טרלהלהלה.

kelly7i

New member
קראת?../images/Emo2.gif

פשש אני עדין צמאה, עוד לא שתיתי עדין אין לי כח לקום

זונע

New member
סעמק עניתי על חצי ונמחק

כללי: *שם: אורי *זכר/נקבה: ז *גיל: 17 עוד חודשיים *גובה: 1.80 *משקל: *מידת נעליים: 44 או 45 כמה סוכר בקפה/תה? לא תודה * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 * מהו מספר המזל שלכם? אין לי * כמה חברים טובים יש לכם? 5-6 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? מטאל לסוגיו * מי הזמר המועדף עליך? רוי קאן(קמלוט) * מי הזמרת המועדפת עליך? אנג'לה גוסוו(ארץ' אנמי) ולי טריפון(אטליז
) * מי הלהקה המועדפת עליך? כרגע אטליז...אין ספק * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אטליז-בולשביקס...כמה חרשתי עליו כמה! * מה השיר המועדף עליך בכלל? נראלי abed-cement * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? ראפ מפגר של שחורים * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 30-40 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא הרבה, הרוב על המחשב זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? איכס * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? לבן ברור * תותים או דובדבנים? איכס * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? כי עוף זה לא בשר... * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? איכס * מלווח או ג'חנון? איכס * חמאה או גבינה? איכס * סלט ירקות או סלט פירות? איכס * מסטיק או סוכריה על מקל? אף פעם לא יצא לי להתעמק בזה * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוב המקרים כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית...כאילו מה, אטליז. * המומינים או דרדסים? המומינים!!!! * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות
* בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? VHI1...פעם הם היו מפציצים עם מטאל * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופאג ברור! האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? אממ...לא חושב האמת * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כי אין לי משהו יותר טוב לעשות?... * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) נדמה לי שכן, אני אפילו לא זוכר על מה. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? איכס, לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) חצי שנה
לאבודים ברור!!! * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? בקטנה * טעמת קליק XL? לא חושב אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא עדיין לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? ברור * רצית שיהיה לך זנב? כן * ראית סרט כחול? להה * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חח...אולי * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כל יום...גורם לי להרגיש גבר * נתקעת במגלשה? חח אולי * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? ברור
קייט
!! * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? as we speak וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? גיטרות שמאליות באופן כללי
קשה להשיג בארץ * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כלי זמר * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא שאני זוכר * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב... * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא ממש, יודע קצת צרפתית * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? המחשב שלי, והקופת חיסכון של הפועל שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) לא * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא
* חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא יודע...לא התעמקתי בזה * מה סקסי בעיניך? מישהי מסוימת * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? גורגריינד!!!! סתם * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? לא יודע * זכית בהגרלה כלשהי? בווינר
דוגרי זה הגרלה * שומע עכשו מוסיקה? כן...Daath-Subterfuge * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון, כל כך * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? אחושרמוטה עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? מישהי * מה אתה חושב על אותו אדם? רק דברים טובים * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? בעקרון ללמוד לתנ''ך, אבל זה לא שהייתי לומד במילא.

Snow fairy

New member
קראתי:]

וואי, ידיד שלי שמאלי והוא לימד את עצמו להחזיק את כל האקורדים הפוך כדי שהוא יוכל לנגן על כל גיטרה

זונע

New member
פסדר...אקורדים

ומה אם רוצים לעשות משהו יותר מתקדם מזה?
אני כבר מראש התחלתי לנגן על שמאלית וחסכתי לעצמי כאב ראש של ללמוד על ימין...מצד שני באמת קיבלתי כאב ראש אחר

gurke

New member
חחח אני יכול להפוך את הגיטרה שלי

ולנגן עלייה (זה יותר מסובך, כי גם הידיים הפוכות וגם המיתרים הפוכים
) אקורדים אני עושה סבבה אבל שאר ירקות זה לא משהו

Torn Up Letters

New member
ביבידי! באבידי! בוווווווווווווווו!!! [א]

