סכמ"ש!

WayToDawn

New member
*כותרת שנונה*

משהו טוב שקרה השבוע?ממ...לא יודעת. היה שבוע רגיל כזה. הייתי בנחלה ובסנטר וקניתי בדים, נפגשתי עם ידיד. כל מיני. משהו רע שקרה השבוע? אמא שלי, שהחליטה שאם 17 שנה היא הייתה אחלה, הגיע הזמן שהיא תשנה כיוון >> שיר השבוע: Diva- After School סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ממ....ראיתי הרבה דברים השבוע, אבל שום דבר שקפץ מעל השאר. ולא ראיתי אנימה בכלל ): ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התחלתי אפטר סקול נייטמר.... אע. בילוי השבוע? עם ידיד שבא לכאן אתמול! אע, לא נפגשנו שנים. התחדשות השבוע? המון המון בדים לול. ועוד דברים לקוספליי. ציטוט השבוע? "מזגן טורנאאאאדו! קופ-סאאאאאאאאאאא!" [עכשיו רק קרן תבין, אם היא לא שכחה. אוי ישן ישן] קוספליי השבוע? בתמונה ם: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הג'קט של גאקופו לאימיטיישן בלאק. אני אוהבת איך שהוא יוצא כל כך 3> למה מצפה בשבוע הבא? פ--[פ-פ-פוקר פייס]-ו-ט-ו-ש-ו-ט-ס!! בסופ"ש. יהיה אדיר!!!! ♥♥♥ אדם שעשה לך את השבוע?אוף נו, אין לי מישהו ספציפי |:" תמונה? קוספליי השבוע D:

SunsRequiem

New member
מפגש קאסט~

משהו טוב שקרה השבוע? מפגש קאסט! משהו רע שקרה השבוע? אתמול בבוקר... רוצה להשתחרר כבר. שיר השבוע: משהו של The Pillows לבטח סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Golden Fool וסייבר בילוי השבוע? מפגש קאסט, עם עוד כמה אנשים לא קשורים וחמודים בעליל התחדשות השבוע? בסוף לא הייתי בנחלה =( ציטוט השבוע? ואוו, היו כל כך הרבה פשוט... "אוף, אבל בין פיקאצ'ו לברוק אין פאנסרוויס...." ואז קוני צרחה עלינו שהיא שונאת אותנו ויצאה מהחדר בסערה. היה גם.. "זה טוב כמעט כמו אנימה. אה, רגע, אבל אנימה לא אוכלים.." על עוגיות 37% קוספליי השבוע? למי יש זמן להסתכל על של אחרים... תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? נאדה. למה מצפה בשבוע הבא? כלום. אדם שעשה לך את השבוע? קוני תמונה? כשהן יעלו =)

SunsRequiem

New member
התחדשות השבוע

זה נחשב, כי אימא קנתה אותם שבוע שעבר! גם אם קיבלתי את הגזרות רק היום... גזרות בסיס שיעברו עוד הרבה התעללות.

SunsRequiem

New member
זה כזה יעיל

כל פעם שאימא טסה לארה"ב היא מביאה לי כמה. וזה הרבה יותר יפה מהבורדות שראיתי. כן, אני... לא אוהבת בורדה.

innocence

New member
בערך,

יש לי את הגזרה הזו במידות של ילדות, אבל בגדול לא. ויש לי גזרה אחרת לשמלה מימי הביניים בבורדה שקניתי. היה לי מזל שהיו גזרות של תחפושות. זה עזר לי לא מעט^^

Kienai Negai

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע? אמ היה שבוע נחמד :) בת דודה שחיכיתי לה המון הגיעה מחול לקיץ. משהו רע שקרה השבוע? כלום.. שיר השבוע: DJ Earworm - Like, OMG Baby כמה אירוני עם הסרטון שאיילת שמה XDD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דררר. וואו אני חושבת שהם מכניסים פילרים ומשנים את הנובל כדי לעשות לזה סוף.. משמע אין עונה 2? םם ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ריבורן :) ~לגמרי מתלהבת שיש נקבה שאשכרה עושה משהו~ בילוי השבוע? ת"א עם הבננות ובריכה :) התחדשות השבוע? פאה מאממת של קונוהא מלמנטו @$@#$@# ציטוט השבוע? "אני מסטולללל" "ממה, מויטמינצ'יק?" קוספליי השבוע? המוקורו מהסרטון של ג'ן הזאת @______@ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הרבה הרבה:) שריל בעיקר. למה מצפה בשבוע הבא? ברית לאח שלי, לפתוח את החופש, לא שבוע הבא אבל.. 10 ימים. טסה לארהב #@$#$@# אדם שעשה לך את השבוע? אממ.. מישהו שלא קשור ממש ומעטים יודעים את שמו (טוב נו לא אני מפרסמת אותו XD) תמונה? :) האמת היא ששמתי את זה בראשית בכל התוכנות צ'אט למיניהם ואנשים חשבו שצבעתי לבלונד והאמת ממש מתאים לי XDD בא לי שיער כמו של הפאה של גאגא בפוקר פייס אבל אני לא אמיצה מספיק @____@

Mana Sama

New member
|ספויילר| לדררר

אני לא יודעת אם הם שינו שם משהו כדי לעשות סוף אבל דווקא מה שקורה עכשיו ממש מתחבר לי.. כל הקטע שנטשו את הסיפור של סלטי ועברו עכשיו לקטע של הכנופיות..ושאמרו שכשיש מלחמה הראש מתעורר או משהו כזה..מעניין אותי לראות איך הם יסיימו את זה. מה שכן-עונה שנייה לא בטוח תהיה אם זה ככה,כי זה די יסגור את כל הפינות 3:

Kienai Negai

New member
הקטע הוא (ספויילר לדרר)

שבנובל הסיפור הזה הולך שונה לחלוטין, שם מיקאדו קידה ואנרי לא נפגשים בכלל במבנה של הצעיפים הצהובים. ועכשיו הם הפגישו אותם ובעצם זה מביא לסגירה של הכל כי כל השאלות יפתרו והם יגלו הכל אחד על השני, הם פשוט רצו לסיים את האנימה כשהנובל עצמו עדיין ממשיך, אז מסיימים בפילר כמו ברוב האנימות. רק שחבל שמשם אי אפשר להמשיך לעונה שניה (לכי תדעי אולי ההמשך בנובל יהיה ממש טוב XD). תופעת קליימור XD

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אומייגוד איזה שבוע מטורף ומתיש.

(ומצוין!) מזלטוב לכל המסיימים תיכון
ולכל היוצאים היום לחופשגדול. תהנו. אז מה היה לי השבוע? משהו טוב שקרה השבוע? הא- התקבלתי ללימודים כמה מגניב :) ופגשתי מלא חברים והלכתי לטייל, והציוד טיולים החדש שלי הוכיח את עצמו כמוצלח והייתי במסיבת סיום של חניכים שלי, וביומולדת של טרי ולירון. משהו רע שקרה השבוע? נאלצתי להסחב עם תיק כבד מדיי, ותיקייה של חצי גיליון שיר השבוע: וויקיד ליטל טאון מהדוויג (אני מתעצלת לכתוב באנגלית) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דוקטור הו! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הממ ברידה של קואלו פאולו בילוי השבוע? אהה, כל השבוע היה מוצלח למדי. התחדשות השבוע? הממ כל מני פיצ'פקס לנסיעה. ציטוט השבוע? -_- שוב שכחתי. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אין. למה מצפה בשבוע הבא? OMG טיסה. אדם שעשה לך את השבוע? הממ אורן ונסטיה ואממ עוד הרבה אנשים.

למעלה