דעות,הגיגים,שאלות ו

shouldistay

Active member
אכן יש השפעה לשיחה, ללא ספק!

אילו רק סער היה יודע שזה בהשפעת אלירז
........

reiter5

New member
יולנדה חחחחחחחחחחחחחחחחחח אך ניראה לך שאלירז

ינשק אותה ? ברוררררררררררררררררררר שלא איפה בר ואיפה היא בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ביטניקט

Well-known member
אם תשאלו אותי, היא כבר מגזימה

אלירז אמר לה בוסה, לא גשם של בוסות. אבל איילה כמו איילה, או כלום או יותר מדי. אין אצלה באמצע. לא סתם אלירז אמר לה שהיא הכי לא אמצע....

shouldistay

Active member
סער, איילה, גואל, פותנה, ארז

השאלה אם הם בחרו בה אתמול... או חיכו עם שמה ליום שלישי.

shouldistay

Active member
יכול להיות, אבל

אולי הפעם סער בדיבוריו הרבים נגד הילה השפיע עליו. אבל אתה צודק. ייתכן שארז לא.

אין סיבה שארז יצביע לה, הם מסתדרים מצויין

לדעתי ארז לא בקלות מושפע על ידי אחרים כפי שזה נראה כי הוא כאילו משתכנע כשמדברים איתו אבל בסוף עושה תמיד מה שהוא חושב.

laVita

New member
אני מקווה שזה יהיה הילה איילה סער ואז..

ואז אני כמעט בטוחה שאחד מהזוג יעוף כי רוב האנשים שבצד של החנונים יסמס להילה. סליחה שהשתמשתי במילה חנונים:)

חנון מבחינתי זו מחמאה

ולא רק בגלל אלירז ושות'. חנון הוא אדם סקרן, אדם שאוהב ללמוד, אדם שמתעניין בהרבה תחומים ושלא חרד לתדמית שלו ולא אכפת לו שלא יחשבו שהוא קול.

laVita

New member
התכוונתי לקבוצת החנונים כשלא מדובר בקבוצה כבר

אבל הסבר יפה:)

גם החנונים ברובם משקיעים ../images/Emo233.gif

אז צפוי שאם אתה נתקל באדם עם תואר שני ומעלה, ומשרה בינונית-גבוהה,* סביר להניח שבשלב כלשהו הוא היה חנון. * במשכורות גבוהות במיוחד, שהן בעיקר על ידי מנהלי חברות ענקיות, ההצלחה יכולה גם לנבוע מקשרים ופרוטקציות ולכן התיאוריה שלי פחות תקפה.

sivan1237

New member
../images/Emo124.gifאני זוכרת שעוד בדחה שך יוסף כתבתי כאן

שאיילה היא האויבת מס' 1 של אלירז..ושלא יהיו יותר הזדמנויות להעיף אותה כי יגיעו חדשים.. גם בהדחה של שרה,הייתה אופציה להעיף את איילה..אבל כל מיני מעריצים פאנטיים כמו ביטניקט שחושב שהוא יו"ר המעריצים של אלירז, היה בטוח שאיילה היא לא איום.. והנה הבועה מתפוצצת בפרצוף - איילה גדלה למימדים עצומים ואף מאיימת על הזכייה שלו..היא זוכה לכתבות מפרגנות מהתקשורת, עריכה שלטובתה ועוד.. אני עדיין חושבת שההפקה היא זו שהחליטה ששרה ויוסף יעופו באותן הדחות (כי ההפקה חזתה את הרומן- וצדקה).. אבל העובדה שלא לקחתם את איילה ברצינות עד עכשיו מעצבנת..אם היא לא תיקח מקום1 אז היא תיקח מקום שני,שבהחלט לא מגיע לה! מצידי שגואל ייקח מקום שני ולא היא...מישהו שלא קיבל תידרוכים ,מישהו שלא עשה הצגות מזויפות של רומן בזוי בשביל להיות בכותרות, ומישהו שאין מאחוריו סוללה של יחצנים ומשפחה מאוד מאוד עשירה..

למעלה