בעיניך? ידיים,צוואר,שיער ארוך.
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?מה נסגר!!! חרמנית!
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?קשה לענות על דבר כזה.
* זכית בהגרלה כלשהי?ישמצב.

Aline In Chains

New member
ב'.

* שומע עכשו מוסיקה?כן. אופת'.
* היום שצריך למחוק מהשבוע-ראשון!
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא.
* האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?כן!
עכשיו:
* צריך לשירותים?לא.
* מלטף חיה?כן. תמוח שלך.
* חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?עזבו אותי;[ יש לי מבחן בהיסטוריה.
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?גאח.
* על מי אתה חושב עכשו?על רותם.
* מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא הכי מדהים בעולם.
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?חח כן

P i x i e s

New member
נראלצרךףאי. ../images/Emo41.gif

כללי: *שם: יובל *זכר/נקבה: נקבה *גיל: עוד חודש ו17 ימים- 17!!
*גובה: 1.70 *משקל: חח *מידת נעליים: 41 כמה סוכר בקפה/תה? / * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9 * מהו מספר המזל שלכם? 3 * כמה חברים טובים יש לכם? כל מיני מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? אלקטרוני לאונג' * מי הזמר המועדף עליך? Rufus Wainright נגיד * מי הזמרת המועדפת עליך? חח כרגע אמי ווינהאוס * מי הלהקה המועדפת עליך? AIR
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? ממממ... Valerie- Mark Ronson ft. Amy Winehouse * מה השיר המועדף עליך בכלל? לא יודעת, מה שבטוח ששל AIR * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? אממ... נחשוב על זה * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? חחחח עדיף לא להתחיל לספור * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הרבה זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום
* תותים או דובדבנים? / (כן, אני מוזרה) * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? / * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? / (כן אני שורדת... איכשהוP:) * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? בחירה קשה * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? גם כאן בחירה קשה * בידור או דרמה? דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא, ברוך השם * עשית טיפול שיניים? לא רציני
* הקאת במקום ציבורי? ממממ בחדר מיון נחשב?
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? חחח כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אממ לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אני עכשיו מחכה.. לנסיעה לקנדה. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא מלחץ חברתי * טעמת קליק XL? יאמי
אם כן,מהו המועדף עלייך? הכחול * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן
* רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? חחחח
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחח לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא * התאהב פעם במורה? כרגע
* באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? חח בערך * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? מממ קינדר * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? H&M וכל החנויות החו"ליות P: * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ספרדית, ערבית שנעלמת לה... * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הפלאפון והמחשב. חח * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך, גבהים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? ממ תלוי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא כן יחסית * מה סקסי בעיניך?ממ קשה להצביע על זה... זאת התנהגות מסויימת. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? זאת בפלייגראונד לאב של AIR. בכלל השירים שלהם הכי סקסיים שיש * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שיניים מסודרות. זה עצוב אבל כןP: * זכית בהגרלה כלשהי? אהא * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- שני וחלק מראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? יחסית עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? קצת * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן! תמיד רציתי לפגוש מישהו שחיבר שאלון! * על מי אתה חושב עכשו? סתם כל מיני * מה אתה חושב על אותו אדם? שאני אוהבת אותו וחבל, על אחר שזה לא אפשרי ועוד יותר חבל... על חברים * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

Snow fairy

New member
ואלרי, או וואי וונט יו קאן און אובר ואלרייייי

חח מזכיר לי את תקופת האימו של ימי כיתה ט' העליזים>>:

LadyFlame123

New member
טאם טאדם

כללי: *שם: אנה *זכר/נקבה:
*גובה: 165 בערך *משקל: 49 *מידת נעליים: 39 כמה סוכר בקפה/תה? 2, תודה * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1
* מהו מספר המזל שלכם? לא חושבת שיש * כמה חברים טובים יש לכם? 4 אני חושבת מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? היפ הופ * מי הזמר המועדף עליך? לא יודעת יש הרבה וזה משתנה * מי הזמרת המועדפת עליך? כנל * מי הלהקה המועדפת עליך? כנל * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Pain of salvation - Iter Impuis הורדתי אותו לפני איזה שנה ולא זכרתי שהוא כזה יפה
* מה השיר המועדף עליך בכלל? הממ שיר שאני תמיד מוכנה לשמוע זה don't speak * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 1 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא יודעת זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה
* ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? לא יודעת..נגיד שמסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? תלוי במצברוח * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית * המומינים או דרדסים? הממ * טלנבלות או מדע בדיוני? שניהם אני שונאת * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?mtv base * הוט או יס? יס * האלופה או השיר שלנו? חח האם אי פעם: * שברת פעם שן? נופ * עשית טיפול שיניים? נופ * הקאת במקום ציבורי? יאפ * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? יאפ * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? מה? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא אישית * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? עצרתי ברביעי * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא חושבת * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? לא * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? אחרי שנרגעתי וזה * רצית שיהיה לך זנב? לא, לא ממש
* ראית סרט כחול? אולי במקרה * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חח לא * בלעת כפתור? גם לא * תיקנת מורה על שגיאה? אולי * נתקעת במגלשה? חחחחחח כה * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כה * התאהב פעם במורה?לא * באבא\אמא של חבר\ה?לא * בדמות מספר\סרט?לא ממש * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?לא אהבה וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא חושבת * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כל חנות בגדים בעקרון * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא פשטה רגל, נסגרה כי הבעלים מת * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד פאקצי
* יש לך חיית מחמד? כה חתולה ודגים *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) יאפ רוסית ולומדת צרפתית בבצפר * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? אולי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) קלמרים כחולים שנופלים מהם עטים זוהרים
.. לא משנה * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא מרכלת יותר מדי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא עליי כן
* מה סקסי בעיניך? בנים
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לא חשבתי על זה * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? מראה והתנהגות * זכית בהגרלה כלשהי? בטח פעם * שומע עכשו מוסיקה? כה * היום שצריך למחוק מהשבוע-שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כמעט * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים עכשיו: * צריך לשירותים?
לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא... * על מי אתה חושב עכשו? על הצבע שהסוכרייה עשתה ללשון שלי
* מה אתה חושב על אותו אדם? אה "על מי"..אף אחד * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא..אין שום דבר בטלויזיה

