סכמ"ש!

CoralP

New member
../images/Emo192.gifסכמ"ש!../images/Emo192.gif../images/Emo181.gif

איך זה שאין אחד כזה עדיין?
משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Mana Sama

New member
יאי סכמ"ש ^-^

משהו טוב שקרה השבוע? אממ זה לא לפה XD משהו רע שקרה השבוע? לא הלכתי לגלאם,מוות >< והייתי באולפן של כוכב נולד אתמול..3 שעות על הרגליים,מת לי הגב >: שיר השבוע: כל האלה שהיו בכוכב נולד אתמול,אני מניחה סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דררר 22,אמג. וכוכב נולד כי כזה..ככה יצא XD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום 3: בילוי השבוע? סיימתי את המשחק של אדג'י סופסוף,ג'פאניקה עם ידיד,כוכב נולד,יציאה באמצע הלילה עם ידיד שאני לא בדיוק מכירה (לא חכם! אבל היה חביב ואני חיה XD) התחדשות השבוע? הפאה כאן~!! והיא לא בגוון המדוייק כמו בתמונה אבל זה פעל לטובתי ונראה הרבה יותר כמו המקור ככה,יאי! D: וגם גיליתי שיהיה ממש קל לעצב אותה 3> ציטוט השבוע? לא זוכרת >: קוספליי השבוע? כלום תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הרבה ציורים D: למה מצפה בשבוע הבא? הומולדת~! ^-^ אדם שעשה לך את השבוע? נירן כפרעליו 3> תמונה? הפאה! רק שזה עם פלאש אז זה נראה קצת כחול משום מה וזה לא,באמאשלי שהיא מושלמת T^T אה ותסלחו לי שאני גרועה בלשים פאות לעצמי וגם לא בדיוק השקעתי בלסדר את השיער מתחת XD ותתעלמו מהלק XD

Mana Sama

New member
תודה ^^

זה גורם לי להתגעגע לפסים בטורקיז שהיו לי בשיער >:

Ayelet chan

New member
מסכמת~

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי תיכון!! D: משהו רע שקרה השבוע? עבדתי מלא, אבל הרווחתי גם מלא. D: שיר השבוע: I'll cover you -rent סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: צעצוע של סיפור 1+2 שראיתי הרגע שוב. 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Kimi wa Pet בילוי השבוע? ראיתי הנסיך הפרסי! D: התחדשות השבוע? הזמנתי את הפיאה האע! ומשבוע שעבר- טלוויזית HD עם 50 אינצ'. 333> ציטוט השבוע? "Sorry, I don't have any rubber, ohhh~ succcch a pitty! but we do have to draw a line somewhere, right?" (משפט ה'עזבי אותי מעצבנת' הכי טוב ששמעתי. XD) קוספליי השבוע? http://www.youtube.com/watch?v=mabJdhMn1fo תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אין~ למה מצפה בשבוע הבא? לפגוש חברה שלי שבאה מארה"ב. 333> אדם שעשה לך את השבוע? חברה שלי שהלכה איתי ל'נסיך הפרסי'! תמונה? אין~

WayToDawn

New member
גאדדדד

אני יכולה לראות תסרטן הזה מיליון פעם. קליג'ין פשוט אדירה...אין עלייה לפעמים.[זו היא נכון, אני לא מבלבלת בין הכינוי שלה לבין זה של חברה שלה Oם]

Kienai Negai

New member
וואו

אני חושבת שאני מאוהבת @________________@ הזאת מהסרטון כזאת יפהההההההההה 3333> והקוספליים שלה כאלה מאממים 333> איזה מוקורו יפה, גאד @_________@ (בלי קשר שהשיר הזה היה ה-חרישה שלי בתחילת שנה XDD)

innocence

New member
ניסיתי לזהות את כל הקוספליים

וגיליתי שאני מכירה ממש מעט. איזה עצוב.

למעלה