טרלהלהלה.

NumberTwo

New member
יום שבת מבוזבז

כללי: *שם: רתם *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 16 וחצי *גובה: 1.58 *משקל: *מידת נעליים: 38 כמה סוכר בקפה/תה? לא שותה אף אחד * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם? * כמה חברים טובים יש לכם? כמה מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? * מי הזמר המועדף עליך? * מי הזמרת המועדפת עליך? * מי הלהקה המועדפת עליך? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? נשל הנחש * מה השיר המועדף עליך בכלל? * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? אולי רק דכאון שכזה * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 81! קניתי שלשום עוד שלושה- ג'ף באקלי, בוב דילן ומרקורי רב * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 0 זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי! * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? לבן
* תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? למה להסתפק באחד מהם? * בשר או עוף? אולי עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? למה להסתפק באחת? * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? * רוק כבד או רוק רגיל? * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? מומינים! * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות
* בידור או דרמה? דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? לפעמים זה ולפעמים זה * הוט או יס? יס * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו! האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? לא * הקאת במקום ציבורי? יכול להיות * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא יודעת * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? מממ מה?! * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)הכי רחוק זה להתלונן על מורה. ויש את עניין פולין (אין בבצפר) * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? יצא לי * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא יודעת * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? הירוק!! * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא קרה * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא שזכור * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? תמיד * רצית שיהיה לך זנב?לא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא אבל הכנסתי למישהו קב (יחיד של קביים) לפנים * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? המון. הייתי פעם כזאת מעצבנת! * נתקעת במגלשה? כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא! * בדמות מספר\\סרט? נשמע הגיוני * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית? לא חושבת וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? חח חלב ממותק * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? התו השמיני ופולאנדבר * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא שזכור * צבע שיש לכם סלידה ממנו: לא קיים * יש לך חיית מחמד? 2 חתולים *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא אבל אנגלית סוגשל שפת אם * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? מחברת * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) דבורים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי מי האחרים * חוטיני זה סקסי? כן\\לא בני עם חוטיני לא עושים לי את זה * מה סקסי בעיניך? * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? holes- mercury rev * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי!! * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: * צריך לשירותים? קצת * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? תרגיל בהיסטוריה
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? על אמא * מה אתה חושב על אותו אדם? איזה יופי שהיא ישנה ככה היא לא תדע שלא עשיתי ספונג'ה * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לשטוף את החדר

פינג פונג ביום שישי זה הזוי!!!

כללי: *שם:עוז *זכר/נקבה:זכר *גיל:17.3 *גובה:1.94+ *משקל:אממממ לא זוכר *מידת נעליים:46 כמה סוכר בקפה/תה?תה 3 קפה 1 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?9 * מהו מספר המזל שלכם?3 * כמה חברים טובים יש לכם?3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק * מי הזמר המועדף עליך?עברי לידר * מי הזמרת המועדפת עליך?דנה עדיני * מי הלהקה המועדפת עליך? אממממ היהודים שייגצע Bless The Fall Coldplay * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? גניבה-היהודים * מה השיר המועדף עליך בכלל?אמממ אין * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית ודיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?אמממ לא יודע * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אמממ לא יודע זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?לא זה ולא זה * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנון לבן * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?ג'חנון * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?גם וגם * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים?המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?מדע * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי * הוט או יס?הוט * האלופה או השיר שלנו?האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן?כן * עשית טיפול שיניים? לא * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)אממ לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לאאא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)אמממ לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לאאא * טעמת קליק XL?לא אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן * רצית שיהיה לך זנב?לא * ראית סרט כחול?כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?כן * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?כן * נתקעת במגלשה?כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה?לאאא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לאאא * בדמות מספר\\סרט?כן * במישהו מאותו מין?א * חווית אהבה חד צדדית?כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?אממ לא יודע * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?לא * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: * יש לך חיית מחמד?לאאא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)לא * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)מהלא נודע * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא כל כך * חוטיני זה סקסי? כן\\לא תלוי מאוד * מה סקסי בעיניך?אברהם גרנט במכנסיים קצריםXD * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?אמממ לא יודע * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?אמממ עיינים * זכית בהגרלה כלשהי?לא * שומע עכשו מוסיקה?לא * היום שצריך למחוק מהשבוע-שני * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לאאא עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא * על מי אתה חושב עכשו?העל הצוות * מה אתה חושב על אותו אדם?שהם בסדר * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?אמממ כן ללמוד לתנך

