סכמ"ש

Apushu

New member
סכמש"סם

משהו טוב שקרה השבוע? קניתי ארון חדש! משהו רע שקרה השבוע? לפרק את הארון הישן+לאחסן את כל הדברים בינתיים ;;; שיר השבוע: השיר סיום המצחיק של יוסוגה נו סורה. (פינקי ג'ונס) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Kuragehime אדיר! בילוי השבוע? עם חברה אתמול בג'פניקה, ואז קינוח בבליקר <: התחדשות השבוע? ארון! ציטוט השבוע? UKI UKI! למה מצפה בשבוע הבא? משמרות!!!! אדם שעשה לך את השבוע? פיצי החתול המטורף שלי XD תמונה? שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? שאלה קשה....אני מתה על קפה, וגם חולה על תה. אבל תלוי איזה תה. תה שחור זה רק ארל גריי , או לימונית לואיזה. אני שונאת אינגליש ברקפסט וכל התה פירות יער למיניהם לוללל

סכמ"שלי :)

משהו טוב שקרה השבוע? נרשמתי לפיתוח קול+יוםחופש+חיים יפים :) משהו רע שקרה השבוע? לא זוכרת XD".. שיר השבוע: Wonderfull - BigBang סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=ymtqoNxuE3Y ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ליריקס לשירים~ בילוי השבוע? יום רביעי - הארי פוטר ובתחולדה! ויום חמישי 3>. התחדשות השבוע? הארנק של טסונה שכנני קנתה לי D: ציטוט השבוע? "בתחולדההההההההההההה!" ו- "G-DRAGON PUNCH!" קוספליי השבוע? אין 3:" תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אין ;A; בוווו!! למה מצפה בשבוע הבא? מממ... סופ"ש? חחח.. אדם שעשה לך את השבוע? החברים היפים שלי :) 3> תמונה? שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? קפה *A*

akirekaeru

New member
סכמ"ש..

משהו טוב שקרה השבוע? שעבר מהר.. ושהתחלתי את ה(חצי) חפש"ש שלי..! אה, ודיברתי עם מישהו בנוגע לעבודה יותר שווה מתחנת דלק. משהו רע שקרה השבוע? רבתי עם אנשים, הפוטושוטס שכנראה יבוטל שוב, חזרתי מאוחר בחמישי, ונאלצתי להבריז לגילי.. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי את הפרק הראשון של Tegami Bachi ושל Betrayal Knows My Name, והם לא היו מספיק מעניינים כדי להמשיך (באותו רגע). ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קראתי בערך את שני העמודים הראשונים של "חסד".. לא נגעתי בספרים חוץ מזה. בילוי השבוע? יכולתי לכתוב כאן "הקרנה פעילה של רוקי", אבל נאלצתי להבריז ולדחות למועד הבא.. האם בילוי השבוע היה אותו "פסטיבל אתנה הולכות רחוק" בבאר שבע, בו צפינו בבנות צועדות (2 ק"מ.. -_-) בעודנו בולסות טוסטים, ואז הולכות לאכול..? כנראה. התחדשות השבוע? הזמנתי 4 חולצות Mystery Tee מהמבצע בThreadless (הם העלו את המחירים כל כך, שלא שווה להזמין אצלם בכלל), בתקווה שיצאו לי כאלה מגניבות מספיק.. חוץ מזה - כרטיס זהב של כללית (שחיילים משוחררים מקבלים בחינם לשנה.. יאיי.), ערכת הרשמה לפיסכומטרי, ו2 מטר של רשת אלומיניום לקוספליי האנאמי. קוספליי השבוע? מתלבטת בין זה שפה לזה. למה מצפה בשבוע הבא? (חצי) חופשת שחרור שתקטע על ידי מסיבת חנוכה מטופשת בבסיס, התחלת קורס פסיכומטרי, קניית בדים ובזבוז כסף בתל-אביב, והתחלת קוספליי..? אני במוּד קוספליי מטורף כבר הרבה זמן. תמונה? אֶמי סיסריגה.. שאלה רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? מבין כל הפעמים שטעמתי בהם קפה, הכי אהבתי את הנטול-קפאין. אז תה, כמובן. אני שותה את שלי עם חלב.

