סכמ"ש!

ושכחתי להוסיף

שהסרטון הזה עושה לי חשק שיעשו משהו כזה עם כל הקוספליירים בכנס. זה יכול להיות כזה אדיר!

Didsy

New member
Back to Black~

משהו טוב שקרה השבוע? צבעתי לשחור! אבישי יצא חמשוש. 3>
משהו רע שקרה השבוע? צבעתי לשחור?..
שיר השבוע: ממ.. לא בק טו בלאק. המ. Semi Precious Weapons - Sticky with Champagne
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אומייגוד צעצוע של סיפור 3!!!!!!! אעעע. איזה סרט מעולה. כלכך יותר טוב מהשניים הקודמים ביחד. יו. יו. ;___;
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מלא פסיכומטרי.
בילוי השבוע? 3 סימולציות. ממש בילוי. x_x
התחדשות השבוע? שיער שחור? הזמנתי מלא שרשראות מאיביי.
ציטוט השבוע? "We're either in a café in Paris or a coffee shop in New Jersey. I'm pretty sure I just came back from the doctor with life-changing news."
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שום-כלום ;-; הפסיכומטרי הזה מדכא את היצירתיות שלי.
למה מצפה בשבוע הבא? שבוע אחרון לפני הפסיכומטרי. O___O אמאלה.
אדם שעשה לך את השבוע? אבישי, כמובן 3> וגם ג'סטין טראנטר. 333>
תמונה? תפוז מתעקש לא להעלות לי תמונות, אז אין!

Lightning9

New member
הגעתי למסקנה עמוקה

שגם חבר שלי וגם שלך כרגע בבה"ד 1 XDD איפה אבישי נמצא? גדוד וזה...?

Didsy

New member
XD

באמת? זה תלוי ביותר מהגדוד.. קודם כל הוא במגמת נחשון. אם חבר שלך לא בנחשון אז כנראה אין סיכוי שהם מכירים.. אם כן - גדוד א', פלוגה א'~ (אני לא זוכרת מה זה א' ומה זה 1, בכל מקרה הוא בכל הדברים הראשונים P: )

Lightning9

New member
אני לא זוכרת האמת איפה שלי

אבל הוא בפיקוד העורף זה אני יודעת!! אז כומתה כתומה, וזה מה שאני ידועת

Lightning9

New member
לא D~:

כן נוו אני פייל בענייני צבא. הוא אמר לי איפה הוא פשוט לא זוכרת.... ^^"

Grell

New member
האהא סכמשוןןן

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי עם לשון לכל החיים, נשארו רק עוד 2 בגרויות שגם איתן אני מסיימת לכל החיים XD אבל גאדדד - חופשששש. משהו רע שקרה השבוע? גיא |: שיר השבוע: הפתיח של אוראגירי, ואברהקדברה של הקוראניות הבנות אלף האלו X_X" סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אוראגירי^ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קאיצ'ו ווא מייד סאמה P: בילוי השבוע? בנחלה עם נסטיה, ליז, שני, חופית, אן, קירה, הילה, גל ונינה D: התחדשות השבוע? בדים ם: ציטוט השבוע? "מה את סתומעעעעעעעעעע? סתמעייייייי!!!!" לולל קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/costume/307338/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? וינסנט, דיווה P: למה מצפה בשבוע הבא? הולכת שבת לחופית 3> אדם שעשה לך את השבוע? אעאע כל מי שהיינו איתו בנחלה XD תמונה? XDD