Paranoid Android

רדיוהד זה נחמד כזה.
כללי: *שם:בר אביגל. *זכר/נקבה:זכר. *גיל:16. *גובה:1.77. *משקל:72
*מידת נעליים:46? כמה סוכר בקפה/תה?שניים וחצי סוכר בארל גריי,תודה
* מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?2. * מהו מספר המזל שלכם?אין לי
* כמה חברים טובים יש לכם?כמה שצריך
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?אני לא חושב שיש לי סגנון אחד מועדף,אבל אם היה אז זה בטח היה בלוז. * מי הזמר המועדף עליך?אדי וודר/ברי סחרוף/רוברט פלאנט. * מי הזמרת המועדפת עליך?ג'ניס ג'ופלין/לי טריפון
* מי הלהקה המועדפת עליך?פרל ג'ם/לד זפלין. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?Red Hot Chili Peppers-Bloodsugersexmagik.אחת הליריקות המשובחות. * מה השיר המועדף עליך בכלל?אין. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?חסרת רגש. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?הממ....מעל 500
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך?17 ג'יגה מוזיקה על המחשב,רובה מתוך המקוריים.
זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה! * ספגטי או מקרוני?ספגטי! * גלידה או ארטיק?גלידה! * מגנום או מגנום לבן?מגנום! * תותים או דובדבנים?תותים! * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד! * בשר או עוף?כי עוף זה ציפור ובשר זה...חיה. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?חמאה
* אורז או פתיתים?אורז! * מלווח או ג'חנון?ג'חנון! * חמאה או גבינה?חמאה! * סלט ירקות או סלט פירות?סלטפירות! * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק! * רוק או פופ?שניהם! * רוק כבד או רוק רגיל?שניהם!טחחח,"רגיל". * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?הדבר הכי קרוב ללטיני שאני מכיר זה קרלוס סנטנה,וגם אותו אני לא ממש שומע. ובכלל,מוזיקה ישראלית זה חזק. * המומינים או דרדסים?לא ולא.בכ"מ לכל הסדרות ילדים יש קשר כזה או אחר לנאצים בסופו של דברXD * טלנבלות או מדע בדיוני?מדע בדיוני! * בידור או דרמה?בידור. * אמטיוי או וי אייג' ואן?וי אייצ' וואן! * הוט או יס?יס! * האלופה או השיר שלנו?neither.
האם אי פעם: * שברת פעם שן?יאפ,שן חלב. * עשית טיפול שיניים?אהא. * הקאת במקום ציבורי?לאD: * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כמובן! * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?...לא. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)אממ...לאחושב. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?כן. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)מגבר
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא! * טעמת קליק XL?לא חושב. אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס?אה...מי? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?תמיד
* רצית שיהיה לך זנב?כע,כשהייתי קטןXD * ראית סרט כחול?יאפ. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?עדיין לא,כל החיים לפני. * בלעת כפתור?נופ. * תיקנת מורה על שגיאה?כל הזמן. * נתקעת במגלשה?לא. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא. * התאהב פעם במורה?לאOם * באבא\\אמא של חבר\\ה?לאOם * בדמות מספר\\סרט?לאOם * במישהו מאותו מין?לא. * חווית אהבה חד צדדית?כמו כולם,לא?
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?לא. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?חנויות של גיטרות. * ואחת אהובה שפשטה רגל?מכולת שכונתית
* צבע שיש לכם סלידה ממנו:המממ,אין. * יש לך חיית מחמד?כע. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)לא! * הורים גרושים?לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?גיטרות. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)לא שידוע לי. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא. * חוטיני זה סקסי?לאO: * מה סקסי בעיניך?זה בשבילי לדעת ובשבילכן לגלות
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?Led Zeppelin-Since I've Been Lovin' You. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?אותה תשובה כמו 'מה סקסי בעיניך'. * זכית בהגרלה כלשהי?לא,אני ג'ינג'י,אנחנו לא זוכים בהגרלות. * שומע עכשיו מוסיקה?כע,רדיוהד! * היום שצריך למחוק מהשבוע-רביעי
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות?אהא. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לא^^
עכשיו: * צריך לשירותים?לא. * מלטף חיה?לא. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?אין ליD: * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?אני תוהה על קנקנו של רומי.הוא מתלהב בצורה חשודה מ1984. * על מי אתה חושב עכשיו?רומי. * מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא גיי עם שאיפות דיקטטוריות.-שפם- * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?למעשה,לאO:

© h i l a ©

New member
כלב

כללי: *שם: הילה *זכר/נקבה:
*גיל: 17 וחודש בול *גובה: 1.73 *משקל: מה קורה? *מידת נעליים: כנ"ל כמה סוכר בקפה/תה? 2 לפפעמים 1 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9 * מהו מספר המזל שלכם? 9, איזה קטע, גם המספר הלפני אחרון הוא 9 ובתאריך לידה שלי מופיע המספר 9 3 פעמים * כמה חברים טובים יש לכם? 3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק * מי הזמר המועדף עליך? אני בתקופה שהמוזיקה לא ממש מעניינת אותי * מי הזמרת המועדפת עליך? * מי הלהקה המועדפת עליך? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? * מה השיר המועדף עליך בכלל? * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 1 XD * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא יודעת, ממזמן לא צרבתי, יש בשביל זה MP זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? שניהם * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? שניהם * תותים או דובדבנים? שניהם * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה * בשר או עוף? נירא לי בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח. איכס ג'חנון * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? שניהם * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? * המומינים או דרדסים? * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות XD * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? לא רואה * הוט או יס? הוט בגלל הVOD * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? פעמים :D * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? יכול להיות * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא זוכרת * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? XD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא אבל שיתפתי פעולה עם כאלה שעוררו * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא, הקריאו לנו בכיתה ד' ומאז אני בסלידה * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן, לפולין ולאחד באפריל XD * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL?
אם כן,מהו המועדף עלייך? שוקולד לבן! * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא כי אף פעם לא העלו אותי דרגה * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? נכנסתי בטעות (!!!) לאתרים ולסרטונים של אחי, אבל זה לא נקרא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? נירא לי שכן XD * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? :( וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא זוכרת אבל נירא לי שכן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? יש סוגי חנויות שאני יכולה לבלות בהן שעות * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא זכור לי * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אין * יש לך חיית מחמד? כלבים *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) הונגרית. סתם * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? מזתומרת?! :( האמ פי המזדקן שלי שמחר יצא משימוש :( * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) 12 בלילה לבד ומקומות סגורים :( * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא ואני שונאת את זה * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? מדים * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים. אני יכולה להמשך למישהו רק בגלל העיניים (היה מישהו בטלוויזיה שצילמו לו רק את העיינים ואשכרה נמשכתי אליו) * זכית בהגרלה כלשהי? כן, בשרשת וטבעת וכל מיני כאלה בשווי 180 ש"ח (אחרי זה הלכתי להחליף ^^) * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי וחמישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? מאוד עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? נראה: לארגן תיק, לעשות 2 עבודות בהיסטוריה (ששתיהן להגשה) ועוד להשלים את כל הש.ב שעד היום לא עשיתי באנגלית + בוק ריפורט על ספר עם 200 עמודים שעדיין לא התחלתי וכל זה עד יום שני או עד יום ראשון הבא. אז כן :( * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? לינוי * מה אתה חושב על אותו אדם? שאני רוצה לא לספר לה שאני באה ואז ביום שני היא תראה שאני באה והיא נורא תשמח, רק שאני לא יכולה לעשות את זה :( * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן

