Saturday Jam Session

van halen

New member
תודה. לקטעים שלך יש הרבה חשיפה ../images/Emo13.gif

הטרק עבר את המכסה של האתר שהיא די גבוהה. יפה מאוד.

van halen

New member
לא מבייש את הפירמה ואת הרמה שהתרגלנו אליה

בקטעים האלו שלך. כרגיל קטע חזק מאוד. סאונד מצויין, טכניקה מהסרטים, התפתחות יפה מאוד של הסולו ושמירה על עניין (ושטף) לאורך כל הקטע. אין מילים. באמת עבודה של מקצוען מכל בחינה.

ran 15

New member
אני אקצר -...

WWWWWWWWWWWoooooW בשנייה 47 48 איך מוציאים את הצליל הזה בגיטרה...צליל של "טיפוס" כזה..לא ידוע להגדיר אותו.. נחכה לאילתורים הבאים...

yotamn9

New member
../images/Emo31.gifציפיתי ממך ליותר

קודם כל, הסאונד חרא. צריך לקחת ממך את כל הציוד הזה. דבר נוסף זה הרגש. מה אתה עשוי מקרח?! זה נשמע טכני מדי, כאילו אין לך עניין בקטע. עוד משהו זה הנגינה עצמה. אני חושב שכדאי שתקח שיעור או שניים עם מורה שיראה לך את הבסיסים. פשוט קשה לשמוע את זה.
אחד גדול.

eran377

New member
עלוב... פשוט עלוב../images/Emo31.gif

כל כך עלוב שהרגשתי בשניות הראשונות כאילו זה קטע של גארי מור... קיצר שומעים חזק פה את ההשפעה שלו עליך. סחטיין

moshikobahar

New member
איזה סאונד!

יופי של אילתור! אהבתי ב2:50 את הטרצות :) ואת ההתחרפנות בסוף!

arch23

New member
אחלה נגינה

יש פה כמה קטעים מהירים מגניבים לאללה והרמוניות יפות. לגבי הסאונד - מה לעשות, לא הרשים אותי. אי אפשר להגיד שזה גרוע, אבל זה באמת נשמע כמו פדאל טרנזיסטור דיירקט, לא יותר מזה. סורי.

moshikobahar

New member
שמע

שומעים טוב מאוד שהמקור שלו (מה שנכנס לכרטיס) נשמע בן זונה! אולי זה איכות ההקלטה,אולי זה המיקס..ככה שמה שיוצא מהכרטיס נשמע פחות טוב

arch23

New member
בשיא הכנות

אני מחכה שהבייקינג יהיה קצת יותר לכיוון 2-2.5 דקות. אני לא חושב שאצליח לסחוב 4:45 , ועוד בלי להשתעמם מעצמי.

Katarzis

New member
להפוך את זה למעניין זה חלק מהעניין

חוץ מזה תמיד אפשר לחתוך אותם כי הם חוזרים על עצמם, אבל בכללי אתה צודק - זה מלאה לשמוע קטעים כל כך ארוכים כשיש הרבה כאלה. חיים - תמצא משהו יותר קצר
.

mosesg

New member
הנה הנסיון שלי

הסאונד לא מדהים, עשיתי בטייק אחד ולקח לי קצת זמן להיכנס לפיל הנכון תקשיבו ותנו תגובות!!

למעלה