גבינה, לחם, ובכלל, השבת יוצאת ב-6 בערך ואז אפשר לחמם אוכל. אבל היא מנסה לשחק את תפקידה של עינב ללא הצלחה. עינב לא היתה יוצאת מהמיטה בשבת עד הערב כדי לא להפעיל את המיקרופון.
לרובכם אין מושג קלוש ביהודות בושה וחרפה, פותנה היא לא גוי של שבת!!!!!!!!!נקודה אסור בשום פנים ואופן לאכל מאכל שבושל בשבת, גם אם גוי מכין אותו, בעקרון אסור להנות משום דבר שבושל בשבת, גוי של שבת זה משהו אחר לגמרי, מותר להנות ממה שעושה הגוי לעצמו ואז ליהודי מותר להנות מהספק
אז בבקשה להרגיע. אני יודע את זה שאסור לאכול משהו שבושל בשבת. בכלל הילה אומרת שהיא לא מעשנת בשבת אבל לפעמים היא כן מעשנת וכו'. היא מילא עושה מה שהיא רוצה, אז באותה לוגיקה פותנה יכולה להיות גוי של שבת גם בבישולים. מה שכן, אני אתאיסט אז ממש לא אכפת לי מהדברים האלה.
משחקת אותה עלק שומרת מצוות שימו לב היא לובשת חולצות מאוד לא צנועות רואים לה את כל החזה הסיליקוני שלה היא מנבלת את פיה חופשי סכסכנית אשה רעה מאוד מקווה מאוד שהיא תעוף בפעם הבאה ואז יהיה טוב לא מגיעה לה להמשיך היה לה מזל עד עכשיו פושטקית ברמות
אבל הילה בהחלט מקבלת את המגיע לה. כולם התפקחו בבית והבינו מי זו הילה. אם היו שומעים לסער מזמן ה יתה בחוץ. כולם הבינו שהיא המדורה בהתגלמותה. הילה זו ששפטה את איילה -איך היא מתחילה עם סער כשכביכול יש לו חברה. אותה הילה סיפרה לאלירז על גברים שיצאה איתם עוד טרם גירושייה. אותה הילה סיפרה שהיתה אמורה לטוס לתיאלנד עם חברה וחבר נשוי ללא אשתו . (אלירז הביע את שאט נפשו מכך). אותה הילה מספרת ללא סוף על בילויים מועדונים שהיא יוצאת , אבל על הילדה שלה כל החודש הראשון לא שמענו מילה, לא געגוע ולא דאגה. עכשיו שצבה עגום בבית. היא מחרטטת שזה מגעגועים לילדה ועל זה נאמר קשוט עצמך ואחר כך אחרים
איילה ועל כך אין עוררין. הילה היא בחורה פשוטה, עממית,שפועלת מהלב. מעין יוסי בובליל משודרג.... הילה או איילה? בטח שהילה הילה או אלין? אלין אלין או איילה? אלין פותנה או איילה? פותנה פותנה או אלין? אלין גואל או אלירז? אלירז אלירז או אלין?אלירז ארז- לא "סופרת" אותו...
למי שלא יודע "ברוך שפטרנו" זו ברכה ולא קללה, הכוונה היא לברך את האל על שהסיר את העול . הברכה נאמרת מספר פעמים במקרא. בבר המצווה נוהגים אבותיו של הנער לומר "ברוך שפטרנו מעונשו של זה" כשהכוונה ,כמובן, שהנער עומד עכשיו בפני עצמו ולא תלוי עוד בהוריו. מי שנותן פרשנות אחרת לאמירה מעיד על עצמו ולא על סער או כוונותיו.
מההיכרות של סער, ושל היחסים של סער עם עדנה יודע שהם היו במצב מאוד גרוע, לא דיברו והוא שנא אותה. ככה שהרבה יותר סביר שהוא יגיד את זה מכוונה של "סוףסוף נפטרנו ממנה" מאשר שיברך אותה...