עידכונים

רחלי פ

New member
Everybody הסינגל הראשון?

Everybody כנראה יהיה הסינגל הראשון ובריטני תצלם את הקליפ בסוף החודש (בערך עוד שבוע וחצי). בספרדית Según reporta SkyNews la princesa del pop grabara el videoclip de su primer single en la ultima semana de Junio en las calles de las Vegas. Se trata del tema ” Everybody” producido por J.R. y el clip serà dirigido por Jake Nava. creditos: Fan/SkyNews באנגלית SkyNews reports that the princess of pop was recording the videoclip of his first single the last week of June in the streets of Las Vegas. The single is the song called “Everybody” and produced by J.R. The director of the video is Jake Nava. http://www.osdia.es/

כן האמת שאומרים את זה מלפני מלא זמן :)

השם המלא שלו, אגב, הוא Everybody (First Row). וזה ממש קרוב, מריחים את הקאמבק!!!!!!

shay08

New member
לא נראה לי..../images/Emo4.gif

איך בדיוק בריטני תצלם קליפ? עם כל הארכות השיער ?
זה ממש לא יהיה יפה..

tali44

New member
זו לא צריכה להיות הדאגה שלך...

יהיהו לה מאפרים ומעצבי שיער אני מניחה, בטח יעשו תספורת לתוספות או יצבעו אותם. בקיצור יעשו לזה משהוא ולא נראה לי שבן אדם שפוי ישאיר לה אותם לקליפ. אני מאד מקווה שהקליפ יצולם בעוד שבוע\שבועיים, אני ממש מתרגשת אם זה נכון!! אני מפחדת להתאכזב אז אני לא יודעת מה לעשות, חחחחח.

shay08

New member
גם אני..../images/Emo2.gif

אבל זו בריטני ואין לנו מה לדאוג...
בוא נגיד - הכל בידיים טובות [של ג'ייב יונתן רותם ובריטני
]...אין מה לדאוג..

SuperShiro

New member
אממ לבריטני יש תוספות שיער כמעט בכל הקליפים

מאז Lucky
. חוץ מזה, היום התוספות שלו לא נראות טוב פשוט כיוון שהיא לא יודעת לסדר אותן כמו שצריך. אם ספר יסדר לה את התוספות הן יראו בסדר גמור, זו ממש לא הפעם הראשונה שהיא הולכת עם תוספות [ויודע זאת טוב מאוד מי שראה אותה בחדר האיפור בסדרה Chaotic
לפני הופעות ה Onyx Hotel Tour. היה לה שם שיער ממש ממש קצר.]

YugiBoy

New member
:-O

לאקי עם תוספות? באופס היו תוספות... בלאקי אבל? או אחריו... גם בסטרונגר לא זכור לי... ויש תמונות או קטעים ביוטוב של השיער הקצר שהיה לה באוניקס? היא אוהבת שיער קצר.. כמו כשהיא ממש התחילה.. בתמונות מהוואי (= וכמובן מקיוטיק?

YugiBoy

New member
הכוונה הייתה -

* כאילו, מצטרף לבקשה.. חחחחחח אני בעצמי הרי ביקשתי...

אסף6

New member
גם לפני "לאקי" באופס יש לה גם תוספות

הרי נפלנ עליה המצלמה והיא עשתה ניתוח אז רוב השיער שלה באופס זה תוספות והיא נראית שם מדהיםם

YugiBoy

New member
אממ

מה הקשר בין זה שנפל עליה מצלמה לעובדה שיש לה תוספות? לא הבנתי איך זה אמור להוכיח וכן היה לה אז שיער קצר והשיער שלה באופס שיא היפה! היא צריכה לעשות שוב את התסרוקת הזו באיזה פוטושוט! חובה חובה חובה!

אסף6

New member
הקשר הוא שכדי חלעשות ניתוח בראש

צריך לגזור חלק מהשיער !! וכדי להסתיר את שזה שגזרו לה את השיער שמו לה תוספות . הבנת מה הקשרר ?!?!?!?!?

YugiBoy

New member
חחחחח לך למטבח

קח סכין ותהרוג אותיי לא הבנתי אז שאלתי חח... כן הבנתי... תודה

למעלה