סכמ"ש

CoralP

New member
../images/Emo183.gifסכמ"ש../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה השבוע?
משהו רע שקרה השבוע?
שיר השבוע:
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?
בילוי השבוע?
התחדשות השבוע?
ציטוט השבוע?
קוספליי השבוע?
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?
למה מצפה בשבוע הבא?
אדם שעשה לך את השבוע?
תמונה?
שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה?

SunsRequiem

New member
נסי

משהו טוב שקרה השבוע? אוריקון משהו רע שקרה השבוע? רביעי חמישי הרגשתי ממש ממש רע בגלל הבטן, הספירה אלחור לפסיכומטרי שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=KrZHPOeOxQQ&feature=channel סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כל מני קליפים של בון ג'ובי משנות ה80. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ספרי פסיכומטרי להלהלה בילוי השבוע? אוריקון התחדשות השבוע? שלל של לקים במגוון גוונים של כחול. ציטוט השבוע? חברה: "אחרי יפן, אנחנו צריכות לטוס לעוד מקום!" אני: "בואי נטוס לאירלנד!" חברה: "אבל מה נעשה באירלנד, שתינו לא שותות בירה." אני: "יש שם פיות!" חברה: "פיות ולפרקונים ומלצות לוך נס" אני: "המפלצת מלוך נס היא בסקוטלנד בכלל." חברה: "נו, זה על אותו אי.|" קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אממם... התקדמות קטנה בגנימדס (גזירת בדים, חצאית), והבנתי (אני חושבת) איך לתפור את החזיה אל תוך הקוספליי אקווה. למה מצפה בשבוע הבא? שידלג על יום שישי. אדם שעשה לך את השבוע? סתיו תמונה? שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? לא אוהבת קפה ואלרגית לתה ירוק...

Grell

New member
ראשונהההההה

משהו טוב שקרה השבוע? כל מיני דברים נחמדים 3> משהו רע שקרה השבוע? מישהי שממש מעצבנת אותי. שיר השבוע: RunDevilRun - SNSD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Kuragehime, והסרט של הארי פוטר. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המון יאויייי. בילוי השבוע? לקניון לראות סרט, נתקלתי בכנני ויולי על הדרך XD התחדשות השבוע? פאה 3> ציטוט השבוע? "לילה מוטרף בקניון", אחרי הסרט, כשגילינו שאנחנו לבד בקניון. XD קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2538673/ זה ממש הצחיק אותי. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפירה כזה, ברגיל XD למה מצפה בשבוע הבא? ממ... שום דבר מיוחד O; אדם שעשה לך את השבוע? שני הקושקוש שלי 333> טאיצ'י 3> תמונה? ישנה ביותר. XD שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? אוהבת את שניהם, אבל קפה D;

HetareFlora

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה השבוע? אה... ראה בילוי השבוע. משהו רע שקרה השבוע? כל מיני, אבל לא משהו שראוי לציין פה. שיר השבוע: BoA - Hurricane Venus סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: טאנגלד שראיתי אתמול והיה ממש יפה. אה וגם גלי וHIMYM ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אוקיי, יש כמה. *זון-00 שסיימתי *In these Words 1-2 *Mad Love *שוב הפרק הראשון של סטארפייטר, הפעם לא אונליין. בילוי השבוע? יום חמישי בת"א ראיתי סרט עם חברה. ^^ התחדשות השבוע? פיאות שהזמנתי הגיעו, דברים שקניתי במאי-ארט אתמול, ופוסטר בתור מתנה מאוחרת. ^^; ציטוט השבוע? היו הרבה ביום חמישי, לא זוכרת הרבה קוספליי השבוע? לא עולה לי משהו לראש. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לא תפרתי כל השבוע ואני מרגישה רע עם עצמי... אבל ציירתי די הרבה. למה מצפה בשבוע הבא? מפגש קאסט. ומבחן משווה. X: אדם שעשה לך את השבוע? קירה תמונה? מחר-כך שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? לא אוהבת את שניהם.

Grim Sister

New member
שיון היא הלורד וולדמורט

משהו טוב שקרה השבוע? הגיע סוף סוף המעיל. והוא סקסי ברמות. משהו רע שקרה השבוע? בדיקות הולטר לחץ דם זה דבר מעצבן. שיר השבוע: Stand in the rain- Superchick סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פוטר פאפט פאל'ס. מעביר את הזמן. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מקסימום רייד ווליום 1. זה על מלאכים/ניסויים גנטיים. בילוי השבוע? קניות עם חברה מהטירונות. התחדשות השבוע? גיליתי מי כתבה את המחזמר של 'אוואטר' לכנס הקרוב. אתם לא מפסידים כלום. ציטוט השבוע? דמדומים- ההוכחה שנצנצים כן מושכים אידיוטים. קוספליי השבוע? אמילי
http://mooreaz21.deviantart.com/favourites/#/d33feyg תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? XD תמיד ידעתי ששיון מרושעת http://mooreaz21.deviantart.com/favourites/#/d286mwl למה מצפה בשבוע הבא? למישהו שייתן לי רעיון למתנת היומהולדת של אחי הגדול אדם שעשה לך את השבוע? אבא, שנתן לי לאסוף את המעיל שלי בעצמי מהדואר. תמונה? קפצו לי. אני עייפה

string chan

New member
מקסימום רייד 3>

תקראי את הספר, הוא ממש טוב. אני צריכה לחזור לזה באמת.....

string chan

New member
נמנמנמ~

משהו טוב שקרה השבוע? שום דבר -.- (מה יש בזמן האחרון עם השבועות המבאסים האלה?) משהו רע שקרה השבוע? בע, יותר מדי מצבי רוח, חוסר ביטחון עצמי ושטויות. שיר השבוע: אהה..... Somebody to Love - Queen סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: התחלתי עכשיו לראות פרדנז באופן נורא רנדומלי Oם מע, אני צריכה לחזור לכל האנימות אוקטובר שלי, נטשתי די את הכל חות מקורגהימה >_< ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עדיין רובין הוב. בילוי השבוע? אע... כלום. התחדשות השבוע? אני חייבת להוציא את כל הכסף שלי על קולה. ציטוט השבוע? ~~~~ קוספליי השבוע? D": תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למדתי למתמטיקה, יש לי תירוץ. למה מצפה בשבוע הבא? חופש. 3: אדם שעשה לך את השבוע? מיצ' 333> תמונה? פפפפפ שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? שוקו, דה.

