עידכונים

YugiBoy

New member
אני מקווה שהמשפט שלך לא יהפוך

לחביב על הצהובונים... כמו שכל פעם שהיא עושה משהו אומרים "אופס... היא עשתה זאת שוב" שלא יגידו את המשפט בקונוטציה שלילית

Invisible Boy

New member
בריטני הצטלמה לבושם חדש + חדשות על האלבום

ע"פ חדשות Access Hollywood, השמועות שבריטני הייתה מאוכזבת מסט הצילומים שהצטלמה השבוע לכבוד הבושם החדש שלה והייתה נסערת ולא חזרה. אך דוברת של בריטני דיווחה שזה שקר. היא אומרת: "היא לא הייתה נסערת בכלל. היא הצטלמה לפחות 4 שעות." עוד מקור מדווח בקשר לאלבום החדש של בריטני שיש לה באלבום "לפחות 4 להיטים", "זה מדהים". המקור אומר. מקור לא כל כך אמין "Life & Style Weekly", מדווח שהאלבום של בריטני נדחה ל2008. סלואן זלניק, דוברת של בריטני, אומרת שהיא מתפאלת שהאלבום לא נדחה ל2009. חברת התקליטים שלה, ג'ייב רקורדס, שנאו את השירים שבריטני עשתה, חוץ מכמה. המנהלים לא מרוצים. והיא לא רצתה להקשיב לאף אחד. הכל היה בעיה בשבילה. הם רצו שהיא תעבוד עם אנשים מסויים, והיא התנגדה. בנתיים אין להאמין למקור הזה, מכיוון שזה עוד סתם צהובון.

SuperShiro

New member
לפי הכתבה הדוברת של בריטני אמרה רק

שהאלבום נדחה ל 2008, את כל השאר אמר רק "מקור פנימי בתעשייה", כלומר כעת זה הרבה פחות אמין.

tali44

New member
טוב...

אתה בן. אבל אני בת ומבחינה סטטיסטית אני אמורה להתעניין יותר בבשמים וכל הדברים שהיא מפליצה. חחחח
ואיי אני כבר לא יודעת איזה בושם אני רוצה ליומולדת...
לפחות יש לי את פנטזי.

tali44

New member
כן,

ציפיתי ליותר ממלה אחת... חחח רגע, למה אף אחד לא ידע על זה כלום...? יש תמונות, קישור למשהוא, מתי הוא יצא? ואפשר קישור לאתר של הבשמים שלה? תודה.

SuperShiro

New member
הוא עוד לא יצא ועוד לא יודעים עליו כלום../images/Emo3.gif

בכתבה רק נאמר שהיא מוציאה בושם חדש ושהיא עשתה פוטושופ חדש לכבוד האירוע
בטח בשביל הפירסום. למרות שזה נראה לי די מוזר שלא ראינו תמונות שלה הולכת לצילמוים לפטושופ, או שמענו על זה מילה. נחייה ונראה

tali44

New member
אהה...טוב, טנקס. ולפי דעתי

טוב שהיא מוציאה חדש, אחרי הכל את In control היא בכלל לא קידמה בגלל ההריון, מידנייט יצא מס' ימים לאחר הקרחת, ואם היא תוציא בושם היא עכשיו בטח תקדם אותו ואולי תוציא פרסומת והכל. ויראו איך שהיא מתלבשת יפה במקום המפות ואם היא תפסיק אם השערורויות היא תחזיר לעצמה את הקהל. ואז היא תוציא סינגל..................................................!! (שיצליח
)

Brit22k

New member
../images/Emo26.gif הסטייליסטית ../images/Emo36.gif

אוקי הנה סיפור של סטייליסטית שעבדה גם עם בריטני ועוד מספר כוכבות שווה לקרוא! :] אם נדמה לכם שכוכבניות הוליווד הצעירות נראות אותו דבר אתם לגמרי צודקים: רייצ'ל זואי , אחת הסטייליסטיות המשפיעות ביותר כיום ! היא שעומדת מאחורי המלתחות של פאריס הילטון , בריטני מרפי , לינדזי לוהאן ועוד....! זואי בת 35 נולדה בניו יורק כרייצ'ל זואי ! לזוג הורים אספני אומנות (המ... נשמע מעניין חח) היא גדלה בניו ג'רזי וכבר כילדה היתה חובבת אופנה מושבעת! בגיל 13 היא מספרת , ביקרה לראשונה בפריז ורכשה לעצמה תיק יד קטן של לואי ויטון :] מאוחר יותר סיימה לימודי תואר ראשון בסוציולגיה ופסיכולוגיה באוניברסיטת ג'ורג' וושינגטון , שם פגשה את בעלה רוג'ר ברמן , לימים בנקאי השקעות. בסיום לימודיה חזרה לניו יורק שם עבדה כסטייליסטית במגזין הפופולרי לבני נעורים ! במקביל החלה לעבוד כסטייליסטית עבור סלברטיז כמו בריטני ספירס ולהקת הבנים "באקסטריט בויז". לפני ארבע שנים נטשו היא וברמן את ניורק לטובת לוס אנג'לס ! וחלום על קריירה הוליווידית מפוארת. כנראה שהיא ובריטני עבוד יחד לפני 4 שנים ! כיום זואי עובדת עם ניקול ריצ' ,ולינזדי לוהאן ,ג'ניפר גארנר , קייט הדסון , בריטני מרפי , ופאריס הילטון ! זהו! עשיתי סיכום קצרצר מתוך המגזין סגנון! ממני קובי
הגיבו!

מריה111

New member
שיטט

זאת השסטייליסטית הסמונה הזאת שחושבת שהכי רזה זה הכי יפה והיא זאת שהפכה את ניקול ריצ'י לרזה כמו גפרור הייתה כתבה על זה בעיתון היא מלחיצה רצח!!!!!!

מריה111

New member
ממתי שראיתי מניקול ריצ'י

באמת נהייתה ממלאה ליותר דקה מגפרור........

YugiBoy

New member
אבל זה לאו דווקא קשור אליה....

יכול להיות שהן נפגשו בתקופה שניקול התחילה להידרדר...(להתגפרר)

לא הבנתי

-זה רשמי שהאלבום נדחה ל2008? -האלבום של בריטני הוא אולי המוצר הכי שמור בתעשייה עכשיו.הוא לא חייב לדלוף אם השמירה עליו תעשה כמו שצריך.

SuperShiro

New member
לא זה לא רישמי בכלל. ככל הנראה הדוברת שלה

אפילו בכלל לא דיברה עם המגאזין. זה בסך הכל צהובון ואני מקווה שבימים הקרובים דברים יתבהרו. בינתיים, זו שמועה ככל שאר השמועות שיוצא לנו לשמוע לעיתים תכופות.

למעלה