כללי:
*שם: לילך.
*זכר/נקבה: נקבה.
*גובה: 1.67 בערך.
*משקל: -
*מידת נעליים: 39-40.
כמה סוכר בקפה/תה? אחד וחצי.
* מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3.
* מהו מספר המזל שלכם? 9.
* כמה חברים טובים יש לכם? 7.
מוזיקה:
* מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? הכל.
* מי הזמר המועדף עליך? עברי לידר, אריק ברמן.
* מי הזמרת המועדפת עליך? כל מיני.
* מי הלהקה המועדפת עליך? 3DD.
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Now You're Gone / Basshunter
* מה השיר המועדף עליך בכלל? ואולי / עברי לידר.
* איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מעפן.
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 12 בערך.
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין לי.
זה או זה:
* סופגניה או לביבה? סופגניה.
* ספגטי או מקרוני? מה ההבדל?
* גלידה או ארטיק? אף אחד.
* מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן עם התות הזה.
* תותים או דובדבנים? דובדבנים.
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד.
* בשר או עוף? צמחונית.
* עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה. :]
* אורז או פתיתים? פתיתים. אורז זה כזה מגעיל.
* מלווח או ג'חנון? שאלה קשה.
* חמאה או גבינה? גבינה.
* סלט ירקות או סלט פירות? פירות. דה.
* מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק!
* רוק או פופ? רוק.
* רוק כבד או רוק רגיל? סתם רוק.
* מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית.
* המומינים או דרדסים? אף אחד. |:
* טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות.
* בידור או דרמה? מממ תלוי במצברוח.
* אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי!
* הוט או יס? הוט!!
* האלופה או השיר שלנו? וואי זה גם קשה.

Torn Up Letters

New member
ביבידי! באבידי! בוווווווווווווווו!!! [ב]

האם אי פעם:
* שברת פעם שן? לא נראה לי.
* עשית טיפול שיניים? כן.
* הקאת במקום ציבורי? לא.
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? יש מצב.
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחחחחח לא.
* עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) ממש לא.
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא. |:
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן, לנזם. יותר משנה אפילו.
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? ממש לא.
* טעמת קליק XL? אמ, לא זוכרת.
אם כן,מהו המועדף עלייך? לא יודעת.
* פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא.
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? חחחח לא.
* היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? האמת שלא.
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא זוכרת.
* רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? ברור.
* רצית שיהיה לך זנב? לא.
* ראית סרט כחול? לא.
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחחחחחחחחחחח לא. אבל הכניסו לי. |:
* בלעת כפתור? לא.
* תיקנת מורה על שגיאה? בטח, זה הכי כיף שיש.
* נתקעת במגלשה? חחח כן.
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו? יאפ.
* התאהב פעם במורה? לא.
* באבא\\אמא של חבר\\ה? לא.
* בדמות מספר\\סרט? לא.
* במישהו מאותו מין? לא.
* חווית אהבה חד צדדית? בערך.
וסתם:
* יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא זוכרת.
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? ברור.
* ואחת אהובה שפשטה רגל? לא נראה לי.
* צבע שיש לכם סלידה ממנו: חרדל.
* יש לך חיית מחמד? כן.
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא.
* הורים גרושים? לא.
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? בטח.
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) הכל מהכל.
* מרגיש רע כשמרכל על אחרים? קצת.
* חוטיני זה סקסי? כן\\לא איכסה פויה.
* מה סקסי בעיניך? -
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? המכלול. :X
* זכית בהגרלה כלשהי? לא שזכור לי.
* שומע עכשו מוסיקה? כן.
* היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון. הוא כזה מעפן.
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות? ממש לא.
* האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים, כן.
עכשיו:
* צריך לשירותים? האמת שכן.
* מלטף חיה? לא.
* חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא, אבל הזכרתם לי.
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? נגיד. |:
* על מי אתה חושב עכשו? על אף אחד.
* מה אתה חושב על אותו אדם? -
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא חחח.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
קראתם את החרא הזה בכלל?