dcohn

New member
הלו הלו!../images/Emo11.gif

גם אני שומעת את זה!
גם אני רוצה להיות איכותית

kelly7i

New member
נו באמת, עכשיו אני עושה שאלוןXD

כללי: *שם: קלי *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 16 ועשרים [זה היה ורבע, אבל זה עכשיו טיפה יותרXD] *גובה: 1.59, אולי זה נעשה כבר 1.60 צריך לבדוק
*משקל: יותר מידי בשביל הבטן המסכנה
*מידת נעליים: 38 כזה כמה סוכר בקפה/תה? בתה- 2
לא שותה קפה
* מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 רולז! * מהו מספר המזל שלכם? נראלי 7, אבל יש לי גם חולשה ל-9, לא יודעת אולי אין לי וזהו.. * כמה חברים טובים יש לכם? 3-4, אבל 3 טובות טובות. מוזיקה:
* מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? לא החלטתי
* מי הזמר המועדף עליך? - לא אוהבת זמריםXD * מי הזמרת המועדפת עליך? - כנ"ל,אבל| אני מוצאת משו נחמד באבריל. * מי הלהקה המועדפת עליך? mcfly, three days grace, blink 182 * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אממ, גיליתי את אליוט מינור, אז התמכרתי לכמה שלהם
* מה השיר המועדף עליך בכלל? אמ.. staind in the rain, savin me, the reason : אלה בערך השירים של החיים שלי, שירי נושא משמעותיים כאלה. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? בדרך כלל דברים בעברית, אבל יש כמה יפים בעברית אני לא יכליל=] * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 0 XD * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא יודעת, צרבתי כמה וכמה..
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה
* ספגטי או מקרוני? ספגטי ברוטב עגבניות עם גבינה צהובה למעלה
* גלידה או ארטיק? גלידה וארטיק, הם מפריעים אחד לשני?
* מגנום או מגנום לבן? לא טעמתי=[ * תותים או דובדבנים? תותים
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? יו קשה=| אם זה עוגת גבינה רכה עם פירורים, אז העוגת גבינה, אם היא לא נראית משו אז העוגת שוקולדXD * בשר או עוף? צימחוני
* עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? חצי מזה חצי מזה, נו קשה להחליט, בגלל זה אתמול אכלתי גם קוסקוס וגם אורז כי לא ידעתי במי לבחורXDDDDDDD * מלווח או ג'חנון? מלוואח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות
* מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל עם מסטיק בפנים
* רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית * המומינים או דרדסים? המומינים!
* טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלותXD * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי, בדרך כלל יש שירים ישנים כאלה בVH1 * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? נו באמת, זה נגמר כבר
האם אי פעם: * שברת פעם שן? אמ.. אני חושבת שלא * עשית טיפול שיניים? כה * הקאת במקום ציבורי? אמ יש מצבXD * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מזתאמרת? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא נראליXD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אוהו, בהחלט, לפעעמים יותר, לדוגמא
האמפי4 * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא, לא עישנתי. * טעמת קליק XL? זה כמו קליק רק בשקית יותר גדולה?XD חח לא, לא טעמתי אם כן,מהו המועדף עלייך? אני אוהבת קליק כריות
* פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? רגע, זה סופר? יש מצב, לא בטוח בכלל, שהוא בא אלינו לבתפר למפגש כזה מתישו בכיתה כלשהיתXD * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא מכירה אותה.. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא עולה לי.. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? חח יכול להיות, אבל לא זכור לי מקרהXD * רצית שיהיה לך זנב? לא
* ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לאXD * בלעת כפתור?לא
* תיקנת מורה על שגיאה?יכול להיות * נתקעת במגלשה? חחחחחח נו קורה שעוזרים לה עם הידיים.. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? אולי, לא זכור * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא
* בדמות מספר\\סרט? חח יש מצב לזה * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית?
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? יכול להיות לא זוכרתXD * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? בסופר!
חחחחחחחחחחחחח * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא נראלי * צבע שיש לכם סלידה ממנו: סגול+ורוד מושי * יש לך חיית מחמד? לא
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ערבית, אבל איי, אני מבינה טיפה ספרדית
* הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? אני קשורה בכללי לכל חפץ וחפץ שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כן אני פוחדת מהרבה דברים
חושך, מוות, חרקים, * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? עגיל בלשון
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לא טובה בסוגים! * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? כלמיני * זכית בהגרלה כלשהי? אפעם אני לא זוכה >< * שומע עכשו מוסיקה? כה - If I Could- State Of Shock * היום שצריך למחוק מהשבוע- אוהו! שני ורביעי
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות? שיש דגנים בבית אז אני אוכלת בד"כ לפני בצפר * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? סוג של
עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? את מי הוא מעניין?
* על מי אתה חושב עכשו? איזה כייף לגור, הוא במטבח! * מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא במטבח, ואני לא, שהיה מביא לי מים אני צמאה=\ * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן, שיעורים בערבית=\ הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה