דעות,הגיגים,שאלות ו

../images/Emo20.gif דעות,הגיגים,שאלות ו../images/Emo32.gif ../images/Emo15.gif ../images/Emo20.gif

את כל הדברים שעל ליבכם בנוגע לאח הגדול [וגם לא
לכאן]

בולבול מנתח את אלירז עד דק../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

כבר בפרומו אמרתי לחברת זה הזוכה(כמובן זה הימור) נפתחו המצלמות והמירוץ למיליון התחיל התחלתי לעקוב באדיקות אחרי אלירז ועכשיו יש לי כח לכתוב את מה שאני רואה בו. האמת גם בנו כי לפעמים אנשים מסביבנו הם המראות שלנו. אילרז ניחן ביכולת קריאת מצבים ניתוח אנשים לפי תנועות גוף. עניים מרצדות. מבטים . תוסיפו לזה פתיחת פה של האדם מולו והכל קל הוא רואה אותו כמו שבר עצם ברנטגן ושהוא ממש מתאמץ סיטי לתופעה הזאת של אלירז קוראים חוכמת רחוב את זה לא מלמדים בשום אונברסיטה ולפסיכולוגים מאוד קשה לאבחן את האנשים הללו. כי הם מהר מבינים לאן הפסיכלוג חותר בשאלתו ויודעים איך לענות. אלירז מודע מאוד לאיך שהוא נראה בהליכתו סגנון הדיבור שלו והמראה החיצוני הוא יודע שברושם הראשוני רואים בו סוג של ערס לייט. שימו לב איך הוא שבר את כל הסטיגמות וכל המוסכמות . צניעות מעל הכל. .אמיתיות מרוב שהוא אמיתי הוא שוכח שיש מצלמות. עזרה בכל מצב לכל הסובבים אותו גם שמצב רוחו ירוד דבר שלו קורה הרבה מכיוון שהוא מאוד חזק נפשית . יחס. כבוד למבוגרים ממנו. חבר אמת.לא רכלן פשוט אומר מה שעל ליבו בכונות טובות. רואים שעבר הרבה בתקופה בארצות הברית ואני בטוח ששם הוא הכי הרבה היתחשל מהלבד.המרחק מהמשפחה.מהמרות של מעסיקיו .ושם חידד מאוד את חוכמת הרחוב שלו. לגבי בית האח הגדול אלירז מתבלט מעל כולם בהפרש ניכר מכיוון שהם אם נוציא את מה שכבר כתבתי עליו. הוא לא מדבר למצלמות ומחשב כל צעד שלו איך התנהגותו תתפרש לנו הצופים אגב גם אלין כזו. שאר המתמודדים שחקנים ועכשיו לקראת סוף התוכנית אפשר לראות את זה בברור קחו דוגמת פותנה גואל שרואים איך הם מתחילים להתלכלך ואין לי כח לפרט זה כל כך ברור. על סער ואיילה אני לא צריך לכתוב את הבושות לעצמם ולסובבים שלהם הם כבר עשו לעיני מיליון וחצי צופים. לגבי ארז הוא חי בסרט הארוך ביותר שנוצר איי פעם.

טוטיקית

New member
עכשיו להילה יש גבס ביד!! מה נסגר עם הבית הזה?

זה באמת מפחיד.....איך קבוצה של אנשים שסגורה בתוך בית נפצע בצורה כזו??

טוטיקית

New member
פותנה יכולה לבוא בטענות רק לעצמה - תצאי מהמטב

מה עשית בבית חוץ מלבשל???עשית משהו? הראת איזשהו פן אחר באישיותך? איך את יכולה לבוא בטענות לעדנה כשכול מה שנתת בתוכנית זה מתכונים למקלובה? וזה מה שאלירז לא רצה לומר לה עכשיו קל עם ועדה כדי שלא להביך אותה ליד כולם, אבל זה כל מה שהיא הראתה. אף אחד לא אמר לה תהיי אם הבית. היא התנפלה על התפקיד מהרגע הראשון, ואני גם זוכרת שגואל בהתחלה הזהיר אותה מלהיום אם הבית והיא לא הקשיבה. עדנה לא סתם אמרה לה את זה, כי היא התאכזבה מפותנה שבשמקום לייצג את העעולות שעושים לעם הפלסטיני העדיפה לשבת על הגדר כל הזמן. אז זה מה שעדנה יכלה לומר עליה אישית. וזה בדיוק מה שאלירז חושב ולא אומר בינתיים אבל אני בטוחה שהוא ידבר עם פותנה לבד ואז יאמר לה. מ-לך!!!!!! אין עליו ולא יהיה בבית הזה אף אחד. אלין לא רחוק מאחוריו.

