דעות,הגיגים,שאלות ו

Princess Lotta

New member
../images/Emo199.gifאני על סף פתיחת קבוצה בפייסבוק: "בבקשה

שיקרה משהו כבר ב'אח הגדול'..."

Princess Lotta

New member
באמת? מה קרה היום?...אתמול גואל בעצמו אמר

אני לא מבין ממה עושים תכנית טלוויזיה, אנחנו לא עושים כלום.

ayaliar

Well-known member
אי אפשר לצפות

שבכל רגע יקרה משהו טלוויזיוני אנחנו מסתכלים על אנשים חיים את החיים שלהם..

laVita

New member
ראית כמה שיחות היו אתמול? שיחות ארוכות

אלירז עם פותנה, אלין איילה הילה שיחות ארוכות ומעניינות חבל שאת מפספסת

Princess Lotta

New member
ראיתי ובכל זאת השתעממתי. מצטערת. עכשיו הם

משחקים שש בש ושרים שירי טלנובלות. הידד.

laVita

New member
את רוצה 24 שעות של אקשן? תהיי מציאותית..

השיחות זה עיניין של טעם אותי הן מאוד עיניינו ונשארתי עד הבוקר להקשיב לשיחות.

Princess Lotta

New member
אשמח להיות מציאותית אם לא תהיי תוקפנית...

אני פשוט לא רואה שום סיבה הגיונית להאריך בעוד עשרה ימים ולהעביר שלושה שבועות שלמים ללא הדחות. זכותי לחשוב כך

laVita

New member
לא תקפתי סליחה אם זה יצא ככה

אבל צריכים להיות מציאותיים. השנה אני מרותקת מרוב עיניין. ברור לי שהעיניין לא קורה 24/7 אלה בחלקים מהיום. ושם זה קורה באופן יותר אינטנסיבי מהחיים האמיתיים. אני גם לא בעד להאריך אבל לא מהסיבה שלא יהיה עיניין כי אני תמיד אשמח לראות את אלירז:) אני לא רציתי שיאריכו פשוט מהסיבה שהדיירים עברו המון ולדעתי הם מותשים נפשית וצריך להקל עליהם.

Tapudy

New member
נהניתי יותר לצפות בדיירים בעונה 1 וב-VIP

בשידור החי. זה בגלל שבעונות האלו הדיירים היו הרבה יותר צבעוניים וחיים. בעונה הזאת אווירת הנכאים שולטת והדיירים לוקחים את כל העניין ברצינות תהומית. הם ממש לא עושים כיף כמו בעונות הקודמות.

Princess Lotta

New member
הם גם יותר מדי מודעים למשחק ולמצלמות, מתכננים

אסטרטגיות ומנתחים זה את זה למוות.

פשוט עונה של שיעמום - שיחות מייגעות,דיירים

חיוורים, משימות בינוניות - משום מה הרייטינג גבוה יותר וכמות הסמסים בהתאם.

Tapudy

New member
זה כי אנחנו ממשיכים לצפות באש ובמים

אם היינו מכבים את הטלוויזיה, אולי קופרמן היה מרגיש את זה בכיס ומבין שהוא עשה טעויות. כל עוד הרייטינג גבוה זה לא משנה. מבחינתו הוא יכל לשים מסך כחול על הטלוויזיה עם כתובית "האח הגדול". אם זה היה מביא את הרייטינג, אז הכל טוב.

אנשים,צאו מזה,המלך הוא עירום../images/Emo47.gif

אלירז אדם מקסים..באמת בעל
זהב..קולט באופן מדהים מצבים ותנועות גוף של בני אדם.אלירז באמת בעל קסם אישי רב אבל בסופו של יום הוא לא אליל,הוא לא מלך..הוא אדם בשר ודם על כל המשתמע מכך. ואם בכ"ז תרצו לתת לו את
המלוכה,קחו בחשבון שבצילום אינפרה אדום..המלך הוא עירום. קדימהההההההההההה..מוזמנים להתקיף אותי.("תתקדמו"
) מבטיחה לכם שאני לא "עפה" עליכם..חלקכם יראו את נכונות הדברים באיזה שהוא שלב..אני בטוחה בזה. אילנה

שירי111

New member
אני לא מעריצה אותו, אני לא בת 14

אבל יש לבנאדם הערכה גבוהה מאוד, והוא הפייבוריט שלי לזכיה.

אלירז כבר ממילא זכה... ../images/Emo47.gif

עם המיליון או בלי המיליון.... הוא כבר קנה ביושר ובזכות את עולמו בחוץ... בזכות תכונותיו, צניעותו והענווה.. בזכות לב הזהב שלו... בזכות היכולת שלו להיות חבר לעת צרה....
איילה וסער - גם אם יזכה מי מהם במיליון...
יצטרכו עוד 10 מיליון כדי לנקות את מה שהותירו בתודעכה הציבורית....
האמת..... צר לי עליהם....

cookies10

New member
אלירז לא צריך ללמוד פסיכולוגיה

הוא יכול ללמד עוד הרבה פסיכולוגים איך לדבר יש לו כישרון מדהים לקרוא שפת גוף ולקלוט את האדם שממול, לאלירז יש לב טוב מייעץ לכולם ועוזר לכוולם וכולם מתייעצים איתו אפשר ללמוד ממנו הרבה ומגדולתו הצנועה... אלירז מלך ואני מהמר על אלירז שיקח תמיליון וגם אם הוא לא יזכה הוא כבר זכה הוא שווה יותר ואנחנו זכינו שהכרנו דמות כזאת מיוחדת ונהורה....

ואזנה

New member
מסכים איתך לחלוטין

איילה וסער הם לא הרוע המוחלט אלירז הוא לא משהו שמיימי מעדיף בכל זאת את אלירז אבל מקווה שניפטר מהר מפותנה, גואל ואלין (את הילה אני לא בדיוק סופר ולא מבין מה היה הרעיון בליהוק שלה לתכנית)*

למעלה