דעות,הגיגים,שאלות ו

אוריין אסתר - איילה

מדוע את חושבת שרומסים אותה, כנראה יש סיבה. האם היא עוזרת בבית, האם היא משתפת פעולה, היא באה למוכן לאכול ויתר הזמן נמצאת עם סער בעשיית כלום. אין שום סיבה שיעניקו לה יחס.

abigl

New member
הילה היא ממש כלום טלביזיוני. היא רוצה להיות

שחקנית? אחרי ההצגה המשעממת שנותנת כאן - איש לא יקח אותה לכלום. יכול להיות שסיפור הנישואין שלה היה מעניין אבל כנראה שחלות עליה מגבלות והיא לא יכולה לדבר על זה. אז בשביל מה באמת הביאו אותה לכאן ?

D h a l i a

New member
אלירז אמר פעם בצחוק להילה:

"הנגלה השנייה -- החומר האנושי -- שואה גרעינית..." רק לעדנה היה פוטנציאל אמיתי.

Sימה2

New member
תלמדו משהו מ"הישרדות" - טוב להגיע לגמר עם

אחת כמו הילה , שהיא לא כ"כ ציבעונית בבית . ואז ההצבעות הSMS יהיו שלך .... דיירי הבית צריכים לחשוב על זה ליפניי שיעמידו אותה להדחה.

cookies10

New member
הילה סכסכנית, רכלנית, ולכלכנית

ביום שאלירז יצא מהבית הילה מספרת לאלירז שסער שמח שהוא יצא, אני לא יכול לסבול את הילה יש לה שם יפה חוץ משם אין בה כלו, אתמול אלין רצתה לגשת לפותנה לדבר איתה הילה אמרה לה לא כדאי לך... ואין מה להאשים את האח הגדול שהכניסו אישה כזאת רדודה כי האדם לכשעצמו בונה את אישיותו. היא באמת נטע זר שלא יודעת להתחבר לאנשים היא יודעת רק לסכסך ביו כולם וזה הדרך שלה להתחבר לדיירי הבית כי היא משעממת אין בה כלום מעצמה, חוץ מצחוק מאוס ומלכותי...

leer57

New member
זהירות לאוהדי אלירז אלין גואל

הגמר הולך ומתקרב ואיתו הסכנות של טקטיקות מלוכלכות כמו "סוס טרויאני" שעד עכשיו היה גרופי מוחלט של אלירז ולפתע שינה את עורו ומנסה לשכנע את ההפך. וכמו כפי שכבר קרה לא פעם מרדימי פורום ועוד ועוד אסור לנו להרדם אני גאה בגיבורים שלי ובמהלכים שלהם, וכל המלעיזים יכולים מצידי לחפש את עצמם עם האמת שלהם

reiter5

New member
דוד לגבי גואל מסכימה ואלין בהחלט לא מאיימת על

אלירז הוא לוקח אותה בהליכה

leer57

New member
סליחה לא הסברתי עצמי. את אלין אני מאוד אוהב

כוונתי שאנשים מהמחנה של סער את איילה שהתחזו לאוהדים של אלירז ברגע פקודה ישנו את עורם ויהפכו לשונאים שלו ולא יבחלו בשום טריק זול להכפיש אותו. כמוך וכמו רוב עם ישראל אני מייחל לרגע שיכריזו על אלירז כזוכה הגדול של האח הגדול 2

abigl

New member
אולי מישהו יכול להסביר סוגיית הילה והשבת? ../images/Emo2.gif

בשישי היא טוענת שלא אוכלת אוכל שבושל אחרי כניסת השבת אפילו אם ערביה הכינה, אבל עכשיו יושבת ואוכלת דיסה שאלין בישלה בשבת. מוזר מאוד.... איפה שבתות החמין של אשר ועינב ?

ayaliar

Well-known member
אתמול שמעתי בחצי אוזן

היא משתדלת לשמור שבת, אם מצליח מצליח. אם לא, לא. זה אכן קצת מוזר

laVita

New member
כל אחד בדרכו שלו. אי אפשר לשפוט אותה על ניסיו

היא מנסה לשמור שבת. את המלחמה בינה לבין עצמה היא עושה לא אתה. לכן אין מקום לשפוט אדם כזה. לדוגמא אדם שרוצה לעשות דיאטה ונופל מידי פעם(להבדיל אלף אלפי הבדלות) הרצון קיים אבל אין לו באמת יכולת לעשות את זה. כל אחד ודרכו שלו. אדם יכול להיות הכי מאמין ולא לשמור שבת. כל אחד והבחירות שלו.

abigl

New member
הבעיה היא בעצם ההכרזה והטרטור של כולם

כמובן שהיא יכולה לעשות מה שנראה ומרגיש לה, אבל היא דורשת מאחרים להתאים עצמם לבחירה שלה. היא מחייבת אכילת דגים בשישי גם אם אין תקציב, היא דורשת שיבשלו ויאכלו מוקדם, לפי זמני שבת, אז המינימום המתבקש זה להתנהג בהתאם.

למעלה