יאי שאלוןן אבל תקראו ):

כללי: *שם: מעין *זכר/נקבה:נקבה *גיל:קטנה תפסיקו כבר לשאול *גובה:1.60 *משקל:חה *מידת נעליים:37 כמה סוכר בקפה/תה?סוכרזית בתה. בקפה 1 וחצי/2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 * מהו מספר המזל שלכם?פעם היה 6, ואז החלטתי שזה שטויות |: * כמה חברים טובים יש לכם?3-5. תלוי. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? אין ממש סגנון. כמעט הכל * מי הזמר המועדף עליך?אביתר בנאי
, עברי לידר, פוליקר * מי הזמרת המועדפת עליך? דידו, ופינק:$ לפעמים. * מי הלהקה המועדפת עליך? לא יודעת * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? תיאטרון רוסי * מה השיר המועדף עליך בכלל?מלאמלא * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחי ומטאל * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?בסביבות ה15 שנקנו לאחרונה ואני שומעת אותם * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 3 נראה לי זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?תלוי מתי. בד"כ ספגטי כי מקרוני כשכזה מוצצים אותו מהר הוא מעיף את הקטשופ על הכל הלחיים וזה :$ * גלידה או ארטיק? גלידה דה * מגנום או מגנום לבן? רגיל * תותים או דובדבנים?תותיםםם * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? לא יודעת זה נהיה קשה
* בשר או עוף?עוף, אין ספק. אבל בגדול לא אף אחד מהם כ"כ. רק כי אני חייבת. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד דה * אורז או פתיתים?פתיתיםם * מלווח או ג'חנון?איכס לא זה ולא זה * חמאה או גבינה? גם וגם * סלט ירקות או סלט פירות? ירקותתת כ"כ * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה לא על מקל * רוק או פופ? גם וגם * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל נו * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? גם וגם * המומינים או דרדסים? דרדסיםםם אבל הישן לפני שהוסיפו לזה מליון חדשים * טלנבלות או מדע בדיוני? לא זה ולא זה. אבל פעם הייתי בקטע של טלנובלות :$ * בידור או דרמה? בידור בידור בידור. פרינדס
* אמטיוי או וי אייג' ואן? זה לא אייץ'? ואף אחד מהם. אולי VH1 * הוט או יס? יססס * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו עונה 1 וזהו האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מה * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחחח לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אממ לא מהומה, אבל דיברתי עם הנהלה על דברים שלא בסדר וזה ושינו דברים. זה בי"ס דמוקרטי וזה, אין מהומות
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא להתמכר, אבל קראתי הכל * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)סביר להניח שכן אבל לא עולה לי עכשיו * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? עישנתי לא מלחץ חברתי והתחרטתי * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך?השחור שבחוץ הוא לבן * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא מי זה :$ * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? נתנו לי הדרכה ואז התחרטו. עצוב. לא להזכיר לי * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחח לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא יצא לי אבל יש אנשים שהייתי מקריבה את כולי בשבילם * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן מזמן אבל * רצית שיהיה לך זנב? פינטזתי
סתם לא מה * ראית סרט כחול? לא אבל פעם בטעות ירד לי בקאזה. אבל לא ראיתי!! * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? יש מצב * בלעת כפתור? לא איך בכלל כפתור נכנס לפה, אתם לועסים להנאתכם? |: * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? חחחחח לא מה * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? יו מלא * התאהב פעם במורה? לא ממששש התאהבתי אבל בקטע שלו וזה. ועבר כבר. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט?
לא * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית? לתקופה מסויימת, ואז זה נהיה דו צדדי. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? מותג אחד של בגדים מכוערים שפעם אהבתי (37 street) * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן כל האלה של הפיות והמזרקות הקטנות, יש לי מלא כאלה ואני כ"כ אוהבת * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא. אבל נראה לי שההיא מלפני שתי שאלות פשטה את הרגל * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אין ממש צבע, אבל יש שילובי צבעים. טורקיז-זהב ודברים דוחים כאלה * יש לך חיית מחמד? פסטוששששש
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)
* הורים גרושים?
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?אמממ לא עולה לי אבל בטח יש * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חרדות נטישה. סתם לא, אבל פעם. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי על מי. אם זה על אנשים קרובים אליי שאני יודעת שסומכים עלי שאני לא אעשה את זה אז אני קוטעת דברים כאלה כשאני שומעת * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? שוקולדד * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? תלוי בסיטואציה ובאנשים * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שרירים וחיוך * זכית בהגרלה כלשהי? זכיתי בלוטו ב3 שקל
* שומע עכשו מוסיקה?
* היום שצריך למחוק מהשבוע-ראשון איכססססס או שני * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא. אבל לפעמים בהסעה תפוח * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?
עכשיו: * צריך לשירותים? הייתי וזה עבר |: * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא אבל הזכרתם לי קקות * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? לא יודעת. אני סוג של לא חושבת על כלום |: * מה אתה חושב על אותו אדם? ^^ * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?
הודגש באמצעות מדגישומטיק
מי שקרא שיגיד

