עידכונים

SuperShiro

New member
בריטני מגישה צו הרחקה כנגד אימה?

A source close to Britney has just given X17, exclusively, some shocking news - Britney's visit to her attorney's office yesterday may have been part of Spears' research into filing a restraining order against her own mother, to keep Grandma away from Jayden and Sean! Britney and Lynne's relationship soured when Brit was forced into rehab by her family and management (according to Brit herself) and when it appeared that Lynne was taking Kevin's side in the custody battle involving her own daughter and her daughter's estranged husband. Then reports had the mother and daughter reconciling last month and we did catch Brit's mom and her daughter's Bel Air home, but Britney was mum on mom the following day when we asked if she was happy to see her mom again. We haven't seen the two together since then and now our source is telling us there are some very deep problems between the two. Apparently Britney feels the situation is serious enough to file a restraining order against her own mother to keep her mom away from her two sons, according to our source. We'll do our best to gather more information on this developing story and bring it to you as soon as we can!
תרגום מקור מקורב לבריטני נתן ל X17 באופן אקסקלוסיבי מעט חדשות מרעישות – ביקורה של בריטני במשרד עורכי דינה, אתמול, יכול להיות קשור לכך שבריטני רוצה להגיש צו הרחקה כנגד אימה, בכדי לשמור אותה הרחק משון וג'יידן. היחסים בין בריטני ללין ניזוקו כאשר משפחתה של בריט והנהלתה כפו עליה להיכנס לגמילה [לפי דבריה של בריט עצמה], כאשר נראה היה שלין מצדדת בקווין בנושא קרב המשמרות אשר כלל את ביתה ואת בעלה לשעבר. לאחר מכן דווח, בחודש שעבר, כי האם והבת משלימות ואכן תפסנו את אמה של בריט בבית ביתה בביל אייר, אך בריטני שתקה יום לאחר מכן כאשר שאלנו אותה האם הייתה שמחה לפגוש את אמה שוב. לא ראינו את השתיים יחדיו מאז והמקור שלנו מספר כי קיימות מספר בעיות מאוד קשות בין השתיים. מסתבר כי בריטני מרגישה שהמצב רציני מספיר בכדי להגיש צו הרחקה כנגד אמה, בכדי למנוע ממנה מלראות את שני בנייה, על פי המקור. משום מה
אני ממש ממש לא מאמינה לשטויות שנכתבו כאן. גם אם הן לא היו משוחחות בזמן האחרון, ומנסות לפתור את הבעיות הקיימות ביניהן, אני לא חושבת שבריטני, תכעס כמה שתכעס, תעשה דבר כזה לאמה לעולם.

shir spears

New member
מה כזה מוזר שהיא לא ענתה להם?

אפשר לחשוב שכל פעם שהם שואלים אותה שאלה היא עונה

YugiBoy

New member
כן..גם בספר שהיא הוציא היה כתוב על הקשר המיוח

ד שלה עם אמא שלה... והיא ת'כלס לא עונה להם על שאלות... מקסימום אומרת OMG LIKE WOW... מקווה שזה לא נכון....אמרו שהיא הייתה שמה כדי לתבוע את אלה שהפיצו עליה שלטים לא?

SuperShiro

New member
בריטני מחזירה תשובות לנבחנים לתפקיד

רקדני הרקע.
Britney is having call-backs for her male dancers tomorrow at Millennium Dance Studios. Good luck gentlemen!
תרגום ג'ורדן מדווח כי מחר [יום שבת, 23.6], בריטני תחזיר תשובות לנבחנים לתפקיד רקדני הרקע ב Millennium Dance Studios. נוסף על כך, אחת ממנהלות האתר britneyexperts יצרה קשר עם אנשי X17 וביקשה מהם, כאשר הם יצאו לצלם את בריטני מחר ב Millennium Dance Studios, לשאול את בריטני על השמועות הטוענות כי האלבום יצא בשנת 2008. אני מניחה שהיא לא תענה, אבל אני חושבת שעל פי שפת הגוף שלה ותגובתה לשאלה נוכל לדעת האם השמועות נכונות או לא [למרות ששוב, אני מאמינה שהן אינן נכונות, בסך הכל עוד שמועות
].

SuperShiro

New member
יום חמישי, בריטני הולכת לקנות ציפור ויוצאת

לארוחת ערב עם אלי.

עדידי15

New member
זה נראה כמו סטייליסטית?../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

למרות שהמכנסיים חמודים!

Kryptonite

New member
עדיין לא התרגלתם לסיגנון שלה?

אני בספק אם היא תשתנה מקצה לקצה בגלל הסטייליסטית שהיא כביכול שכרה, מקסימום לאירועים ולקליפים העתידיים היא תשתמש בה. דווקא אפשר לשפר את התוספות (לסרק אותן אולי...
)

זה המכנסיים של אלי!

היא לבשה אותם ביום שהם חזרו מהמכון כושר ובריטני לבשה צהוב :)

למעלה