Grim Sister

New member
קווין ../images/Emo23.gif

פרדי מרקורי
(ותודה לאבא, שווידא שאני אשמע מוזיקה טובה בשנות הילדות שלי, כמו קווין, ביטלס והקלאסיקות של דיסני בשפת המקור)

string chan

New member
../images/Emo45.gif

יש לי מלא חברות שמכירות את כל השירים האלה מגלי או מאמא מיה או כל מני כאלה, וזה נורא מעצבן >_>

Grim Sister

New member
אני יודעת

חיפשתי את 'סאמבדי טו לאב' המקורי ביו טיוב, ויו טיוב האידיוט הציע לי את הגרסה של ג'סטין ביבר (איכס!). חוץ מזה, נורא, נו-רא מעצבן אותי לראות מה יוצא מדיסני לאחרונה. הסרט שלהם- 'טאנגלד' (או 'פלונטר') היה אמור להיות מצויר. אם הוא היה נשאר בדו מימד, הוא היה שובר קופות. בגלל שהוא בתלת מימד אין לי חשק בכלל לראות אותו. אני גם לא יכולה לסבול תרגומים לשירי דיסני או לשמוע קאברים לשירי קווין/ ביטלס

akane

New member
המחשב שלי חוזר מחר D:

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי הזמנה גדולה, קנינו ספה חדשה שתגיע מחר! היא אדומה
משהו רע שקרה השבוע? אתמול הלכתי להדפיס תוויות ואחרי שעה וחצי שאני מחכה הבן אדם הדפיס אותן הפוך! ולא נתן לי החזר! ובערב אני וחברה הלכנו להארי פוטר החדש רק כדי לגלות שנגמרו הכרטיסים.... חצי שעה לפני שהגענו בדקנו באינטרנט והיה אולם ריק לגמרי ;( לא פיירי. שיר השבוע: Proclaimers - I Would Walk 500 Miles סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: המסע המופלא שוב, נישואים פלוס ו How I Met Your Mother ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אני ממש רוצה לנסות את זה: מדריך לתיק גיטרה . יש לי בד מושלם לזה. בילוי השבוע? ביקרתי ידיד בדירה היפייפיה שלו ברחביה~ גם לו יש רהיטים אדומים! התחדשות השבוע? השכן ליד הביא לי כל מיני בדים מוזרים, וגם הייתה מכירה של בדי כותנה וצמר ברחוב המקביל אלינו. הכל עלה בין 5-10 שח לחתיכות בד גדולות! :O וקניתי מהם שק עצום של שאריות פרווה סינטטית ב15 שח~ יהיה מושלם לכובעי דובי וחתול. ציטוט השבוע? "כולנו חיים בפריימים בודדים" מישהו מהשכבה. קוספליי השבוע? למרות שהבחור "לא נאה" זה שחזור ממש טוב! http://www.cosplay.com/photo/1916439/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כובעים... ועיצוב דמות שאני צריכה לסיים. למה מצפה בשבוע הבא? להקליט שחקנים שיהיו הקולות לאנימציית סמסמטר שלי. אדם שעשה לך את השבוע? אלרן~ אני חייבת להפסיק להרדם לו על המיטה. תמונה? אחד השכנים המטרידים קישט את מושב הנהג שלו בתלבושת ג'וקר @_@; אחד הדברים הכי מגניבים והזויים שראיתי אי פעם. שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? ת, ברור שתה. אני בכלל לא שותה קפה.

akirekaeru

New member
התיק גיטרה הזה פשוט..

מדהים. התמלאתי השראה.. אני גם רוצה להכין אחד!

akane

New member
נכון? D:

ראיתי כאלו לקנות אבל רק בורוד פוקסיה....@_@ ויש לי בד אדום, וגיטרה אדומה זה יפה יותר~

rukia chan

New member
התמונה ששמת ממש מתוקה~ ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? רוב השבוע היה חביב ביותר. משהו רע שקרה השבוע? ביאוסי-קוספליי קשים בתחילת השבוע. אני וגזרות = רע. שיר השבוע: המון שירים מגלי. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: באופן מפתיע, הארי פוטר, ובמיוחד החלק של הסיפור של שלושת האחים *.* ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הטיגריס הלבן. בילוי השבוע? הארי פוטר עם אתי ונטע~ התחדשות השבוע? כלום שזכור לי. צטוט השבוע? "ואז, הזקנה התפצלה לשניים, ממנה יצא נחש!" קוספליי השבוע? היה לי אחד ממש חמוד של פורצ'אן שרציתי לשים, אבל אני לא מוצאת אותו. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התקדמתי עם הקוספליי. למה מצפה בשבוע הבא? לא להיות בלחץ קוספליי מטורף, נר ראשון, נר שני D: אדם שעשה לך את השבוע? נטע ואתי. תמונה? אין. שאלת ראנדומלית: מעדיפים קפה או תה? קפה כמובן. אבל אני אוהבת גם תה.

למעלה