שבוע טוב../images/Emo13.gif
כללי: *שם: צליל *זכר/נקבה:
*גיל: עוד חודש וחצי 17 *גובה: 1.63 בערך *משקל: מספיקX: *מידת נעליים: 38-9 כמה סוכר בקפה/תה? 2 תודה
* מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 * מהו מספר המזל שלכם? 3 * כמה חברים טובים יש לכם? לאדעת=] מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי * מי הזמר המועדף עליך? שלומי שבן ואביתר בנאי * מי הזמרת המועדפת עליך? ר'גינה ספקטור
* מי הלהקה המועדפת עליך? לאדעת * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? מלכת הדבורים-מרפסות * מה השיר המועדף עליך בכלל? שקט! * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? הוו הגעתי נראלי ל35 אני חושבת!
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אממ יש לי כמה דיסקים עם כל מיני שירים... לא משו רציני זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה! * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה! מה השאלה? * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? לא אוהבת את שניהם
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? עוף:\ * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה * אורז או פתיתים? פתיתים
* מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? חמאה! * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? שששששששששששששששששששששששששששש()*&^%$#@#$%^&*)}_()*&^%$#@ * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אה?!
* הוט או יס? הוט! * האלופה או השיר שלנו? אוי לא האם אי פעם: * שברת פעם שן?
* עשית טיפול שיניים? בכיתה ב' צילמו לי את השיניים הקדמיות לראות מתי הן יצמחו.. זה נחשב? * הקאת במקום ציבורי?
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא חושבת * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)
על מורה של מתמטיקה * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) יש מצב * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?
* טעמת קליק XL?
אם כן,מהו המועדף עלייך? הכתום! * פגשת אי פעם את מתי אטלס?
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?
* היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)
* רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
* רצית שיהיה לך זנב?
* ראית סרט כחול?
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
* בלעת כפתור?
* תיקנת מורה על שגיאה?
* נתקעת במגלשה?
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו?
* התאהב פעם במורה?איכ לא
* באבא\\אמא של חבר\\ה? אוי לא. די. אני נמצאת בחברה דתית! מספיק
* בדמות מספר\\סרט? ברור * במישהו מאותו מין?
* חווית אהבה חד צדדית? לא שידוע לי וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? בטח * ואחת אהובה שפשטה רגל? כן * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אפור * יש לך חיית מחמד? לא
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)
* הורים גרושים? חלילה * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הדיסקים שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) אממ לאדעת * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא איכ לא איכ לא * מה סקסי בעיניך? לאדעת * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לאדעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים, שיער ארוך ויפה כזה וכפות ידיים * זכית בהגרלה כלשהי? כן
* שומע עכשו מוסיקה?
* היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?
* האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?
עכשיו: * צריך לשירותים? קצת, כן * מלטף חיה? חחחחח לטפתי את אחי הקטןD: * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? יש לכותב שאלון זה קנקן?! למה? * על מי אתה חושב עכשו? על אנשים * מה אתה חושב על אותו אדם? שהם אנושים * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? חס וחלילה. סתם משעמם לי מי קראאאאאאאאאאאאאאאאאא?