סעמק עניתי על חצי ונמחק
כללי: *שם: אורי *זכר/נקבה: ז *גיל: 17 עוד חודשיים *גובה: 1.80 *משקל: *מידת נעליים: 44 או 45 כמה סוכר בקפה/תה? לא תודה * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 * מהו מספר המזל שלכם? אין לי * כמה חברים טובים יש לכם? 5-6 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? מטאל לסוגיו * מי הזמר המועדף עליך? רוי קאן(קמלוט) * מי הזמרת המועדפת עליך? אנג'לה גוסוו(ארץ' אנמי) ולי טריפון(אטליז
) * מי הלהקה המועדפת עליך? כרגע אטליז...אין ספק * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אטליז-בולשביקס...כמה חרשתי עליו כמה! * מה השיר המועדף עליך בכלל? נראלי abed-cement * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? ראפ מפגר של שחורים * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 30-40 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא הרבה, הרוב על המחשב זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? איכס * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? לבן ברור * תותים או דובדבנים? איכס * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? כי עוף זה לא בשר... * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? איכס * מלווח או ג'חנון? איכס * חמאה או גבינה? איכס * סלט ירקות או סלט פירות? איכס * מסטיק או סוכריה על מקל? אף פעם לא יצא לי להתעמק בזה * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוב המקרים כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית...כאילו מה, אטליז. * המומינים או דרדסים? המומינים!!!! * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות
* בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? VHI1...פעם הם היו מפציצים עם מטאל * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופאג ברור! האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? אממ...לא חושב האמת * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כי אין לי משהו יותר טוב לעשות?... * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) נדמה לי שכן, אני אפילו לא זוכר על מה. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? איכס, לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) חצי שנה
לאבודים ברור!!! * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? בקטנה * טעמת קליק XL? לא חושב אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא עדיין לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? ברור * רצית שיהיה לך זנב? כן * ראית סרט כחול? להה * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חח...אולי * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כל יום...גורם לי להרגיש גבר * נתקעת במגלשה? חח אולי * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? ברור
קייט
!! * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? as we speak וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? גיטרות שמאליות באופן כללי
קשה להשיג בארץ * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כלי זמר * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא שאני זוכר * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב... * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא ממש, יודע קצת צרפתית * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? המחשב שלי, והקופת חיסכון של הפועל שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) לא * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא
* חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא יודע...לא התעמקתי בזה * מה סקסי בעיניך? מישהי מסוימת * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? גורגריינד!!!! סתם * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? לא יודע * זכית בהגרלה כלשהי? בווינר
דוגרי זה הגרלה * שומע עכשו מוסיקה? כן...Daath-Subterfuge * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון, כל כך * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? אחושרמוטה עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? מישהי * מה אתה חושב על אותו אדם? רק דברים טובים * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? בעקרון ללמוד לתנ''ך, אבל זה לא שהייתי לומד במילא.