A Broken Myth

New member
../images/Emo9.gif

כללי:
*שם: נועה. *זכר/נקבה: נקבה. *גיל: 16.8 *גובה: 1.70 *משקל:
. *מידת נעליים:
. כמה סוכר בקפה/תה? כפית ^^ * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 :) * מהו מספר המזל שלכם? אין אחד כזה >< * כמה חברים טובים יש לכם? תלוי איך מגדירים חברים טובים. יש אחת ממש טובה, כל השאר חברים טובים D:
מוזיקה:
* מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק. (אבל לא כבד כזה שצורחים וזה
) * מי הזמר המועדף עליך? המ, אין. * מי הזמרת המועדפת עליך? כנ"ל
. * מי הלהקה המועדפת עליך? 30seconds to mars
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? my heart - paramore * מה השיר המועדף עליך בכלל? אוהו, יש הרבה >< * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית. ים תיכוני כזה. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? האמת שהרבה. אני לא זוכרת. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? כנ"ל
><.
זה או זה:
* סופגניה או לביבה? לביבה. * ספגטי או מקרוני? מקרוני. * גלידה או ארטיק? גלידה. * מגנום או מגנום לבן? מגנום. * תותים או דובדבנים? תתווותתתייייםםם
. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? ברור שעוגת שוקולד
. * בשר או עוף? עוף. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד
* אורז או פתיתים? אורז. * מלווח או ג'חנון? ג'חנון. * חמאה או גבינה? לודעת
. * סלט ירקות או סלט פירות? סלט פירות
. * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריהעלמקל
. * רוק או פופ? רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית. * המומינים או דרדסים? דרדסים >< * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות, כי דרמות זה הכי, אחי. (לא תקף לשאלה מתחתXD) * בידור או דרמה? בידור. * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי. * הוט או יס? הוט. * האלופה או השיר שלנו? האלופהההההההה.
האם אי פעם:
* שברת פעם שן? נופ. * עשית טיפול שיניים? יאפ. * הקאת במקום ציבורי? נופ. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא....
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? נופ. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) נופ. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ננננופ. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לאדעת XD * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? נופ. (כאילו, לא עישנתי אפעם XD) * טעמת קליק XL? יאפ. אם כן,מהו המועדף עלייך? המ... לא זוכרת >< * פגשת אי פעם את מתי אטלס? נופ. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? נופ
. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחח, לא
. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אמ, לא. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יאפ. * רצית שיהיה לך זנב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, לא XDDD * ראית סרט כחול? נופ. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? ישמצב XD * בלעת כפתור? לא. * תיקנת מורה על שגיאה? כןןןן XDDDD (את המורה הנורא חכמה שלי למתמטיקה ><) * נתקעת במגלשה? אמממ, לא. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן. * התאהב פעם במורה? לא. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. * בדמות מספר\\סרט? לא. * במישהו מאותו מין? לא. * חווית אהבה חד צדדית? כן.
וסתם:
* יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? אממ, ישמצב, לא זוכרת. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כל חנות שמוכרת בגדים XD * ואחת אהובה שפשטה רגל? זה לא חנות, זה פיצרייה
. אורגנו ז"ל. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: המ, זהב XD * יש לך חיית מחמד? היה
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) נופ. * הורים גרושים? נופ. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? המ. יש כמה. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) לא. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן, לפעמים. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לאאאאאאאאאאא. * מה סקסי בעיניך? יש הרבה דברים. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? .... * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? יש דברים. אינליכוח לפרט XD * זכית בהגרלה כלשהי? לא
. אפעם!!!1 * שומע עכשיו מוסיקה? נופ. * היום שצריך למחוק מהשבוע- שני. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא אוכלת, שותה. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לאלא.
עכשיו:
* צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? לא. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא... * על מי אתה חושב עכשיו? הרבה אנשים. * מה אתה חושב על אותו אדם? כל מיני דברים. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? חחחחח, וואי לגמרי XD

gurke

New member
קראתי ../images/Emo9.gif

זה מצחיק שאת אומרת רוק לא כבד כזה שצורחים, כי פעם אפילו לד זפלינג היה נחשב מטאל

A Broken Myth

New member
אני לא שומעת לזדפלין../images/Emo12.gif

או שפשוט לא הבנתי ת'כוונה של המשפט XDDD (*תירוציםלמיניהם:* המ, אני עייפה, אני לא שמה לב. אני לא יודעת בגלל זה את הכוונה. אממ. אממ.. כן
)

למעלה