CoralP

New member
טרלהלה?../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה השבוע? כלום, היה משעמם תחת :ם משהו רע שקרה השבוע? אמאשלי כלבה, אבל זה מזה לא חדש XD שיר השבוע: Edith Piaf - Non. Je ne regrette rien סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אוואטאר! התחלתי שלשום וממש התמכרתי! איך לא ראיתי את זה עד עכשיו? אני בדיוק בפרק הראשון בעונה השניה
בילוי השבוע? הלכנו לראות את האולם לבר מצווה של אח שלי בחודש הבא אבל הוא לא היה משהו אז החלטנו לחפש אחד אחר בסוף.. XD התחדשות השבוע? קניתי פרימיום בדוויאנטארט! DDDDD: ציטוט השבוע? "הבנים כאן כל כך הומואים שזה לא קרוספליי" (ענן
) קוספליי השבוע? http://z3llll.deviantart.com/art/Not-so-little-red-riding-hood-187063397?q=sort%3Atime+favby%3ARiverSource&qo=3 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? http://riversource.deviantart.com/#/d3395ky (לא צילמתי את זה השבוע אבל רק השבוע ערכתי והעלתי לדוויאנטארט) למה מצפה בשבוע הבא? כרגיל, כלום
עבודה עבודה עבודה
תמונה? גם אחת שצילמתי XD שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? תה
(אבל לא רגיל, כאלה בטעמים
בעיקר לואיזה, תפוח, ונענע *-*)

Grell

New member
הציטוט של ענן היה שולט XDDD

ודיי יא מוכשרת, החיפושית אמיתית נכון XD?

CoralP

New member
ברור שאמיתית!../images/Emo187.gif

אני לא עושה פוטומניפוליישן! (מ2 סיבות. הראשונה היא שאני אוהבת צילומים מקוריים וניטרליים כמה שיותר ואפילו כשאני עורכת זה רק קונטרה וקצת קולור באלאנס. הסיבה השניה היא שאני גרועה תחת בפוטומניפוליישן ואין לי הרבה סבלנות XD)

Ayelet chan

New member
D:

משהו טוב שקרה השבוע? נצנצים משהו רע שקרה השבוע? היה נצנצים שיר השבוע: Baby it's cold outdise- glee סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גלי! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אע בילוי השבוע? ארוחת צהריים במשרד של חברה XD התחדשות השבוע? לוח פז"ם וברכה מחברה! D: ציטוט השבוע? "קוראים לה 52- אה דניאל" כי בצבא כולנו מספרים... ולא נורא שזה משבוע שעבר קוספליי השבוע? אע תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי שלי למה מצפה בשבוע הבא? אע...... :) אדם שעשה לך את השבוע? אעעעע תמונה? D: שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? קפה.

Lightning9

New member
סכמ"שון כוסון

משהו טוב שקרה השבוע? אוממ כל היום אתמול, טונה מד"א שהיה לי, טיפונת ביצפר וטוב, שוב אתמול בערב. היה מטורף משהו רע שקרה השבוע? ביטלתי אתמול משמרת ): עם חניכה! אבל לא נורא שיר השבוע: Forget you - Cee lo סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Glee!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? --- בילוי השבוע? 1. איבטוח של תוכנית שתעלה בקרוב, "לעוף אל המליון", והשתתפתי בטסטים שלהם XD 2. היום ההזוי שהיה אתמול. לארפ, משם לימולדת ומשם למסיבת גיוס. להגיע הביתה ב5 :) התחדשות השבוע? אוממ שתי גופיות ממש ממש יפות ומגפונים יפיםםםם ציטוט השבוע? אני: "אני קרן ואני מכורה למד"א" אנשים מסביבי: "רק עכשיו נזכרת?!" קוספליי השבוע? ---- תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? וואו האמת שלא עשיתי כלום השבוע. אבל סבתא הביאה משהו שביקשתי שתתפור אז אפשר להמשיך! :) למה מצפה בשבוע הבא? לחנוכה! מבחן השתלמות אטן\נטן [נבלות]\ ה"פ7!, מיונים לאיזה שטות בצבא שכנראה לא אלך אליהם וערב בנות שמתוכנן לשבת אדם שעשה לך את השבוע? אדם, גלפר, אמיר והטרול הקוקי שלי. תמונה? אין אחת בנמצא שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? שוקוווווווווו!!!!!!