B a m b o o k

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

כללי: *שם: צליל *זכר/נקבה:
*גיל: עוד חודש וחצי 17 *גובה: 1.63 בערך *משקל: מספיקX: *מידת נעליים: 38-9 כמה סוכר בקפה/תה? 2 תודה
* מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 * מהו מספר המזל שלכם? 3 * כמה חברים טובים יש לכם? לאדעת=] מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי * מי הזמר המועדף עליך? שלומי שבן ואביתר בנאי * מי הזמרת המועדפת עליך? ר'גינה ספקטור
* מי הלהקה המועדפת עליך? לאדעת * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? מלכת הדבורים-מרפסות * מה השיר המועדף עליך בכלל? שקט! * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? הוו הגעתי נראלי ל35 אני חושבת!
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אממ יש לי כמה דיסקים עם כל מיני שירים... לא משו רציני זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה! * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה! מה השאלה? * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? לא אוהבת את שניהם
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? עוף:\ * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה * אורז או פתיתים? פתיתים
* מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? חמאה! * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? שששששששששששששששששששששששששששש()*&^%$#@#$%^&*)}_()*&^%$#@ * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אה?!
* הוט או יס? הוט! * האלופה או השיר שלנו? אוי לא האם אי פעם: * שברת פעם שן?
* עשית טיפול שיניים? בכיתה ב' צילמו לי את השיניים הקדמיות לראות מתי הן יצמחו.. זה נחשב? * הקאת במקום ציבורי?
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא חושבת * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)
על מורה של מתמטיקה * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) יש מצב * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?
* טעמת קליק XL?
אם כן,מהו המועדף עלייך? הכתום! * פגשת אי פעם את מתי אטלס?
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?
* היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)
* רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
* רצית שיהיה לך זנב?
* ראית סרט כחול?
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
* בלעת כפתור?
* תיקנת מורה על שגיאה?
* נתקעת במגלשה?
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו?
* התאהב פעם במורה?איכ לא
* באבא\\אמא של חבר\\ה? אוי לא. די. אני נמצאת בחברה דתית! מספיק
* בדמות מספר\\סרט? ברור * במישהו מאותו מין?
* חווית אהבה חד צדדית? לא שידוע לי וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? בטח * ואחת אהובה שפשטה רגל? כן * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אפור * יש לך חיית מחמד? לא
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)
* הורים גרושים? חלילה * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הדיסקים שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) אממ לאדעת * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא איכ לא איכ לא * מה סקסי בעיניך? לאדעת * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לאדעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים, שיער ארוך ויפה כזה וכפות ידיים * זכית בהגרלה כלשהי? כן
* שומע עכשו מוסיקה?
* היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?
* האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?
עכשיו: * צריך לשירותים? קצת, כן * מלטף חיה? חחחחח לטפתי את אחי הקטןD: * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? יש לכותב שאלון זה קנקן?! למה? * על מי אתה חושב עכשו? על אנשים * מה אתה חושב על אותו אדם? שהם אנושים * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? חס וחלילה. סתם משעמם לי מי קראאאאאאאאאאאאאאאאאא?

נלי פורטדו הזאת טובה

כללי: *שם: יעריתי *זכר/נקבה: נחשו *גיל: גם כן נחשו. וואלה כבר לא צריך לנחש, רק לעשות חיפוש בפורום על שאלונים קודמים. למה כל הזמן אותן שאלות *גובה: מי יודע. בטח מטר 89 *משקל: אהמ מחוך 20 אינץ' אומר משו#$^#$^^*#%^* *מידת נעליים: 37 כמה סוכר בקפה/תה? לא שותה כמעט. ואם כבר אז 2 גדושות * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? אני לא יודעת * מהו מספר המזל שלכם? כנ"ל * כמה חברים טובים יש לכם? מאות מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? היפהופ * מי הזמר המועדף עליך? זה לא זמר זה ראפר * מי הזמרת המועדפת עליך? ליל מאמא המלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 * מי הלהקה המועדפת עליך? המ * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? וואטס יור פנטזי אני לא מספיקה לחרוש עליו * מה השיר המועדף עליך בכלל? המ יש כמה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? שירים איכותיים שתכלס פשוט לא כיף לשמוע * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? מעט * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? מקרוני. מה ההבדל בכלל * גלידה או ארטיק? שניהם. תלוי ברמת הדיאטה שלי באותו יום * מגנום או מגנום לבן? מגנום. ושוקובו יותר טוב * תותים או דובדבנים? פיכס * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד, מה זאת השאלה הזאת בכלל * בשר או עוף? כי עוף זה ציפור ופרה זה חיה. לא מבינה, עוף זה לא בשר? אניוואיז הכל * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? לא אוכלת אותם הרבה * חמאה או גבינה? פיכס * סלט ירקות או סלט פירות? פיכס * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? המ * רוק כבד או רוק רגיל? פיכס * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים, אבל הם אנטישמיים * טלנבלות או מדע בדיוני? לא רואה * בידור או דרמה? דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV. קשה לכתוב באנגלית אה * הוט או יס? אינלי אפחד * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא חושבת * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כע [הנה לדוגמא] * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחחחח לובה הושפעה ממנו * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) עכשיו הקטע של האורך של החצאית עלה לכותרות * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן לחזרה לארץ * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא ב"ה * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? לא זוכרת בכלל את הטעמים * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא אבל פגשתי מתי ויש לי אטלס * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא מה אני ערבית!!!!!!!!!!!!11 * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן אני מתה על זה * נתקעת במגלשה? יש את המגלשות מים האלה בפארקים המעאפנים האלה בארץ שאינמצבבב שאתה עובר אותם חלק * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? חחחחח
שוץץץץץץץ
* באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא אבל התחברתי מאוד * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? היה את הוופל הזה שאני לא זוכרת איך קוראים לו. השם היה משו כמו לטבול/לשים בשוקו/קפה או אנערף ואני כבר לא רואה את זה * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? בארה"ב הייתי יכולה להיות שעות באמריקן איגל. כאן פול אנד בר * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אדום * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) קללות בערבית, ספרדית, רוסית וסומלית * הורים גרושים? לא
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן, פינצטה, המחשבון ז"ל ומי יודע מה עוד * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) ממוות. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן אז אני משתדלת שלא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? שרירי גב וידיים * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מה אני מבינה בזה * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שרירים * זכית בהגרלה כלשהי? היה פעם בבצפר קופסת שוקולד ענקיתתת שאם מנחשים כמה כדורי שוקולד יש בפנים אז מקבלים. זה סוג של הגרלה * שומע עכשו מוסיקה? כן וואיט פור יו של נלי * היום שצריך למחוק מהשבוע- יום א בגלל השביזות * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? קצת עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן ללמוד טריגו * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא אתה בטח סתם משועמם מה יש לתהות כאן * על מי אתה חושב עכשו? על קנקנו של הכותב * מה אתה חושב על אותו אדם? משועמם * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן מתמטיקה. פאק לא באלי טריגוווווווווו

