סכמ"ש

S.Riddle

New member
אומג, יש לי מה לעדכן @_@

משהו טוב שקרה השבוע? אשכרה התקדמתי בקוספליי! D: משהו רע שקרה השבוע? המחשב הגדול שלי מת. עדיין. ~_~ שיר השבוע: Auto-tune the News / Bed Intrude Song - הקונצנזוס הוא שאי אפשר לשמוע את זה רק פעם אחת ברצף. אני ממליצה לראות את הקליפ המקורי קודם כל (יש קישור בקובץ עצמו) כדי להבין את הגאונות. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קוראגהימהההההה
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הפיל הנעלם \ הארוקי מורקאמי בילוי השבוע? סופ"ש תפירה עם לרס~ התחדשות השבוע? בגדים מיפן.
ציטוט השבוע? "you are so dumb. you're really dumb. for real." - ראה הקישור לסרטון למעלה~ קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2769774/ - הכנפיים שלה כל כך יפות *_* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפרתי את החולצה והמכנס לקוספליי וגם עזרתי ללריסה עם החצאית שלה. היה די פרודקטיבי בסך הכל~ למה מצפה בשבוע הבא? דיאנדי, לסיים עם הטיוטה של הפרו"ס כדי להירגע סוף סוף, סופ"ש תפירה #2 עם לריסה (אנחנו כל כך יעילות ביחד, זה היסטרי!) אדם שעשה לך את השבוע? לריסה והאנס מהשיכונים.
תמונה? התקדמות. D: שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? אני מתה על תה, אבל יש משהו בלגימה הראשונה של הקפה של הבוקר שזה משהו שתה לא יכול לעשות. ואם זה קפה *טוב*, אז בכלל; תענוג אמיתי.

S.Riddle

New member
kgfrejrklgfrijfir

קיבלתי מלאאאא גייארו ואת הסט של Innocent World אני חייבת להראות לך *_*

innocence

New member
קנית לאקי פק???

ממש רציתי לאקי פק שלהם, כי זה כולל מעיל, ורק המעיל עולה יותר מחבילה, אבל אין לי ממש כסף כרגע... תצלמי ותראי!!

S.Riddle

New member
לא, יא מסטולה XD

את הסט של החצאית+חולצה+גרביים שהתייעצתי איתך לגביו!

innocence

New member
אה~!

בסוף החלטת על החצאית? ואיזו חולצה בחרת בסוף? אוף, מאיפה יש לך כסף? את לא אמורה להיות סטודנטית ענייה? >>

innocence

New member
אוף, אני גם רוצה...

למרות שהזמנתי שמלה לאחרונה, אני רק מקווה שהיא תהיה שווה את הכסף (איביי וזה P:)

S.Riddle

New member
בואי נראה....

אני לא בבית (ever), השיער שלי זוועה ולא עשיתי רגליים כבר חודשיים. זה יאלץ לחכות

S.Riddle

New member
smartass.

כשאני אחזור הביתה אני אנסה לעשות משהו, למרות שברצינות השיער שלי נראה כמו מוות...........

akane

New member
יש פה בנות שצריכות לעדכן בקומונה P:

במקום לאנוס פורומים >.< ולירון - הרגליים - חודשיים? את לא רצינית O.O;

S.Riddle

New member
שיט\ שכחתי את התמונה ס_<

אני רק רוצה לציין שאני עושה הזמנות אישיות של לריסה-שעומדת-מאחורה-עם-ועושה-פרצופים-מצחיקים, ובגלל שאתם מהפורום אני אעשה לכם מחיר מיוחד!

rocket

New member
באיחור ...

משהו טוב שקרה השבוע? - גיליתי שיחד איתי בעבודה יש מישהו עם נגרייה בבית והוא יכול לגלף לי חרבות לקוספליי ! משהו רע שקרה השבוע? - אין לי מושג מה נסגר עם העבודה השניה שלי .... ממש קשה לי שם והייתי אמורה להחליף אותה במשהו אחר אבל נראה לי שהם התחרטו ברגע האחרון אז... :/ שיר השבוע: משהו רוסי בטח :p סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע - אני ודנה הראנו לחברה את "פאנדורה הארטס" אז.... זה. (ואלוהים גילברט חייב להפסיק להיות כזה פאקינג הומו ~_~) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? - תפריט של מסעדה שהייתי אמורה להתחיל לעבוד בה בילוי השבוע? - כל השישי-שבת עם נבט 3> התחדשות השבוע? - בד, סרטים, פורם, חוטים .... נו הבנתם ציטוט השבוע? - וואו, כשמבלים עם מישהי כמו נבט כל דבר שהיא אומרת שווה ציטוט אבל רובם לא קשורים בכלל לפורום קוספליי השבוע? - http://yorunoyami.deviantart.com/gallery/27148474#/d32u7rq תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפרתי ווסט והכנסתי מלא שיפורים למעיל שלי (יש פסי זהב!! אני אשים תמונות בערב) למה מצפה בשבוע הבא? ל .... לתפור? ועוד לתפור ... ואולי לישון קצת מדי פעם אדם שעשה לך את השבוע? - נבט ודנה תמונה? בערב שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? - אני חייה על קפה ... מה נראה לכם??

למעלה