דעות,הגיגים,שאלות ו

מיק101

New member
ללא שום בקרה אמיתית../images/Emo35.gif ומה עם הבקרה שלך../images/Emo35.gif

בטוחה שלדעתך הבקרה שלך אמיתית צאי מזה, אנשים אוהבים את אלירז - תצטרכי לישון ולאכול עם זה....

אם היית באמת מקשיבה לדבריי אני מניחה שהיית..

רואה שגם בי יש אהבה כלפי אלירז.. לא שמעת ממני ולו לשנייה אחת שהבקרה שלי היא האמיתית.. רק אני כן משתדלת לעשות את אותה בקרה. יצאתי מזה..ת'קדמתי..עפתי..

מיק101

New member
הקשבתי היטב לדבריך

וזה מה שהיה בדבריך - אני אילנה מזלזלת בכם, הגולשים כשאתם ממליכים את אלירז כמובן שכדי לתעתע בנו הכנסת את אהבתך כלפי אלירז כלומר, את ואנחנו אוהבים את אלירז - אך אתם טפשים כשאתם אומרים עליו "מלך" ואני חכמה - אלירז הוא עוד יצור אנושי נסיון כושל לזלזל באינטליגנציה שלנו

ואת מכניסה מלים בפי,זה עדיין לא אומר שצדקת..

אני אמרתי..אני אוהבת את אלירז ואם לא התקפות כאן כנגד מתמודדת אחרת היה לי הרבה יותר כייף להביע את אהבתי. אני אילנה..אומרת אל נמהר לקבוע דברים מוחלטים ללא ספק..ללא שמא ובהתאם אני אומרת וחוזרת על דבריי..האדרה ללא בקרה עשוי להוות בעייה ביום שהמציאות טופחת פתאום על הפנים..או שלא. אני אומרת לך אמירת אמת מבחינתי לגבי אהבתי גם לאלירז אבל אם את בוחרת לראות בזה תעתוע מצידי-הבחירה היא רק שלך. אם את בוחרת להחליט שזלזלתי בך..הבחירה היא רק שלך. ושיהיה שבוע טוב..בין אם תאמיני לכנות הברכה..או לא.

וכמו שאומרים תתקדמי

אוהבים את אלירז , ולא יעזור לך שום דבר. רק יודעת לבוא ולהגן על איילה שהיא קדושה ועוד כל מיני שטויות.

ORLYCOHE

New member
כאחד שמתחיל משפט ב "פחחחחחחח" - חלש חלש מאד

אני מקוה שאתה צעיר מאד, אם לא אתה בבעיה רצינית!!!!!

webguy

New member
כן ..אמא שלי הדפיסה את זה ...

טוב ..ביי אני חוזר לשחק עם הרכבת החשמלית שלי ...

spinning1

New member
מה נעשה עוד חודש בלי אלירז בטלויזיה?../images/Emo7.gif

יהיה עצוב בלעדיו אה? הלוואי ויתנו לו תוכנית בטלויזיה בסטייל ורדה רזיאל ג'קונט. אלירז הפסיכולוג של המדינה . תכלס.

omer719

New member
חחח אני חושב על היופ שאחרי הגמר.

שמתוך אינסטינקט אני אפתח את ערוץ 20 ויהיה כתוב "השידורים בערוץ זה תמו".

אלירזון יחסר גם לי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא מצחיק אותי ומרגש אותי הכי בבית אפשר לומר שהוא הסיבה שאני צופה באח הגדול היחיד שאפשר ללמוד ממנו משהו מועיל

רוננת 88

New member
אני חייבת להודות

שאלמלא אלירז לא הייתי צופה בתכנית ובטח ובטח שלא מסמסת

עומר זה מה שקרה לי אחרי העונה הראשונה

הייתי יושבת שעות מול ערוץ 20 ומחכה שמשהו יקרה.... אתה זוכר את המערכון של ארץ נהדרת עם משפחת פילוס שיושבת מול ערוץ 20 אחרי שהעונה הסתיימה - זה בדיוק אני....

spinning1

New member
ד"ר אלירז

יאללה תתפרו לאלירז תוכנית סטייל ד"ר פיל ד"ר אלירז תפור עליו

../images/Emo7.gif

יהיה עצוב לא לראות את אלירז ואלין יותר על המסך. הלוואי ויתנו לשניהם תוכנית בטי וי.

למעלה