RoRiL

New member
טרלהלהל גם לך אלין ../images/Emo6.gif

כללי: *שם: רותם *זכר/נקבה:
*גיל: 16 *גובה: 1.69 *משקל: לא בדקתי לאחרונה *מידת נעליים: 39 כמה סוכר בקפה/תה? 2 וחצי * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9 * מהו מספר המזל שלכם?2 * כמה חברים טובים יש לכם? 4 בערך הכי טובים, ועוד טובים מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פרחי תעשייתי
* מי הזמר המועדף עליך? שושו הדייג * מי הזמרת המועדפת עליך? אין ממש * מי הלהקה המועדפת עליך? די כל שאלון אותו דבר ;( * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? כרגע נדבקתי ל i miss you של בלינק * מה השיר המועדף עליך בכלל? אין אחד! * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מטאל כבד כבד ומזרחית? * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 7 בערך * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הרבה
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניהההה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? שאלה קשה.. * מגנום או מגנום לבן? לבן * תותים או דובדבנים? תותים! * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקלד
* בשר או עוף? בשרררר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולדדד * אורז או פתיתים?פתיתים * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל;] * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? יו, שאלה קשה
האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? סתימה וכאלה? * הקאת במקום ציבורי? לא שאני יודעת * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן חחח * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? גלגלינההההההה * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) עזבו * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? פעם * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) להוריד ריבועים, כיתה ט * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? כן:S * טעמת קליק XL? ברורררר אם כן,מהו המועדף עלייך? הירוק * פגשת אי פעם את מתי אטלס?
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? כן:( * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחח * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אפשר להגיד * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? מן הסתם, בנות עם רע. * רצית שיהיה לך זנב? חחחח * ראית סרט כחול? כן:p * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן * בלעת כפתור? לא
* תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? חח מה * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא:p * באבא\\אמא של חבר\\ה? אבוייייי * בדמות מספר\\סרט? לה * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? סקיטלס.. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? סטימצקי |חננה| וenter * ואחת אהובה שפשטה רגל? אמ.. לא זוכרת * צבע שיש לכם סלידה ממנו: זהב , הצילו * יש לך חיית מחמד? שושו בל הכלבה
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא ממש * הורים גרושים? לא.. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כמה וכמה * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) נחשים :S * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן:X * חוטיני זה סקסי? כן\\לא תלוי על מי:) * מה סקסי בעיניך? ג'ינסים על בנים :] * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לחישות כאלו * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? הרבה * זכית בהגרלה כלשהי? לא! * שומע עכשו מוסיקה? נואפ * היום שצריך למחוק מהשבוע- שני, וראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא .. עכשיו: * צריך לשירותים? לא XD * מלטף חיה? לא:( * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן, אוף * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? ^$#^$# * על מי אתה חושב עכשו?
* מה אתה חושב על אותו אדם? דברים טובים:p * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

משעמם..

