עידכונים!

SuperShiro

New member
../images/Emo202.gifעידכונים!

אין הרבה [טוב, בעצם יש רק ידיעה אחת] אבל היא במידה והיא נכונה..

SuperShiro

New member
קריסילה קריסילה.

אחד ממעריציה של בריטני טוען כי הוא יצר קשר עם קריסילה [אחת הרקדניות אשר ליוו את בריטני במיני טור האחרון, וזו שהודיעה לנו ראשונה על תחילת צילומי הוידיאו קליפ] וכי היא אישרה בפניו שצילומי הוידיאו קליפ יומשכו ויסתיימו השבוע. היא גם הוסיפה שהוידיאו ישתחרר מאוד בקרוב ונוסף לכך אמרה ששמו של הסינגל הוא אחד מן השמות הבאים "Get Back", "Freakshow" או "Gimme More", אך לא אמרה איזה אחד מביניהם הוא הנכון [כמו שחשבתי, סליים K פשוט הכחיש את כל השמות כיוון שככל הנראה כך נתבקש לעשות]. זו ההודעה המקורית של הכותב. אני מניחה שנראה בימים הקרובים האם הוא דובר אמת או לא.

Invisible Boy

New member
FreakShow נשמע הכי טוב ../images/Emo9.gif

באמת לאחרונה יבש. אבל עדיף מאשר סתם כתבות צהובות
תודה

SuperShiro

New member
יש גם כתבה צהובה חדשה בקשר

לעוד ראיון ופוטושוט שנכשל, אבל אני לא מפרסמת אותה כיוון שאין שום סימן שמראה שהיא נכונה. מה גם בימים האחרונים בריטני בכלל לא הגיעה לשום אזור שמראה סימנים של צילום פוטושוט, היא בסך הכל הלכה למסעדה עם הבנים ולקחה את לונדון לוטרינר. בגלל זה אני לא מתרגמת/מפרסמת אותה, חבל על המאמץ. אם יהיו התפתחויות בנושא הדבר יישקל

SuperShiro

New member
כרגע ככה זה נשמע, אני מאוד מקווה שלבסוף

יתברר שאלו אכן סתם שמועות.

tali44

New member
אני רוצה את Get Back...!!

כי ככה היא אומרת בעצם לכולם "הנה, חזרתי ואני לא הולכת ללכת בקרוב לשום מקום" (כמו ב-ITZ) ועכשיו היא צריכה 'להגיד' את זה יותר מאי פעם בעבר.

In Rehab

New member
היא כבר שמעה את השיר

אז איך הם לא יכולים להיות אמינים?

SuperShiro

New member
לפי דיווחם של TMZ בריטני שכרה מנהל אישי חדש.

TMZ has learned that Britney Spears has finally succumbed -- to the notion of having legit management! Britz has hired uber-manager Jeff Kwatinez to help resurrect her dying career. Nurse! Code Blue! We're told Kwatinetz, CEO of The Firm, one of Hollywood's most powerful agencies, is eager to get his hands on a charity case -- and Britney's a case, for sure. If he can pull off an image revamp for the trashtastic poptart, he'll be considered a hero in Hollywood ... and considered for sainthood by the Vatican! Good luck to him. Bring your own Taser! As TMZ first reported, Kelly Clarkson axed Kwatinetz to hire Reba McEntire's manager/husband Narvel Blackstock.
תרגום אני לא אתרגם את כל הכתבה כיוון שכהרגלם, הם יורדים עליה ללא הרף, אז אני פשוט אסכם את דבריהם ואשמוט את כל התיאורים הלא הכרחיים. בקצרה, הם פשוט אומרים שבריטני נכנעה לרעיון של להיות תחת הנהלה, ושכרה את המנהל האישי ג'ף קוונטינז, אחת מהמנהלים האישיים הטובים בהוליווד המשתייך לאחת הסוכנויות החזקות בהוליווד. בין היתר, בעברו ניהל ג'ף את קלי קלארקסון. נשמע מצוין ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שזה נכון

tali44

New member
כמו שעידן אמר, צעד מעולה!