Lightning9

New member
סכמשון~

כן השעה נוראית ומאוחרת אבל אני לא עייפה P: משהו טוב שקרה השבוע? סיימנו לשון לנצח, חבר שלי שיצא לשישבת אחרי שבועיים 3>~ ואוהבים אותי בעבודה. אה! וסיימתי י"א לכל החיים בערך XD משהו רע שקרה השבוע? חבר שלי חוזר לעוד שבועיים >: ועצבים מיותרים על אנשים מיותרים למדי שיר השבוע: California Girls - Katy Perry. נוראי כמה שזה ממכר סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פלאש פורוורד!!!! כל כך טוווווווווב ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? האח הקטן של קורי משהו משהו. סוףסוף מצאתי זמן להמשיך לקרוא את זה, זה דווקא ספר נהדר בינתיים :) בילוי השבוע? היום, בהחלט. זאת אומרת, הערב הזה :) התחדשות השבוע? גופיה + שישה ספרים חדשים חדשים [טוב חמישה חדשים, השישי ניתן במתנה כי הבוסית שלי פשוט אוהבת אותי] ציטוט השבוע? "אני מטומטמת שאני עייפה" "כן אמרת את זה" "אבל אני לא תמיד ככה!!" "אבל מתי את לא עייפה?.." שיא החוכמה קוספליי השבוע? לא שמרתי לינק במחשב הזה תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? השבוע?... אע סיימתי את הווסט השבוע אם אני לא טועה. אז ווסט <: למה מצפה בשבוע הבא? פוטושוטסססססססססססססססססס סוף סוף 3>~ יהיה מקסים. ולסיים היסטוריה לנצח נצחים, ובחירות למזכירות במד"א [אני אופטימית] ולשבור את הקיר בחדר שלי! HELL YEAH הוצאת עצבים D~: אדם שעשה לך את השבוע? ארז [החבר]שלי
תמונה? במחשב השני. אבל יש איזה משהו

Serf SaN

New member
../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה השבוע? הדרכה שעבדתי עליה חודשיים סוף סוף התחילה להתבצע. סוף סוף להתחיל להדריך. משהו רע שקרה השבוע? מרוב דברים שלא סיימנו, לא הספקתי להיות מוכן 100 אחוז להדרכה ונתתי לשותפה שלי לעשות במקומי. \: שיר השבוע: DON'T STOP BELIEVING! סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא זוכר. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא זוכר. בילוי השבוע? אעאע'עדגדעגכףןכעףןכדיףכגןדיןףףיכדףכדףדגכ אפקט הפחד בראשון לציון. היה אאאאאאדדדדדדדדדדדדייייייייייירררררררררררר DDDDDDDDDDDDDDDDD:::: ואח"כ מיטבול! איזה כיף. XD עדיין כואב לי הגרון. כנני יא תרנגולת! אה, כן, ואם לא מדברים על מה שעשיתי היום... הייתי גם בפסטיבל האורות בירושלים! ובמקום להסתובב עם ההורים העצבניים שלי, בשיא המקריות והספונטניות, סמס ששלחתי לידידה מהיחידה שגרה באיזור גרם לה לבוא, והסתובבנו ביחד! היה כלכך כיף!!!! ויפה. <: אומנם היו דברים לא מדהימים, אבל רובם היו ממש טובים!! התחדשות השבוע? פיאההההה דנדשה! ציטוט השבוע? "וואי, הם בדיוק בקטע עם הגרזן!" --"....תודה שהרסתם לנו. ._. " XDDDDD קוספליי השבוע? לא שמרתי. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי לצבוע את הארו הקלקר שלי. P: למה מצפה בשבוע הבא? מה, לא רוצה ששבוע הבא יגיע בכלל. אדם שעשה לך את השבוע? הילה, זאת שהייתי איתה בירושלים. D: תמונה? חוחוחוחו

Mana Sama

New member
אמג המקום הזה לא נסגר או משהו? O:

איך בא לי ללכת למקום כזה מתישהו,תמיד רציתי ללכת לנייטמר באילת ואף אחד לא רצה להצטרף אליי. וזה מוזר,כי אני הכי פחדנית בעולם בערך ואני יודעת שאני אצרח ואבכה ואאחל למותי XD

rukia chan

New member
LIKE! אני מתה להיות שם XD ../images/Emo103.gif

וגם איתי אף אחד אף פעם לא רוצה לבוא!!!

rukia chan

New member
גם אני~ ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? נטע ישנה אצלי~ משהו רע שקרה השבוע? המוח שלי הפך לעיסה. מספר פעמים. שיר השבוע: Anything for You - Evanescence סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גראן טורינו. סרט מעולה. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עדיין המיתולוגיה הבריטית? XD בילוי השבוע? מסעדה על הנמל עם חברה. התחדשות השבוע? אין לי כסף ;;;;;;; ציטוט השבוע? "את כותבת לי מח"א במקום מח"י..." קוספליי השבוע? אין. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תמלולים זה נחשב? למה מצפה בשבוע הבא? מפגשצ'אן. אדם שעשה לך את השבוע? שיר [החברה שהלכתי איתה למסעדה]. תמונה? גם אין.

למעלה