כללי: *שם: נועה *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 17 וחודש:) *גובה: 164 *משקל: -- *מידת נעליים: 39-40 כזה כמה סוכר בקפה/תה? אחד וחצי, לפעמים סוכרזית אחד * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 * מהו מספר המזל שלכם? לא נראה לי שיש לי * כמה חברים טובים יש לכם? אמממ זה תלוי בהגדרה של טובים.. בסט פרינדס יש לי שתיים, חבריםטובים איזה שמונה מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק קליל כזה.. נראה לי, לא טובה בהגדרות * מי הזמר המועדף עליך? כרגע אביתר בנאי * מי הזמרת המועדפת עליך? אלאניס מוריסט * מי הלהקה המועדפת עליך? כרגע הביטלס * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Lifehouse - Everything ואקדח - אביתר בנאי * מה השיר המועדף עליך בכלל? קשה מדי * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? אובר מזרחית ואובר דיכאון.. אה, וכל מיני דברים שפשוט צורחים את המילים.. זה סתם נשמע לי כמו המון המון רעשP: * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?סביבות ה20 ומשהו * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אני לא צורבת, הכל נשאר על המחשב זה או זה: * סופגניה או לביבה? תלוי במצברוח * ספגטי או מקרוני? מה ההבדל?.. אני חושבת שספגטי אבל * גלידה או ארטיק? ארטיק אבל מהאלה של הגלידות כאילו, לא קרחP: * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן
* תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? תלוי מצברוח.. אבל עוגת גבינה קל להרוס * בשר או עוף? לא זה ולא זה * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? שניהם, כרגע פתיתים * מלווח או ג'חנון? נראה לי ג'חנון.. בשניהם לא נגעתי המון זמן * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? שניהם * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? מומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? לא סגורה על הגדרה.. אבל יש ויש, בעיקרון. * בידור או דרמה? אם הדרמה טובה אז דרמה. אם היא סתם מעפנה אז בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אף אחד מהם * הוט או יס? נראה לי יס, לי בכלל יש כבלים רגילים * האלופה או השיר שלנו? בע על שניהם... האם אי פעם: * שברת פעם שן? נראה לי שכן * עשית טיפול שיניים? מן הסתם
* הקאת במקום ציבורי? לא שידוע לי * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אהה, לא נראה לי? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חח לא שאני זוכרת * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא מהומה, סתם לא ויתרתי על איזה משהו קטן בכיתה ח' * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? בוודאי * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) בטוח שכן.. נראה לי אםשר להכניס ךזה את הקורס במדא, כי אני רוצה להיות במדא מכיתה ו' בערך ורק בין ט' לי' אפשר לעשות את הקורס * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא מלחץ חברתי, סתם היה בא לי לנסות.. * טעמת קליק XL? זה הטבלת שוקולד הזו של קליק? אז כן. זה נחמד אם כן,מהו המועדף עלייך? לא התעמקתי * פגשת אי פעם את מתי אטלס? נראה לי שהוא הופיע באיזו הצגה שהלכנו אליה מביצפר * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא שזכור לי * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא.. היא לא מעניינת אותי מספיק * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)רצתי לאמבולנס מיליון פעמים בשביל להביא בלוני חמצן וכל מיני ציוד... אם זה נחשב כמובן * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? ברור, כל הזמן * רצית שיהיה לך זנב? אהה, לא?
* ראית סרט כחול? לא מלא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חח לא נקראה לי. גם אם כן, לא בכוונה
* בלעת כפתור? לא.. * תיקנת מורה על שגיאה? ברור. בגלל זה המורה ללשון בחטיבה שנאה אותי.. זו לא אשמתי שהיא אמרה "ארבע שולחנות" * נתקעת במגלשה?לא נראה לי * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? חח כן בקטנה * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? חח זה סתם היה קראש! * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? לא יודעת וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא שזכור לי * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כה, פיקסליין, זו חנות לדברי אמנות פה בעיר... אני יכולה לגור שם * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא נראה לי * צבע שיש לכם סלידה ממנו: לא נראה לי שקיים * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) צרפתית ממש עילגת אם זה נחשב. ואני יודעת להגיד שתיים וחצי מילים ברוסית * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? בובה של פו הדוב
והגייד שמישהו מהתחנה נתן לי חח:p * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) יותר מדי * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי על מי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא בקטנה * מה סקסי בעיניך? זיפים, חיבוק עוטף כזה * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? רוק שקט שכזה * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? זיפים, חיבוק, עיניים * זכית בהגרלה כלשהי? אממ כן.. פעם זכיתי באיזו קלטת כזו ממעריב לילדים, כרטיס זוגי להופעה של משינה
, וזכיתי במאתיים שקל מאיזה חישגד
. אה וב20 שח מחישגד מדא
* שומע עכשו מוסיקה? כה * היום שצריך למחוק מהשבוע- שני * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?משתדלת * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? בטירוף עכשיו: * צריך לשירותים? לא במיוחד * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? בקטנה * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חח כן קצת * על מי אתה חושב עכשו? --- * מה אתה חושב על אותו אדם? שאני רוצה אותו * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? ברור זה חופר

