עידכונים!

Invisible Boy

New member
פוטושוט חדש../images/Emo99.gif

אבל יש משהו שלא ממש הבנתי. "היא הייתה לגמרי לא מרוכזת בעצמה/אגואיסטית – היא הורידה את הפאה שלה ולאחר מכן התפשטה ונותרה בבגדים תחתונים, ללא כל סיבה נראית, לפני שאנשי הצוות החלו בעבודת האיפור וסידור השיער." היא הייתה רק עם תחתונים שם ?

tali44

New member
התלהבת, מה?

חח היא הייתה בבגדים תחתוניים (ברבים), משמע- חזיה ותחתונים.

Invisible Boy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כתוב תחתונים אז לא הבנתי חחחחחח

YugiBoy

New member
אוי לא....

רק שלא יהיה עוד סיפור עם עיתונים צלמים ראיון וכל זה... עד ששחכנו מכל התסבוכת שהייתה... מקווה שזה נכון.... ועל איזו פיאה היא דיברה? אולי בימים עם הפיאות המוזרות האלו? או שזה היה מזמן? ANY WAY.....עד אז יש המון זמן..... מקווה שזה יצא טוב :)

אני מקווה שזה ככה

ואם כן,אני שמח שהיא לא ספרה לתקשורת ושהמגזין שמר את זה בסוד עד לסיום הצילומים.אם הם לא היו שומרים את זה בסוד כמו אוקיי שישר התחיל לדבר על ה"ראיון" עם בריטני הכל היה מתפקשש כי פפרצי היו עוקבים אחריה לכל מקום-העיקר להסתנן לצילומים.אם התמונות כבר צולמו אז לפחות לא ינסו להסתנן לאתר הצילומים ולהפריע.מה שכן-אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה אתן.ספטמבר לא רחוק,אז נקווה שיהיה טוב.

tali44

New member
בקשר לספטמבר...

נכון, הוא לא רחוק. אבל לפחות אל תזכיר אותו..........................!!!!|סדגשֻ|

Brit22k

New member
רק שלא יהיה באלגן

שהכל ילך טוב ופשוט שבוקר אחד נקום ונראה פוטו חדש זהו! בלי כל הבאלגן והשמועות ..!

SuperShiro

New member
בריטני מתקשה לחנות

אתמול, יום שני בצהריים, בריטני נסעה לבית המרחקת לקנות ויטמינם, וכאשר ניסתה לחנות היא בטעות נכנסה באחת המכוניות אשר חנו ליד. התאונה הייתה תאונה קטנה וקלילה, שום נזק לא נגרם מלבד שריטה קטנה על מכוניתה של בריטני. אממ היא לא נראית ממש טוב
השיער נראה שומני ומלוכלכך כזה והשמלה ממש לא מחמיאה לגוף שלה. איפה בריטני שנראתה מדהים רק לפני יומיים?

LittleTot

New member
שמישהו ימליץ לה כבר

להוריד את התוספות האלה מה היא דואגת? שקצר לא יהיה לה יפה? אם רק היה דרך לפנות אליה הייתי אומרת כ'כ הרבה דברים. שתסע לחופש, לאיזה מקום נידח בלי שום הודעה שהצלמים יעזבו אותה לשם שינוי

YugiBoy

New member
חחח היא כבר נסתה...

יום בהיר אחד מצאו אותה במקסיקו... וגם שם צילמו אותה... חוצמיזה היא לא יכולה, כי יש לה ילדים והמשמרות הן חצי חצי עם הגרוש, קווין, מה גם שאם היא תעלם סתם ככה, קווין יגיד שהיא לא אחראית כי אם היה קורה משהו והיו צריכים להשיג אותה היא לא הייתה שם בזמן... ובקשר לסרטים, היא הלכה איתם... וכמה פעמים בלי. ברור שאמרו לה שזה לא יפה... היא אוהבת, מה אכפת לה ממך? ואני חושב שהיא כבר ללא תוספות.... השיער ארך לה ואם היא עם תוספות זה בטח רק למילוי או להאריך טיפה.... והיא לא דואגת שקצר לא יהיה יפה לה כי היא יודעת איך היא נראית בלי תוספות... כנראה היא לא רוצה כרגע, הרי בריטני אוהבת שיער קצר.. לא פעם היא עשתה קרה.....חוצמיזה אחרי הריון השיער משתנה, לא תמיד לטובה....

LittleTot

New member
כלל לא דיברתי על הסרטים,

אף על פי שגם המראה עם הסרטים לא כזה מחמיא לה. ומה שיש לה עכשיו זה תוספות עדיין וסתם בתור מעריצה לשעבר הייתי רוצה לראות אותה עם שיער קצר, קצת יותר טבעית מהתוספות האלה ובעיקרון ההודעה הייתה די רטורית, לא ציפיתי לתשובה חח אבל אחלה :)

Brit22k

New member
אני חושב שיהיה לה

יפה שיער קצר , זה יכול להיות די נחמד פשוט צריך להתרגל, יש הרבה כוכבות עם שיער קצת למשאל שקיילי מינוג עשתה שיער קצר אני אמרתי "היא עדיין כוסית" ! אני חושב שעם בריטני תעשה שיער קצר ואיזה תספורת מדליקה כזאת היא תראה טוב! שווה לה לנסות !

למעלה