דעות,הגיגים,שאלות ו

rockup

New member
לדעתי היום אלירז יקבל פצצה לפרצוף מן ההפקה

מתכונת הגמר תהיה סוכריה מתוקה לסער ואיילה כמו כפפה ליד, זו הערכתי

אם זה מה שיקרה.... זו תהיה ההוכחה...

הברורה ביותר למגמתיות של ההפקה.... ואז... מה שישאר זה באמת לסמאס לאלירז בכל הכוח בגמר....
ו להחרים את העונה הבאה...

rockup

New member
מי שראה את משימת המפתחות כבר קיבל הוכחה ראויה

reiter5

New member
חשוד ../images/Emo45.gifלגמרי ברור אני מאוד מקוה שקופרמן קצת

יותר חכם ואמיתי ולא ירק בצלחת הזהב ממנה הוא אוכל בזכות הסמסים לאלירז ויתן את המיליון לראוי ביותר ועד לרגע זה אין אחר מלבד אלירז

bobo2008

New member
אני לא מבין למה אנשים פה יורדים על פותנה

היא בן אדם מושלמ החסרון היחידי שלה זה טוב הלב שלה כל יום לפני השינה היא עוברת על ארועי היום ומגלה ששוב עבר יום של התנהגות מושלמת שלה

אדם אינו מושלם אם אינו מעז להביע שום דעה

על שום דבר. השיחות היחידות הממשיות ששמענו מפוטנה הן על בישולים-אכראם-הילדיםשלי, ומריבות עם הנשים האחרות בבית על שליטה במטבח. פה ושם הזדמן לנו נאום של שעתיים שניתן לסכמו במילים: אני טפלון אנושי, אולי אני טועה, אני מדברת רק בכלליות, נדמה לי.

אני חושבת שבובו כתב מה שכתב בציניות

כי פוטנה כל הזמן אומרת כמה שהלב שלה רחב, כמה היא טובה ומקנחת ב"אני יותר מידי טובה". אישית אני לא אוהבת לשמוע את פוטנה כי מונולוג שלה זה כמו סלט של קלישאות בלופים שלא אומרות כלום, או שהיא חוזרת על מה שבן שיחה אומר בניסוחים שונים ומתעקשת שהיא אומרת ההפך.

תבינו... פותנה כל הזמן ממלאת את...

תפקיד האמא לאלין.... אז אולי פשוט נמאס לה??... מעבר לכך, אנירואה את מערכת היחסים בינהן באור שונה במקצת.... כל עוד הילד קטן ותלותי - ההורה תומך אך גם נוהג בסמכותיות... בגיל ההתבגרות הילד מתחיל לחפש עצמאות ולבעוט... וההורה לא מבין וכועס.... מה שנקרא "גיל ההתבגרות"... כולנו חווינו את התופעה הזו - כהורים וכילדים... זה בערך מה שקרה בין פותנה לאלין... אלין פשוט התבגרה לה מול העיניים.. קיבלה דעה משלה והתחילה לבעוט... ופותנה, כמו כל אמא מגוננת, לא מבינה מאיפה זה נפל עליה... אל דאגה - הן תמצאנה לבסוף את שביל הזהב ביניהן... כי הן חשובות אחת לשנייה...

קוגרית

New member
חשוד, דעתי כדעתך. תאר לך שלא היתה פותנה בבית

לפותנה יש הרבה מאוד תפקידים בבית, חוץ מלבשל ולהכריח את הכל הדיירים לשבת סביב שולחן אחד לפחות פעם אחת ביום: 1. היא מנרמלת את הבית, על כל הקצוות שלו משום שהיא אדם שפוי שבטוח בעצמו, ומי שבטוח בעצמו משדר שפיות. 2. היא היתה ונותרה הכוח המגשר, אשת השלום, שניסתה תמיד לפשר בין הדמויות הדומינטטיות בבית, סער ואלירז, אלין ואיילה וכו'. 3. היא לא הפסיקה להיות אמא ולו לשעה אחת. אמא של אלין, אמא של איילה, והאחות הגדולה של אלירז וסער וגם של ארז. 4. היא לימדה אותנו, הצופים היהודים, שיש ערבים או ערביות מוסלמים במדינת ישראל שיכולים להתפלל חמש פעמים ביום אבל לחיות חיים ישראליים כמוני וכמוך, עם אותם שירים, אותה קבוצת כדורגל, אותו סלנג. ובאותו הקשר - חישבו על אומץ-לבה להופיע בריאליטי כזה כאשה מוסלמית דתיה.

רקלוש

New member
איזה מנרמלת דיקטטורית אף אחד לא יכול להגיד

ולהעיר לה ואם מעירים לה עושה סצינות של דמה קווין... מתחנפת לסער ואיילה, מתייחסת לאיילין שכביכול קרובה אלייה בזלזלול היא אשת שלום כל עוד זהיא במרכז וכולם מלקקים ומשבחים אותה ברגע שמישהוא מעיר לה הערה נעלבת... אם היתה יהודיה על סמך ההתנהלות שלה בבית מזמן היתה מודחת.

יולנדה4

New member
איילה הפנימה את מה שאמר לה אלירז אתמול

שהיא צריכה לנשק אותו גם מחוץ לחדר והיא עושה את זה רק כואב לי שהיא מנשקת את הבנאדם הלא נכון

למעלה