ואני מ=מ=ש מקווה שזה נכון ולא שמועה! ואני מתגעגעת ללארי, ואני רוצה אותו......
אבל לפחות אני מקווה שהג'ף הזה מנהל טוב וינהל לבריטני את הקריירה כמו שצריך...!!!

טוב שהיא הבינה את זה בסופו של דבר..

אני ממש ממש מקווה שזה נכון... אני עדיין לא מבינה איך היא חשבה שהיא תסדר לבדה..

xtina 4 ever

New member
נקווה.../images/Emo210.gif

ואם הוא היה המנהל של קלי בתקופת האלבום "ברייקאווי", הוא באמת מעולה.

SuperShiro

New member
בריטני תופיע על שער המגאזין "ALLURE", גיליון

ספטמבר.
BRITNEY SPEARS will appear on the cover of September's Allure magazine, but Editor in Chief LINDA WELLS says the oft belly-baring singer has missed several opportunities to sit down with them for the accompanying interview. "I thought we could present the profile as her comeback," Linda writes in the magazine's opening letter from the editor. "Britney showed up for Allure's cover shoot on time and ready to work. She was entirely unselfconscious: She took off her wig and then stripped down to the waist, for no apparent reason, before sitting for hair and makeup." Linda adds that Britney was "agreeable and cooperative," but "that was the last we saw of her ... she missed four appointments for an interview." She goes on to say that "Britney has long lost her role-model status ... Spears still commands our attention, perhaps even more so now than before her life imploded." She is featured as a cover piece on "the nature of celebrity 2007."
תרגום בריטני ספירס תופיע על שער מהודרת ספטמבר של מגאזין היופי "Allure", אך עורכת המגאזין, לינדה וולס, אומרת כי הזמרת החמיצה מספר הזדמנויות לשבת עימם לשם ראיון. "חשבתי שנוכל להציג את הפרופיל כחזרה שלה [?]", לינדה כותבת במכתב העורך הפותח את המגאזין. "בריטני הופיעה לצילומים לעמוד הפתיחה של "Allure" בזמן והייתה מוכנה לעבוד. היא הייתה לגמרי לא מרוכזת בעצמה/אגואיסטית – היא הורידה את הפאה שלה ולאחר מכן התפשטה ונותרה בבגדים תחתונים, ללא כל סיבה נראית, לפני שאנשי הצוות החלו בעבודת האיפור וסידור השיער." לינדה מוסיפה שבריטני הייתה "מהנה ושיתפה פעולה", אך כי "זו הייתה הפעם האחרונה בה ראינו אותה.. היא החמיצה 4 הזדמנויות לעשיית ראיון.", היא ממשיכה ואומרת "בריטני כבר ממזמן איבדה את התחושה לפייה היא צריכה להיות מודל לחיקוי.. ספירס עדיין מושכת את תשומת ליבנו, אולי עכשיו אפילו יותר מהתקופה בה החיים שלה קרסו.". היא תופיע על השער בכתבה על "הטבע של הסלבריטאים 2007.". אני חושבת שזה מצוין שסוף סוף נראה פוטושוט חדש שלה. אני מניחה שבריטני החליטה לוותר על עשיית הראיון כיוון שהיא עדיין לא מרגישה מוכנה, וזה בסדר גמור. [שימו לב שהעורכת אמרה במפורש שהיא החמיצה מספר הזדמנויות לעשות עימם ראיון, דבר המרמז על כך שהפנייה לראיון הייתה מצדם, וכי בריטני מצידה תכננה אך ורק להצטלם לפוטושוט.]. אני היחידה שתוהה מתי בדיוק היא הספיקה לצלם את הפוטושוט הזה?

למעלה