../images/Emo6.gif
משהו טוב שקרה השבוע? הדרכה שעבדתי עליה חודשיים סוף סוף התחילה להתבצע. סוף סוף להתחיל להדריך. משהו רע שקרה השבוע? מרוב דברים שלא סיימנו, לא הספקתי להיות מוכן 100 אחוז להדרכה ונתתי לשותפה שלי לעשות במקומי. \: שיר השבוע: DON'T STOP BELIEVING! סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא זוכר. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא זוכר. בילוי השבוע? אעאע'עדגדעגכףןכעףןכדיףכגןדיןףףיכדףכדףדגכ אפקט הפחד בראשון לציון. היה אאאאאאדדדדדדדדדדדדייייייייייירררררררררררר DDDDDDDDDDDDDDDDD:::: ואח"כ מיטבול! איזה כיף. XD עדיין כואב לי הגרון. כנני יא תרנגולת! אה, כן, ואם לא מדברים על מה שעשיתי היום... הייתי גם בפסטיבל האורות בירושלים! ובמקום להסתובב עם ההורים העצבניים שלי, בשיא המקריות והספונטניות, סמס ששלחתי לידידה מהיחידה שגרה באיזור גרם לה לבוא, והסתובבנו ביחד! היה כלכך כיף!!!! ויפה. <: אומנם היו דברים לא מדהימים, אבל רובם היו ממש טובים!! התחדשות השבוע? פיאההההה דנדשה! ציטוט השבוע? "וואי, הם בדיוק בקטע עם הגרזן!" --"....תודה שהרסתם לנו. ._. " XDDDDD קוספליי השבוע? לא שמרתי. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי לצבוע את הארו הקלקר שלי. P: למה מצפה בשבוע הבא? מה, לא רוצה ששבוע הבא יגיע בכלל. אדם שעשה לך את השבוע? הילה, זאת שהייתי איתה בירושלים. D: תמונה? חוחוחוחו