טוטיקית

New member
אוףף הם מתחילים להגעיל אותי פותנה וגואל- מנס

מנסחים תשובה פופוליסטית דה לה שמטע לעדנה, כו"כ מעושה זה ממש צורם. כאילו שכל עם ישראל לא רואה אותם עכשיו, וסער האידיוט כורה לעצמו את הקבר הערב בתשובתו לעדנה, בדיוק כמו שאמרתי לכם שהוא יעשה. איילה וגואל מנסים להניא אותו מאמירות כאלו אבל מהיכרותי עם אישיותו הילדותית והנקמנית הם רק מלבים אותו להגיב ביתר שאת... זה דווקא מצוין בשבילנו...אבל כו"כ יורד לי מגואל!! אני שסימסתי לו 10 פעמים כשעמד להדחה עם אלירז (לאלירז אהוב נפשי סימסתי רק 5 כי ידעתי שהוא בטוח) רק כי הראה שהוא חבר אמיתי.. הוא ממש מגעיל אותי, הסחבקיה עם איילה...איזה בחחחחח... האנשים האמיתיים ביותר בבית, אלו שלא צריכים להתכונן ולשננן מה יגידו לעדנה, פרשו מהשחלה הצבועה הזו, אלירז ואלין וחבל שהמלמה לא עליהם כרגע. אני בטוחה שאלירז יאמר לעדנה מילים חמות וגם אלין.

טוטיקית

New member
פותנה ממש מגוחכת! משפט פשוט היא צריכה לשנן

מאות פעמים כדי שתזכור אותו...יאללה תעבירו כבר את המצלמות לאלירז ואלין

כל הדיון הזה היה מיותר .

הריי עדנה הייתה אומרת לפותנה את אותם הדברים בלי קשר ללאום שלה. יהודיה או ערביה

רקלוש

New member
הכי מעצבן שגואל עוד מדריך אותה ונותן לה לצאת

אינטלגנטית...הלוואי שתתבלבל...וצחוק הגורל שדוקא היא שעדנה התייחסה אלייה בכבוד וכל כך יפה הוציאה את העוקץ על עדנה.

efrat20091

New member
למה הילה היתה כל כך ביום שישי?

בסך הכל עם כל החסרונות שלה. היא נראית ממש מסכנה. שוכבת לבד. אנשים עוברים אף אחד לא מתעניין. מה קורה?

טוטיקית

New member
איילה שוב מדגמנת גרדרובה חדשה..בסגול הפעם..

שוב קיבלה בגדים מהבית לקראת התוכנית. אני לא אתפלא אם אשמע אח"כ שהאח הגדול גם מימן את הרכישות הללו.. אלין לא צריכה את זה כי היא יהלום אמיתי והאור שלה נוצץ ויפה. היא לא נמאסת גם בלי תפאורה מתחלפת, בניגוד לאיילה שמה שאתם רואים זה כל מה שיש (אל תחפשו מעבר, בפנים אין כלום..ריק מוחלט)

reiter5

New member
טוטיקית באמת מה נראה להפקה שאנחנו מטומטמים

כל הדבר הזה כבר כל כך שקוף ומעורר סלידה וריח רע נודף מהענין והפרוטקציות ...ומה לעשות שאלין לא מקורבת כמו סער ואיילה להפקה פשוט מאוס ומקומם

מיק101

New member
איילה מדגמנת איילה רעה ומסכנה

שום בגד לא יוכל לטשטש את זה.... מצידי שתלבש דולצ'ה גבאנה....

טוטיקית

New member
עצה ידידותית לאח הגדול - אולי אחרי ההכוונות ש

שאתה נותן לסער ואיילה, מדי כמה שעות, בתורה לפחות תבקש מהם שלא ידברו על זה בחוץ..אתה כו"כ שקוף...אני ממש יכולה לשמוע אותך מכוון את איילה לאלירז, שם השמנת...תכי על חטא...ולסער: תראה רגש לאיילה...בולבולון זרקה אותך... טוב, אני מבינה שעם אדם כמו אלירז מולך צריך לגייס את מיטב המוחות ולנקוט בצעדים קיצוניים כדי שלפחות תהיה איזושהי קונטרה אבל באמת...זו אמרוה להיות תוכנית מציאות...הלכתם רחוק מדי..אתם פוחדים שאם התוכנית כולה תעמוד על אלירז לא יהיה רייטינג? יהיה גם יהיה. הוא הדבר המעניין ביותר בתוכנית והוא מכה גלים גם סביבו כך שכל ההתרחשויות סביבו מעניינות, השיחות שלו עם אחרים, השיחות עליו... חבל שאתם צתערבים התערבת גסה בתונית, חבל. לדיירים אין תמימות, השיחות יותר ויותר נסובות על איזה קמפיינים יקבל מי בחוץ..זה מגעיל וזה קורה רק בגלל שהם מקבלים הדים מ"גדולתם בחוץ"...היחיד שעדיין אותנטי באנדרדוגיות שלו.. בתהיות שלו, הוא אלירז שאמר יפה ואמיתי "למדתי פה לאהוב את עצמי קצת יותר"

למעלה