לא הייתי פה די הרבה זמן ../images/Emo3.gif

כללי: *שם: שירה
*זכר/נקבה: נקבה *גיל: 17 *גובה: 1.64 *משקל: 49 *מידת נעליים: 38 כמה סוכר בקפה/תה? פרנץ' ונילה, וכמה שיותר. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 * מהו מספר המזל שלכם? אין כזה =\ * כמה חברים טובים יש לכם? טובים-טובים? 2-3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק קלאסי * מי הזמר המועדף עליך? שלום חנוך, אביתר בנאי, ג'ף באקלי, ג'ון לנון... להמשיך? * מי הזמרת המועדפת עליך? אני לא אוהבת זמרות. אולי מארינה, כי יש לה קול מדהים. * מי הלהקה המועדפת עליך? תמוז-ביטלס-כוורת-קווין זה הטופ 4 * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? "תיאטרון רוסי", ביומיים האחרונים לא יוצא ממני. * מה השיר המועדף עליך בכלל? לא בוחרת. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? למדתי לצחוק מהכל * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? יש... 40 בערך? * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? זה או על המחשב או באמפי, בשביל מה צרובים. זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניההה * ספגטי או מקרוני? מקרוני * גלידה או ארטיק? גלידה בארשבע :p * מגנום או מגנום לבן? מה מגנום, שוקובו. * תותים או דובדבנים? דובדבנים
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד, וכמה שיותר. * בשר או עוף? עוף! * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד, וכמה שיותר. * אורז או פתיתים? תלוי. אורז. * מלווח או ג'חנון? מלווח. * חמאה או גבינה? אווו.... חמאה. * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות. אבל בלי יותר מדי ירקות. * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיקאורביט. * רוק או פופ? רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל... מה שזה לא אומר. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית.. * המומינים או דרדסים? מומינים!!! * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני, בכל זאת, קלאסיקות. * בידור או דרמה? כל עוד זה איכותי זה לא משנה * אמטיוי או וי אייג' ואן? וי אייצ' וואןןןן * הוט או יס? יס.. * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו, רני כפרעליו, דא. האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא. * עשית טיפול שיניים? חוץ משיננית, לא. * הקאת במקום ציבורי? כל אכסניה אפשרית. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כלהזמן. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן!!! היא נראת בדיוק כמוה! * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) האמת שהשנה יותר מדי אנשים שמעו מה יש לי להגיד. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא. די עם הקוסם הממושקף הגיי הזה. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) תלמה ילין..=\ * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא מלחץ חברתי ולא התחרטתי. * טעמת קליק XL? כן. לא משהו. אם כן,מהו המועדף עלייך? אף אחד מהם. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? כן! הוא היה במקיף. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? אוי, באסה. לא. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? היא דווקא לא כזאת גרועה... חח * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא קרו לי מקרי-כמעט-מוות דרמטים בחיים. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? אוהו. * רצית שיהיה לך זנב? לא עונה על זהה * ראית סרט כחול? גם על זה לא.
. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן :S * בלעת כפתור? לא. * תיקנת מורה על שגיאה? אני לא עושה את זה כמעט, אבל, נו באמת, איזה מורה אומר שכיכר רבין היה פעם כיכר המדינה?!? [כן, זה המצב כאן...] * נתקעת במגלשה? כן :S * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן. * התאהב פעם במורה? נהה * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא, איכ. * בדמות מספר\\סרט? חחחח * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? לא ברור עדיין וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? הפסיקו לייצר בכלל... זה היה המילקי של יטבתה, לפני שהם התאחדו עם שטראוס. זה היה מרובע כזה עם קצפת ושוקולדת וזה היה כה טעים. ויום אחד באה דודה עפרה ולקחה הכל
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? דיסקלאב (R.I.P), החור בשחור וחנויות צילום. * ואחת אהובה שפשטה רגל? הסניף הבארשבעי של דיסקלאב. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב. * יש לך חיית מחמד? יותר מדי. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? פלאפון? :p * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) מטיסות, קצת. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא ממש :) * חוטיני זה סקסי? כן\\לא - לאיודעת. אבל זה לא נוח =\ * מה סקסי בעיניך? כדורסל וגיטרות חשמליות. זתומרת, הגברים שמחזיקים אותם. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? ממממ... לא סגורה על זה. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים, שיער, כתפיים. * זכית בהגרלה כלשהי? כן!! * שומע עכשו מוסיקה? כן :) * היום שצריך למחוק מהשבוע- חמישי. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? בכלל לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כןןןןןן עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? אוי, לא. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? הצילו. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כלל וכלל לא. * על מי אתה חושב עכשו?
* מה אתה חושב על אותו אדם?
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? אופקוייס.

Anni Lupu

New member
רק כי יש לי כמה דקות...

כללי: *שם: אני *זכר/נקבה: נקבה *גיל: עוד שבועיים 17 *גובה: 1.66 *משקל:-- *מידת נעליים: 38-39 כמה סוכר בקפה/תה? 2 כפיות * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 * מהו מספר המזל שלכם?2 * כמה חברים טובים יש לכם? יש כמות יפה:) מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? אין משהו מוגדר * מי הזמר המועדף עליך? הראל מויאל * מי הזמרת המועדפת עליך?קלי קלארקסון,אבריל לאבין, שירי מיימון, * מי הלהקה המועדפת עליך? רד הוט צ'ילי פפרז, האחים ג'ונס * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? me love * מה השיר המועדף עליך בכלל?my heart will go on * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?דיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? אני לא אלך לספור עכשיו... * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? כנ"ל זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? שניהם>< * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים?תותים,ברור * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שתיהן! עשה לי חשק... * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות?פירות * מסטיק או סוכריה על מקל?סוכרריה על מקל * רוק או פופ?פופ * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית * המומינים או דרדסים?מומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV * הוט או יס?הוט * האלופה או השיר שלנו?האלופהה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? גשר,פלטה,רסן,סתימות. מספיק? * הקאת במקום ציבורי? גן ילדים נחשב? * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא יודעת... * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) עוד לא קרה המקרה * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כ-ן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) יום הולדת! * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?עוד לא ניסיתי סיגריה... * טעמת קליק XL?נראה לי שכן אם כן,מהו המועדף עלייך? לא יודעת * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? הרבה פעמים * רצית שיהיה לך זנב? חח לא תודה * ראית סרט כחול? אמ.. לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חס ושלום * בלעת כפתור? לא, אבל זה יכול להיות מצחיק אם זה באמת קרה למישהו. למרות שזה מסוכן. * תיקנת מורה על שגיאה? אכן, קרה * נתקעת במגלשה? שהייתי קטנה * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? קרה. * התאהב פעם במורה? לאאא איכס! * באבא\\אמא של חבר\\ה? זה יהיה מוזר ביותר, ולא קרה לי (!) * בדמות מספר\\סרט? קרה, לצערי * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? פעמיים וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? יש מוצר שלא הביאו לארץ-דאודורנט בריח וורדים של דאב * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? חנויות של דיסני! * ואחת אהובה שפשטה רגל? הייתה אחת שאני לא זוכרת איך קוראים לה.. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צבעי מרקר * יש לך חיית מחמד? היה לי כלב ושני תוכים *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) פורטוגזית, ולומדת צרפתית * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? בובה שיש לי מגיל שנה בשם מיכל * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך,גבהים,מהמוות... * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? עיניים יפות, חיוך:) * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?-- * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים יפות * זכית בהגרלה כלשהי? לא זוכרת * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? מאוד!!! עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?ממש לא * על מי אתה חושב עכשו? על מאי * מה אתה חושב על אותו אדם? שלא תאחר לתחנה כי אחרת נידפק * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