JustBeFriend

New member
כמעט נגמרה השבת ;;

משהו טוב שקרה השבוע? המבחן האחרון עד 20.12~ משהו רע שקרה השבוע? ציון גרוע בתנ"ך -.- שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=0kFhPVAhV_o סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הארי פוטר 1-3 (מה שהספקתי לראות עם עמית... ;; ) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Aoi Hana <3 בילוי השבוע? לראות עם עמית הארי פוטר 1-3, הוא השאיר לי את כל האחרים לראות לבד, איך אני אבין משהו?! התחדשות השבוע? ....... ציטוט השבוע? "הבויפריינד של איביי זה פייפאל" מעיין! הרגת אותי~ קוספליי השבוע? http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/325/3/d/afa_x___terror_of_death_by_hexlord-d339lmb.jpg הרובים שלו כאלו יפים *^* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כמעט סיימתי את הקוספליי לחנוכה ולקריוקי *מתה* למה מצפה בשבוע הבא? יום בנחלה להשלמות, מסיבת יום הולדת לסבא, ואמ... לתפור את כל מה שנשאר. אדם שעשה לך את השבוע? מעיין ואיציק XDDD תמונה? (החזקתי את הווסט קצת עקום [קצת הרבה]) שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה? תה D<

WayToDawn

New member
יו יו יו איטס בלינג בלינג שוטה אין דה האוס~

משהו טוב שקרה השבוע? מפגש קאסט אתמול בערב!! יום מא"ה שהיה כיפי! ואמ, לא יודעת, יש לי חברים טובים P: משהו רע שקרה השבוע? סתם תחושות כלליות שלשום ואתמול אני מניחה. שיר השבוע: Lightless- Beast אני פשוט מאוהבת בלהקה הזאת כל כך, והשיר כל כך יפה 3> סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אמ, התחלתי קורגאהימה. ומלא סרטונים ראנדומאליים של שייני, ביסט וביג באנג וכל הנפילות מהבמה P: למרות שתכלס הקליפ של הארו הארו לוקח את הכל. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? חומר למבחן באומנות ם: בילוי השבוע? מפגש קאסט בערב 3> התחדשות השבוע? שני ג'ינסים, גופייה, שרשרת, מנגה. אמ....זהו? ציטוט השבוע? "אוי אבל הגולגולת נראית כועסת" "יו. היא נראית כמו וולדמורט!" "יו יו נכון!" *מתפוצצות מצחוק שעה* "וולדמורטיםםםםםםםםםם" "איטס S אין דה האוס...... אה........ כן!" "הם בטח פשוט הלכו לגוגל טראנסלייט לחפש מילים נורמאליות, ויצא להם אלאסטיק.... פאנטאסטיק...." "ורינג דינג דונג רינג דינג דונג רינג דיגי דינג דיגנג" "לה לה לה ננננ הלילעילכךיעלגכךיעגלךכעד באד בויייייי" "מרגוללללל" קוספליי השבוע? http://malro-doll.deviantart.com/art/Emily-187156600 הקוספליי הכי יפה שלה שיצא לי לראות. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אמ....טיפה קוספליי, כן XD" בניתי גל גל ענק מקשים!!! הוא גם הסתובב!!!!! למה מצפה בשבוע הבא? מסיבת חנוכה כנראה, וחופש, ולעבוד על הקוספליי, וחופית D: אדם שעשה לך את השבוע? חופית וסם 3> תמונה? YOU FAIL

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מסכמת וזה :)../images/Emo65.gif

משהו טוב שקרה השבוע? או היום הולדת שלי וכל מה שבא בעקבותיו! משהו רע שקרה השבוע? הממ לא הספקתי לעבוד מספיק משמרות. שיר השבוע: הליום להמונים\ שממל סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הממפ, סקוט םילגרם נגד העולם כי זה גאוני. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קומיקס שקיבלתי מחבר.משהו מאוד ציני ואפל. בילוי השבוע? מסיבת יום ההולדת שלי! :)))) התחדשות השבוע? וואו. כפפות רכיבה מקצועיות, דיוידי חיצוני ללפ-טופ, עפרונות אקוורל, מלא שוקולד, עציץ של רוזמרין, קורא כרטיסים שעובד עם המצלמה שלי. ציטוט השבוע? "אז יש תמונה שלי ומאחורי כתוב ערב הפין הצהוב! ואני מחבקת פין ענק צהוב!" (מישהי על ערב בבאולינג) קוספליי השבוע? הו. העלתי סופסוף את התמונות מהכנס בדבלין ויש שם אינספור קוספליירים מצויינים. טוב נו, לפחות ארבע או חמש. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? חצאית תקופתית מהמאה ה16, ציורים של אנשי רנסאנס, שלטים מטופשים. למה מצפה בשבוע הבא? הו. לא יודעת. אדם שעשה לך את השבוע? רק אחד? הממ, כל החברים שבאו ליוםמהולדת . שאלת רנדומלית: מעדיפים קפה או תה?

למעלה