Rose131

New member
המ

כללי: *שם:נועה *זכר/נקבה:נקבה *גיל:16 *גובה:170 *משקל:X *מידת נעליים:40 פלוס מינוס כמה סוכר בקפה/תה?בתה סוכרזית אחד וכפית דבש, בקפה שני סוכרזית. מנסה להוריד את הסוכרזית משניהם כי זה לא בריא בשיט. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 * מהו מספר המזל שלכם?9, 26 * כמה חברים טובים יש לכם?1 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?כלמיני. * מי הזמר המועדף עליך?זמר? לבד? לאדעת
* מי הזמרת המועדפת עליך?נו! אמ.. אבריל?XD * מי הלהקה המועדפת עליך? MCR, HIM ודה יוזד. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? תקופה אחרונה. אמ.. out through the curtains של the hush sound * מה השיר המועדף עליך בכלל? חח אי אפשרי לבחור. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?לאדעת
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך? כנל זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?מה ההבדל?
* גלידה או ארטיק?גלידה! * מגנום או מגנום לבן?לא לבן * תותים או דובדבנים?תלוי, אבל בדר"כ תותים. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גבינה!
* בשר או עוף?בדיוק נהייתי צמחונית השבוע, מסתבר
* עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד צ'יפס, מה. * אורז או פתיתים?אורז! * מלווח או ג'חנון?אממממ... * חמאה או גבינה?אמ! * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?תלוי! * רוק או פופ?תלוי, אבל בדר"כ רוק * רוק כבד או רוק רגיל?תלוי * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?תלוי, בדר"כ לועזי * המומינים או דרדסים?מומינים! * טלנבלות או מדע בדיוני?מדעבדיוני * בידור או דרמה?תלוי, הכי טוב זה שילוב. * אמטיוי או וי אייג' ואן?תלוי
* הוט או יס? גם תלוי, נו! * האלופה או השיר שלנו?אנג'ל, מה. האם אי פעם: * שברת פעם שן? אכן * עשית טיפול שיניים? אכן * הקאת במקום ציבורי? אמממממ.. לא נראה לי
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אכן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?XDDD לגמרי * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) סתם דברים קטנים ומפגרים, אתם יודעים
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?מאוד * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)חע, להארי פוטר! סתם נו, אמ.. נו, לדברים אישיים כאלה
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?לא אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס?מי?
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? הממ... * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?מי?
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כל כולי זה יחסי. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?המון פעמים. * רצית שיהיה לך זנב?ברור! * ראית סרט כחול?לא
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?אאוץ'. לא. * בלעת כפתור?לאXD * תיקנת מורה על שגיאה?אכן * נתקעת במגלשה?אממ.. נראה לי? * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?XD לא * התאהב פעם במורה?גאד לאS: * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא! * בדמות מספר\\סרט?ברורXD * במישהו מאותו מין?וילה נחשב? * חווית אהבה חד צדדית?לא בטוחה וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?אממ.. אני בטוחה שהיה משהו, אבל לא זוכרת. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?תומר, בגלל המוכר הנחמד
ובאוכלסיני, מאותה הסיבה. טאוור רקורדס, מאותה הסיבה- כי המוזיקה שם מחורבנת בכל מקרה. אממ.. איקאה, כי הלכתי שם לאיבוד
ונו, דברים! אני מניחה שאם אי פעם אזכה להגיע למקדש הזה Fame באמסטרדם, אז שם. * ואחת אהובה שפשטה רגל? אמ נו, הייתה איזה אחת. לא זוכרת! * צבע שיש לכם סלידה ממנו:צהובכתום * יש לך חיית מחמד?נופ *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)אני יודעת להגיד 3 מילים בערבית! * הורים גרושים?ברור * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לגמרי. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)אכרנופוביה בעיקר. עוד כמה דברים, אבל בעיקר זה. ופחד מרעידות אדמה, אם קיים אחד. ופחד משגרה, אם קיים אחד
* מרגיש רע כשמרכל על אחרים?תלוי על מי ועל מה. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא תלוי * מה סקסי בעיניך?שיער ארוך, יכולת הבעה גבוהה[תהרגו אותי], ציור\צילום\נגינה\משהו אומנותי אחר. זיפים! * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?חחח יש ויש, מה. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?לא עניתי על זה לפני שתי שאלות? * זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע-הרבה מהם * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?מנסה * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לגמרי עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?מטלות זה יחסי * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?אממ.. כן?
* על מי אתה חושב עכשו? על.. אוף
* מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא חמוד. ובלתי ניתן להשגה. ושיעבור בקרוב! * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא בדיוק.

למעלה